SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Vali Ustaoğlu: “Gazetecilik Milletimizin sesi, vicdanıdır”

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Vali İsmail Ustaoğlu; “Basın, demokrasinin ve toplum hayatının önemli ve etkili bir denetim organı olması sebebiyle, kamu düzeninin vazgeçilmez temel unsurlarından biridir” dedi. 

ANNELER SPORA, ÇOCUKLAR OYUNA

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 3-6 yaş aralığında çocuğu olan annelerin spora katılımını desteklemek amacıyla “Anneler Spora, Çocuklar Oyuna” projesini hayta geçiriyor. Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek etkinlik için ücretsiz ulaşım imkânı sağlanacak.

TRAKTÖRLE SİMAV ÇAYINA DÜŞEN GENÇ ÖLÜ BULUNDU

Balıkesir’in Susurluk ilçesi, Kocapınar Mahallesinde ikamet eden 24 yaşındaki Nail Ceylan isimli şahıs 29 Aralık 2023 günü saat: 10:30 sıralarında kayıp olduğu Jandarmaya bildirilmişti.

MUTLU YILLAR EDREMİT

YENİ YILIN HERKESE BARIŞ,SAĞLIK, HUZUR VE BEREKET GETİRMESİNİ DİLİYORUM

Hoşgeldin 2024

HOŞGELDİN 2024

EMNİYET’TEN YENİ YIL TEMİZLİĞİ

Balıkesir'de Narkogüç-41 Operasyonu: 20 Bin 490 Sentetik hap ele geçirildi, 49 şüpheli gözaltına alındı…

MEHTAP YILMAZ BBBTV’NİN KONUĞU OLDU

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Eşi Mehtap Yılmaz, BBBTV’nin konuğu oldu.

Doç. Dr. Eyüp Avcı Balıkesir Haber TV’de

27 Aralık 2023 Çarşamba Günü Saat 21.00’de Balıkesir Haber TV’de Canlı Yayında Soruları Cevaplayacak…

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti 62. Yaşında

Balıkesir'de dönemin ildeki tüm gazetecilerinin bir araya gelerek kurduğu Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC), kuruluşunun 62 yılına ulaştı. 

AHMET AKIN'I VATANDAŞA SORDUK

BALIKESİR HABERTV ekibi olarak, CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın'ı Balıkesir'li vatandaşlara sorduk. Balıkesirl'i vatandaşlar AHMET AKIN ile ilgili neler söyledi. Video haberimizde...

CİHAN HAYIRSEVENER ŞEHİT EDİLİŞİNİN 14. YILINDA ANILDI

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Disiplin Kurulu Başkanı olan ve 14 yıl önce vurularak şehit edilen Cihan Hayırsevener ve vefat etmiş gazeteciler anısına BGC Basın Müzesi bahçesinde bir anma programı yapıldı.

Sındırgı’da Zalime “Dur” Dendi

Zulme Dur dediler! Sessiz Kalmadılar! Yanlarında oldular...

Büyükşehir, yeni toplu taşıma araçlarını görücüye çıkardı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşımı her daim genç ve güçlü tutuğu araç filosuyla daha güvenli, konforlu ve kaliteli hale getiriyor. 58 yeni aracı daha bünyesine katacak olan Büyükşehir, 19 Aralık’ta hizmete alacağı otobüsleri, şehrin farklı noktalarında sergilemeye başladı.

Gençlik Hizmetleri Faaliyetleri Yarınlara Yön Veriyor

İl Müdürlüğümüz tarafından gençlerimizin geleceğine ışık tutmak, sosyal iletişimlerini desteklemek ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak adına birçok çeşitli proje ve çalışma Gençlik Hizmetlerimiz kapsamında yürütülmeye devam etmektedir.

’BAŞKAN OLSANIZ BALIKESİR İÇİN NE VAAT EDERDİNİZ?’

VATANDAŞLARA SORDUK:‘’BAŞKAN OLSANIZ BALIKESİR İÇİN NE VAAT EDERDİNİZ?’’

Çevreye Duyarlı Burhaniye

Atık piller, doğa ve insan sağlığı için önemli tehditler oluşturuyor. Burhaniye Belediyesi, atık pillerin geri dönüşümü için önemli bir adım daha attı.

Edremit Belediyesi Personel A.Ş. Hizmet Binası Açıldı…

Edremit Belediyesi öz kaynakları ile yapılan, ihtiyaçlara uygun şekilde düzenlenen yeni hizmet binası içerisinde iki meslek odasının da yer aldığı Edremit Belediyesi Personel A.Ş’nin merkez ofisinin açılış töreni gerçekleşti. 

BALYA'DA TERMİNAL VE İTFAİYE İSTASYONUNDA SONA GELİNDİ

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Balya ilçesine inşa edilen güvenli, modern, konforlu ve son teknolojik donanımlara sahip otobüs terminali ve itfaiye istasyonunda sona gelindi. Balya Belediye Başkanı Organ Gaga, “Büyük bir eksililiğimiz gideriliyor, bundan dolayı da Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Toki Pazaryerinde Sona Gelindi

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda yeni proje ve yatırım çalışmalarına devam ediyor. Yeni Mahalle’de (TOKİ) hizmete alınması planlanan kapalı pazaryeri yapımı için çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Toplam 2209 haber.