SON DAKİKA

Yaşam

Yaşam haberlerini listeleyin, Balıkesir'deki yaşam haberlerini yakından takip edin.

Yaşam Haberleri

Dursunbey’de Doğalgaz Ateşi Yandı

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın seçim vaatleri arasında yer alan doğalgaz, ocaklarda yanmaya başladı.

Karesi Türbesi Önü Park Yeri Oldu

Selçuklu Devleti`nin ünlü kumandanlarından biri ve Karesi Beyliği`nin kurucusu olan Karesi Bey için inşa edilen türbe önü, zaman zaman oto parka dönüşüyor.

Dursunbey’de Doğalgaz Ateşi Yandı

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın seçim vaatleri arasında yer alan doğalgaz, ocaklarda yanmaya başladı. Geniş katılım ile gerçekleşen doğalgaz meşale yakma töreni sonrası, ilk etapta bin konuta doğalgaz ulaştı.

Vali Amcadan Şehir Turu

Asıl engelin kalplerdeki ilgisizlik olduğunu dile getiren ve başlattığı projelerle toplumun incinebilir bireylerine kucak açan Vali Şıldak, Vali Amcasıyla buluşup makam acıyla gezmek isteyen ve bunu yaptığı resimle anlatan ilkokul öğrencisi Tuğberk Özkaya’nın isteğini gerçekleştirdi.

Sokak Hayvanları Devletin Şefkatli Ellerinde 

Vali Şıldak’ın himayesinde Balıkesir Valiliği bünyesinde oluşturulan, sokak hayvanlarının beslenmelerini gerçekleştiren özel ekipler çalışmalarına soğuk kış günlerinde devam ediyor. 

Susurluk Belediyesi Personel Yemeğinde Buluştu

Susurluk Belediyesi tarafından düzenlenen personel yemeğinde Belediye Başkanı Nurettin Güney, tüm belediye çalışanları ile bir araya geldi.

Özel Çocukların Hedefi Büyük

Fiziksel durumu spora elverişli olan “Ayvalık Belediyesi Özel Çocuklar Eğitim Evi” öğrencileri, Ayvalık Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Salonu’nda basketbol başantrenörü Alper Altıoğlu ile haftada bir gün, iki buçuk saat süreyle yapılan çalışmaların ardından pandemi nedeniyle uzak kaldıkları sahalara tekrar döndü.

Toplam 520 haber.