30 Ağustos Zafer Bayramı Haberleri
SON DAKİKA

30 Ağustos Zafer Bayramı Haberleri

Altıeylül’de Zafer Bayramı Coşkusu

Altıeylül Belediyesi katkılarıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı 101. Yıl dönümü coşkusu, dün düzenlenen; “Alaturka Akşamlar” özel programıyla Kuva-yi Milliye Meydanı’nda yapıldı. İsmail Özkan ve Mine Geçili’nin sahne aldığı gecede TRT Müzik Altıeylül’den gerçekleştirdiği canlı yayınla 130 ülkede Zafer Bayramını Coşkusu yaşatıldı.

Edremit’te 30 Ağustos Coşkusu

Edremit Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında düzenlediği fener alayına binlerce kişi katıldı. Kurtuluşu simgeleyen meşalelerle coşkulu kalabalık marşlar eşliğinde Akçay Cumhuriyet Meydanı’na yürüdü.

Öztaylan:”30 Ağustos İle Anadolu İlelebet Bir Türk Yurdu Olmuştur”

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan yazılı bir açıklama yaparak 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı. Öztaylan:”Bu zaferle beraber aziz milletimiz son sözünü söylemiş, Anadolu ilelebet bir Türk yurdu olarak tescil edilmiştir” dedi.

30 Ağustos Coşkusu Altıeylül’de Yaşanıyor

Altıeylül Belediyesi katkılarıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu, “Alaturka Akşamlar” özel programıyla Kuva-yi Milliye Meydanı’nda saat 22.00’de sizlerle olacak

Balıkesir’de Zafer Coşkusu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı onuruna, Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda “30 Ağustos Zafer Kupası” düzenledi. Dijital Gençlik Merkezi de espor turnuvasına ev sahipliği yapacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu Düzenlendi

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü yıl dönümü dolayısıyla Vali Hasan Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak’ın ev sahipliğinde resepsiyon düzenlendi. Vali Şıldak, Balıkesir Valiliği bahçesinde gerçekleştirilen resepsiyona katılan misafirleriyle yakından ilgilendi. Şıldak sporcu gençler, şehit ailesi ve gazi ile birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100’üncü yılı anısına yapılan pastayı kesti. 

Şan ve Şeref Bayramının 100’üncü Yılı Kutlandı

Vatan toprağının düşman işgalinden kurtuluşunu ve bağımsızlığı müjdeleyen, şanlı tarihimizin altın sayfalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü yıl dönümü düzenlenen törenlerle kutlandı.

Vali Şıldak: “30 Ağustos En Büyük Kahramanlık Destanlarımızdan Biridir”

Vali Hasan Şıldak yazılı bir açıklama yaparak, 30 Ağustos Zaferi’nin, önemli bir askeri başarı olmanın yanında milletimizin hürriyet ve bağımsızlık karakterinin, vatan ve millet sevgisinin, birlik ve beraberliğin de unutulmaz bir sembolü olduğunu vurguladı.

Başkan Sarı'dan 30 Ağustos Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran: “30 Ağustos 1922’deki İradeye Bugün de sahibiz”

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Bugün, Anadolu'nun vatanımız olarak yeniden tescili olan Büyük Zafer’in 100. yıl dönümünü, milletimizle beraber büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz." Dedi.

Karesi Belediyesi’nden Zafer Konseri

Karesi Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında çeşitli etkinliklere imza atacak. Büyük Zafer’in 100. yılı kutlamaları kapsamında Balıkesirli TRT Sanatçısı Ali Çakar, Kahramanlık Türküleri ile coşkuya eşlik edecek.