Altıeylül'e Bir Büyük Yatırım Daha

Altıeylül Belediyesi'nin Altıeylül başta olmak üzere tüm Balıkesir'e kazandıracağı değerli yatırımlardan biri olan Seyyid Ahmet Arvasi Park, Kreş ve Millet Kıraathanesi'nin yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

PAYLAŞ

YENİ MİLLET KIRAATHANESİNİN İNŞAATI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye genelinde sayıları gittikçe artan Millet Kıraathaneleri, özellikle gençler başta olmak üzere tüm vatandaşlardan takdir topluyor. Hali hazırda hizmet veren Millet Kıraathaneleri’nin göstermiş olduğu başarı ve toplumun ihtiyaçlarına cevap verebiliyor oluşu da ne denli değerli bir girişim olduğunu kanıtlıyor. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı öncülüğünde Altıeylül İlçesi’nde her geçen gün sayıları artan Millet Kıraathaneleri de ülkenin dört bir yanındaki Millet Kıraathaneleri gibi bulunduğu şehre değer katmakla birlikte bu ilim yuvalarında geleceğe hazırlanan gençlerin başarıları da göz dolduruyor.

HaberDaha önce Altıeylül Belediyesi tarafından kültür-sanat ve eğitim adına Altıeylül’ün ve Balıkesir’in ilk Millet Kıraathanesi İsmail Akçay Parkı ve Plevne Millet Kıraathanesi, Sabri Uğur Parkı ve Millet Kıraathanesi, Sultan Alparslan Kültür Evi, Hasan Can Kültür Merkezi ve son Başbakan Sayın Binali Yıldırım’ın katılımlarıyla açılışı gerçekleştirilen Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi gibi değerli yatırımlar vatandaşların hizmetine sunulmuştu. Şimdi ise vatandaşlarla yapılan anket sonucunda yüzde 80 oranında olumlu geri bildirim alınarak temelleri atılan Seyyid Ahmet Arvasi Park, Kreş ve Millet Kıraathanesi’nin inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

HaberBAŞKAN AVCI “ŞEHRİMİZE YENİ BİR İLİM-İRFAN YUVASI DAHA KAZANDIRACAĞIZ”

Toplamda 2500 m2’lik alana inşa edilen Seyyid Ahmet Arvasi Park, Kreş ve Millet Kıraathanesi bölgenin ihtiyaçlarına cevap verebilecek olanaklara sahip olacak. Güvenliği ve diğer tüm giderleri Altıeylül Belediyesi tarafından karşılanacak olan bu değerli yatırımda göze çarpan bir ayrıntı da 0-6 yaş çocuklar için kreş ve gündüz bakım evinin vatandaşların hizmetine sunulacak olması. Diğer Millet Kıraathaneleri’nde olan tüm imkânların yer alacağı Seyyid Ahmet Arvasi Park, Kreş ve Millet Kıraathanesi 400 m2’lik kreş ve gündüz bakım evi, 200 m2’lik kafeterya, 750 m2’lik yeşil alan, 200 m2’lik Millet Kıraathanesi ve kreş için ayrılan 170 m2’lik açık oyun alanı ile kapsamlı bir yapı olacak.

HaberYapımı devam eden Seyyid Ahmet Arvasi Park, Kreş ve Millet Kıraathanesi’nin sadece Altıeylül’e değil tüm Balıkesir’e yapılmış değerli yatırımlardan biri olacağını dile getiren Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı “Reis-i Cumhurumuz Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde güzide memleketimizin dört bir yanında açılan ve özellikle de geleceğimiz olan gençlerimize kattığı değerlerinden ötürü Millet Kıraathaneleri bizim nazarımızda çok değerli. Altıeylül’ümüzün ve Balıkesir’imizin ilk Millet Kıraathanesi olan İsmail Akçay Parkı ve Plevne Millet Kıraathanesi ile ilk adımı attığımız bu kıymetli ilim-irfan yuvalarına Allah’ın izniyle bir yenisini daha ekliyoruz. Daha önce Sütlüce Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlara ile yapmış olduğumuz anket sonucunda bu bölgedeki ihtiyaca binaen temellerini attığımız yeni Millet Kıraathanemizin inşaatı ve altyapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İnşallah mümkün olan en kısa zamanda yapımını tamamlayacağımız Seyyid Ahmet Arvasi Park, Kreş ve Millet Kıraathanesi ile şehrimize yeni bir ilim-irfan yuvası daha kazandıracağız” dedi.

Haber

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN