Açılışlar Haberleri
SON DAKİKA

Açılışlar Haberleri

Çamlık’a; BALMEK ve Mini10 açıldı

Şehrin dört bir yanında açılışlar gerçekleştiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla Çamlık Ahmet Edip Uğur Gençlik, Kültür ve Aktivite Merkezi’nde bulunan; BALMEK ve Mini10’un açılışlarını gerçekleştirdi.

KARESİ’DE AÇILIŞLAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Karesi Belediyesi’nin yatırımları bir bir açılıyor. Maltepe Mahallesi Semt Spor Sahası düzenlenen tören ile hizmete alındı. Akrobatik basketbol gösterisinin de sunulduğu açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu.

KÖTEYLİ KÖY KONAĞI AÇILIŞI

Kırsal mahallelerin 'köy odası' geleneğini inşa ettiği modern köy konakları ile gelecek kuşaklara aktaran Karesi Belediyesi, Köteyli Mahallesi Köy Konağı’nı hizmete aldı. Açılışta konuşan Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, belediye yatırım ve açılışlarının süreceğini söyledi.

Karesi Belediyesi’nin Köy Konakları Açılışa Hazır

Kırsal mahalle yatırımlarını hızlandıran Karesi Belediyesi, Armutalan Kültür Merkezi ve Çaypınar Sosyal Tesisi açılışları ardından Kavaklı, Köteyli ile Aktarma köy konaklarının açılışına hazırlanıyor.

Çaypınar Mahallesi'nde Çok Amaçlı Salon Açıldı

Karesi Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde yapılan köy konaklarının açılışları devam ediyor. Armutalan Kültür Merkezi’nden sonra Çaypınar Mahallesi Çok Amaçlı Salonunun açılışı da yapıldı. 

Edremit’te Hayat Boyu Öğrenme Haftası Sergileri

01-07 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında Edremit Halk Eğitimi Merkezi Merkez Binasında, Bostancı, Altınkum, Kızılkeçili ve Balıkesir Merkez Avlu Kongree Merkezinde 40’a yakın farklı türlerde sergi açılışları gerçekleştirecek.

Marmara Adası Balıkesir Protokolünü Ağırladı

Balıkesir protokolü Erdek ve Marmara Adası’nda bir dizi açılışlar gerçekleştirdi.