15 Temmuz Haberleri
SON DAKİKA

15 Temmuz Haberleri

Darbecilere Meydan Okuyan Manşetler Sergilendi

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC) hain darbe girişiminin yedinci yıl dönümünde, “15 Temmuz Balıkesir Manşetler Sergisi” düzenledi.  BGC Başkanı Ramazan Demir, "Türk Basını, şanlı direnişin ve kazanılan zaferin önde kahramanlarından biridir. Özgür basının ve haber alma hürriyetinin kıymetini bilelim, hep birlikte sahip çıkalım" dedi.

15 TEMMUZ ANMA ETKİNLİKLERİ KONSERİ

Başkan Yücel YILMAZ l 15Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen konserde birbirinden değerli sanatçıların şarkılarına tüm Balıkesirlillerle birlikte eşlik etti

15 Temmuz'da Şehit Aileleri ve Gaziler Unutulmadı

Vali Şıldak Şehit Aileleri ve Gazilerle Yemekte Bir Araya Geldi  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Vali Hasan Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak'ın ev sahipliğinde Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna yemek düzenlendi.

Canbey:“15 Temmuz, Türkiye’nin geçilmez olduğunun gösterildiği gündür.”

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mustafa Canbey:“Genci yaşlısıyla Türkiye’nin geçilmez olduğunu tüm dünyaya bir kez daha gösterildiği gündür.” dedi

Hasan Şıldak:” 15 Temmuz’da Milletimiz Topyekûn Mücadele Etmiştir”

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak 15 Temmuz nedeniyle bir açıklama yaparak Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutladı.

Şıldak'tan 15 Temmuz Gazisine Ziyaret

Vali Hasan Şıldak 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Gazi Volkan Esen ve ailesini evlerinde ziyaret etti.

Balıkesir Tayyip Erdoğan'ın Zaferini Kutladı

Balıkesir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanmasının ardından büyük bir coşkuyla ve bayraklarla kazanılan zaferin sevincini yaşadı. 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nı hınca hınç dolduran Balıkesir’lilerin coşkusu hiç eksilmedi. Muhteşem bir kutlamaya imza atan Balıkesirliler Cumhurbaşkanına desteklerini sevinç gözyaşlarıyla gösterdi.

Edremit’te Depremzede Öğrencilere Çocuk Şenliği

Edremit’te Turhan Dökmecioğlu İmam Hatip Ortaokulu ilçedeki depremzede öğrenciler için çocuk şenliği düzenledi. Edremit’te ilkokul ve ortaokullarda okuyan depremzede çocuklar başta olmak üzere öğrenciler 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu Spor tesisinde kurulan alanda yaşıtları ile oyunlar oynadılar, etkinliklere katıldılar.

Vali Şıldak'tan 2023'ün İlk Okul Ziyareti

Vali Hasan Şıldak, 2023 yılının ilk mesai gününe 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi'ni ziyaretle başladı.

Belgin Uygur: Milletimiz 15 Temmuz’da Destan Yazdı

AK Parti MKYK Üyesi Balıkesir Milletvekili, MKYK Üyesi Av. Belgin Uygur, 15 Temmuz hain darbe girişiminin altıncı yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Balıkesir’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında "Türkiye Aşkına" temasıyla Türkiye genelinde olduğu gibi Balıkesir'de de geniş kapsamlı anma etkinlikleri düzenleniyor. Balıkesir'deki etkinliklerde 15 Temmuz ruhunun canlı tutulması, milli şuurun güçlendirilmesi, şehitlerin hatırasının yâd edilmesi amaçlanıyor.

Karesi Belediyesi’nden “Vatan Uğruna” Fotoğraf Sergisi

Karesi Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen “Vatan Uğruna” adlı fotoğraf sergisi açıldı.

Başkan Başaran:” 15 Temmuz Gecesi, Milli İrade Meydanında Nöbetteyiz”

Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran Başkanı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günüyle ilgili olarak basına bir açıklamada bulundu... Başkan Başaran: "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Balıkesir Milli İrade Meydanı'nda Nöbetteyiz" dedi. 

 Vali Hasan Şıldak:” 15 Temmuz, hain girişime karşı büyük direniştir”

 Vali Hasan Şıldak:” 15 Temmuz, hain girişime büyük direniştir” Balıkesir Valisi Hasan Şıldak yayınladığı yazılı açıklamada; 15 Temmuz’da Türk demokrasisini hedef alan bu hain girişimin büyük bir direnişle geri püskürtüldüğünü belirtti.