Adil Çelik Haberleri
SON DAKİKA

Adil Çelik Haberleri

Milletvekili Çelik Güzel Haberi Duyurdu, Naipli Kavşağı Sorunu Çözülüyor

AK Parti Balıkesir Milletvekili Av.Adil Çelik: “Takibinde olduğumuz önemli konulardan Naipli Kavşağı; mevcut haliyle bölgemizde birçok kazaya sebebiyet vermekteydi, yakın zamanda bu sorunu kökten çözüyoruz” dedi.

Çocuklara, Yeni Yıl Hediyeleri Milletvekili Çelik’ten

Balıkesir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde koruma ve bakım altında bulunan çocuklar ile bir araya gelen AK Parti Milletvekili Av.Adil Çelik, çocuklarımızın yeni yıllarını kutlayarak, çeşitli hediyeler verdi.

Devlet Hastanesi İhalesi 12 Ekim'de Yapılacak

Devlet Hastanesi İhalesi 12 Ekim'de Yapılacak AK Parti Balıkesir Milletvekili Av. Adil Çelik, kamuoyunda tartışılan, 400 Yataklı (eski) Devlet Hastanesi konusuna açıklık getirdi. Çelik: "Hastanemizin ihalesi 12 Ekim 2022 tarihinde yapılacak” dedi.

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Çelik: “Balıkesir Yatırımcıların Gözdesi Olan Bir İl”

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, HABERCİ gazetesine yaptığı ziyarette Hızlı Tren projesinden Organize Sanayi Bölgesi’ndeki gelişmelere, 400 yataklı Devlet Hastanesi ek bina yapımından Balıkesir Merkez Havaalanı konusunda yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

Yerin 400 Metre Altında İftar Daveti

AK Parti Balıkesir Milletvekili Av. Adil Çelik, Balya’da faaliyet gösteren Eczacıbaşı/Esan Kurşun Çinko İşletmesi’nde, yerin 400 metre altında maden işçileri ve şirket yetkilileri ile birlikte düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Balıkesir Milletvekili Adil Çelik ve BAÜN Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş’tan, TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’a Teşekkür Ziyareti

Balıkesir Milletvekili Adil Çelik ve Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, BAÜN Kongre ve Kültür Merkezi ile Mehmet Akif Ersoy Merkez Kütüphanesinin açılış programına katılan, aynı zamanda BAÜN Hukuk Fakültesi açılış dersini de veren Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Av.Adil Çelik:" Balya’da Madencilik Yüksekokulu Eczacıbaşı 'na yakışır"

AK Parti Balıkesir Milletvekili Av.Adil Çelik, Balya’da faaliyet gösteren Eczacıbaşı/Esan Kurşun Çinko İşletmesine ziyarette bulundu.

Adil Çelik:" YERSA bölgemiz için gurur duyulacak bir işletme"

AK Parti Balıkesir Milletvekili Av.Adil Çelik’in fabrika ziyaretlerinde bu haftaki durağı Kepsut İlçesi’nde faaliyet gösteren Yırcalı aile işletmesi Yersa oldu. Çelik, ilk olarak fabrikayı gezdi, fabrika hakkında bilgi aldı. Sinan Yırcalı ve Genel Müdür Tacettin Demirsu ile görüşen Milletvekili Çelik daha sonra işçilerle bir araya geldi.