Ak Parti Balıkesir Il Başkanlığı Haberleri
SON DAKİKA

Ak Parti Balıkesir Il Başkanlığı Haberleri

BAŞKAN AYDEMİR:” TEŞKİLAT OLARAK SEÇİMLERE HAZIRIZ”

Geçtiğimiz hafta sonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığına atanan Mehmet Aydemir, Kendisine hayırlı olsun ziyaretine giden Balıkesir Haber TV’ye bir açıklama yaparak; hem başkanlık sürecini hem de önümüzdeki yerel seçimleri değerlendirdi.

Ak Parti Balıkesir’de İlçe Başkanları Toplantısı Yapıldı

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı ile İlçe Başkanları Toplantısı, geçtiğimiz akşam, İl Başkanvekili Vahdettin Çiftçi başkanlığında gerçekleştirildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, AK Parti Balıkesir İl Koordinatörü Şahin Tin, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Mustafa Canbey ve Ali Taylan Öztaylan’ın videokonferans yöntemiyle katıldığı toplantıya Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile ilçe başkanları katıldı.

Başkan Başaran: “Rehavete Kapılmadan, Doğru Adamla Yola Devam”

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı geniş katılımlı “İl Danışma İstişare ve Değerlendirme” toplantısını “28 Mayıs’ta Büyük Türkiye Zaferine hazırız” diyerek Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Toplantıya; AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri ve Milletvekili Adayları, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, İl 3 Kademe Yönetim Kurulu Üyeleri, 20 İlçe Başkanı ve 3 Kademe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

AK PARTİ BALIKESİR GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimlerde 28. Dönem AK Parti Milletvekili Adaylarını binleri bulan katılımla tanıtımını gerçekleştirdi. Cuma Namazı sonrasında Tarihi Zağnos Paşa Camisinden Şeyhlütfullah Camisi'ne kadar binlerle yürüyüş yapan partililer ve milletvekili adayları 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için Balıkesirlilerden destek istedi.

AKPARTİ BALIKESİR BALYA’DA BÜYÜK BİR COŞKUYLA KARŞILANDI…

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı Ramazan ayı ilçe ziyaret programına Balya ilçesi ile devam etti. Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan, Ak Parti Balıkesir İl Yürütme Kurulu ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetimleri, İlçe Teşkilatı Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik kolları, AK Parti 28. Dönem Milletvekili aday adaylarının da dahil olduğu Ramazan ayı ziyaret programını Balya’da gerçekleştirildi.

Başkan Başaran:”Balıkesir’de Demokrasi Şöleni Yaşandı”

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, 28. Dönem Milletvekili seçimlerine yönelik Aday Adayları Elektronik Teşkilat Temayül Yoklaması Avlu Kongre ve Kültür Merkezi Yavuz Fuaye salonunda gerçekleştirildi.

“14 Mayıs’ta Sandıklara Sahip Çıkacağız”

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, yoğun gündemli “AK Parti 3 Kademe İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme” toplantısını İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran başkanlığında gerçekleştirirken toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur ve Balıkesir Koordinatörü ve Denizli Milletvekili Şahin Tin online olarak katıldı. Toplantıya; İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İlçe Koordinatörleri, AK Parti İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, 20 İlçenin 3 Kademe İlçe Başkanları ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yasin Sağay katıldı.

Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran: “Deprem’de Balıkesir Tek Yürek Oldu”

Yaşanan asrın felaketi depremlerin ardından Balıkesir olarak deprem bölgesine yönelik yapılan çalışmaları değerlendiren AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “Balıkesirli hemşerilerimizle birlikte milletimiz için tek yürek, tek bilek” olduklarını söyledi.

Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran: “Milletvekili Adayı Değilim, Görevimin Başındayım”

AK Parti İl Başkanlığı yoğun gündemli Haftalık Olağan Yönetim Kurulu toplantısında; Teşkilat içi çalışmalar, Balıkesir ve Türkiye gündemi ile 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Ekrem Başaran: “Basınımız, Demokrasimiz ve Milli Değerlerimiz İçin Büyük Bir Önem Arz Etmektedir.”

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutladı.

Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt Ekrem Başaran, Susurluk, Dursunbey ve Bandırma İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti. Başkan Dt. Ekrem Başaran Bandırma’da partililer tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran:“150 Bin Üyemizle Yüz Yüze Görüşüyoruz”

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Altıeylül ve Karesi İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek teşekkür etti.

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı Aralık Ayı İlçe Başkanları Toplantısı Yapıldı

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, Bigadiç Hisarköy Termal Tesisleri’nde Aralık ayı AK Parti İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.

Ak Parti Kadın Kollarından “25 Kasım” Açıklaması

AK Parti Balıkesir İl Kadın Kolları üyeleri, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla basın açıklaması yaptı.

Veysel Eroğlu, Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı’nı Ziyaret Etti

Önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı ve Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Bakan Mehmet Muş İle Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı Balıkesir’de

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “ŞEHİR BULUŞMALARI” programına katılmak için Balıkesir’e geldi.

Bakan Adil Karaismailoğlu’nun Balıkesir Temasları

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Bandırma’daki Farklı Seviyeli Kavşak açılış törenine katıldıktan sonra Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “AK Parti Olarak Balıkesir’imize Teşekkür Ediyoruz”

AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Balıkesir’deki mitinginin ardından AK Parti İlçe Teşkilatları ziyaretlerine Havran ve Edremit ile başladı.

İl Başkanı Başaran, Balıkesirlileri Cumhurbaşkanının Mitingine Davet Etti

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Balıkesir'de vereceği mitingle ilgili bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

 İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran: “Her şey Balıkesir için, Türkiye için…”

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve İlçe Başkanlarıyla yoğun gündemli bir toplantı gerçekleştirdi.

Ekrem Başaran: “Balıkesir’imize 3 Bin 780 Yeni Konut Yapılacak”

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı proje “İlk Evim, İlk İşyerim” projesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Başaran yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran: “30 Ağustos 1922’deki İradeye Bugün de sahibiz”

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Bugün, Anadolu'nun vatanımız olarak yeniden tescili olan Büyük Zafer’in 100. yıl dönümünü, milletimizle beraber büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz." Dedi.

Ak Parti İl Başkanı Başaran’dan Ak Parti’nin Kuruluşu Kutlama Mesajı

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, AK Parti’nin kuruluşunun 21. Yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Ak Parti Balıkesir Basın Mensuplarının Gününü Kutladı

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı, 24 Temmuz Basın Bayramı vesilesiyle Balıkesir’de görev yapan basın mensuplarını Değirmenboğazı’nda misafir etti.

Ak Parti Balıkesir İl İstişare Toplantısı Yaptı

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı, “Ak Parti Seçim İşleri Başkanlığı İl İstişare Toplantısı”nı Abdülhamit Han Gelişim Merkezi toplantı salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Ak Parti İl Teşkilatı Kepsut’u Ziyaret Etti

Ak Parti Balıkesir İl Teşkilatı “30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız” temalı İlçe programının ikinci gününde Vefalı Yurt Kepsut’ta yoğun bir gün geçirdi.

İyi Partili Büyükşehir Meclis Üyesi Kırbaş, AK Parti'de...

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı’nda düzenlenen törenle İyi Parti'den istifa eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi Basri Ersan Kırbaş Ak Parti'ye geçti.

Ekrem Başaran: ‘Kadınlarımız Bizim En Kıymetlilerimiz, Baş Tacımız…’

Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, 8 Mart Dünya Kadın Günü’nde kadınlarımızın inancımızda ve toplumdaki önemine dair açıklamada bulundu.

Susurluk Meclisi’ndeki Karar İptal Edildi

Susurluk Belediye Meclis Üyesi İbrahim Dürmüş’ün üyeliğinin düşürülmesi ile ilgili Bölge idare Mahkemesi kararını verdi. Ak Parti Susurluk Belediye Meclis Üyesi İbrahim Dürmüş’ün üyeliğinin düşürülmesi kararı iptal edildi.

Ak Parti Balıkesir’den 28 Şubat Açıklaması

28 Şubat darbesinin 25. Yıldönümü sebebiyle Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı basın açıklaması yaptı.