Altınoluk Haberleri
SON DAKİKA

Altınoluk Haberleri

Altınoluklu balıkçılara Yücel Yılmaz desteği

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Edremit’in Altınoluk Mahallesi’nde faaliyet gösteren S.S. Altınoluk Su Ürünleri Kooperatifi’ne soğuk hava deposu kazandırdı. Avladıkları balıkları sağlıklı bir şekilde muhafaza edecek olan kooperatif üyeleri, Başkan Yılmaz’a teşekkürlerini iletti.

‘Gri Su’ projesiyle 1 milyon metreküp tasarruf

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, “Edremit-Altınoluk Atık Su Arıtma Tesisi”nde ‘Gri Su’ projesini hayata geçirdi. Proje sayesinde 1 milyon metreküp atık su arıtılarak geri kazanılacak ve bu atık sular tarımsal sulama, peyzaj sulaması ve itfaiye hizmetlerinde yeniden kullanılacak.

Edremit’e Yeni Park Alanları Yapılıyor

Edremit Belediyesi ilçe genelinde park ve yeşil alan çalışmalarına hız verdi. Altınoluk Mahallesi’ne 3 yeni park kazandırılırken bir parkın daha düzenlenmesi devam ediyor.

Avcılar Fener Yıllar Sonra Camii’ne Kavuştu

Balıkesir’in en önde gelen tatil yerlerinden birisi olan Altınoluk ile Güre arasında yer alan ve Avcılar Mahallesi sınırlarında bulunan Fener Bölgesi yıllar sonra camiine kavuştu.

Şahinderesi Kanyonunda Bir Kadın Kayalıklardan Düştü

Edremit Altınoluk Şahinderesi kanyonunda yabancı uyruklu O.A. isimli bir kadın kayalıklardan düştü. Düşme sonucu belinden ve kafasından yaralanan yabancı uyruklu kadın, bulunduğu yerden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi tarafından kurtarılarak 112 saglık ekiplerine teslim edildi.

Büyükşehir, vahşi depolama ıslahlarında sona yaklaştı

2019 yılından bu yana vahşi depolama alanlarının ıslah edilmesi konusunda gerçekleştirdiği çalışmalarda sona yaklaşan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Altınoluk Vahşi Depolama Alanı’nda çalışmarına başladı. Buranın da tamamlanmasının ardından Balıkesir’de vahşi depolama tarihe karışacak ve 113 futbol sahası büyüklüğünde alan, rehabilite edilmiş olacak.

İkizçay Mahallesi’nde Yollar Yenileniyor

Edremit Belediyesi tarafından yaz sezonu öncesi yıpranan ve zarar gören yollar yeniden düzenleniyor.

Edremit’te Yeni Park Çalışmaları

Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Altınoluk’ta park çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Arslan Altınoluk Esnafını Ziyaret Etti

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan ilçedeki işletmeleri ziyaret ederek yeni yılda bol bereketli kazançlar temenni ederek kolaylıklar diledi.

136 Yaşındaki Kundakçı Dede Cami Restore Ediliyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Edremit İlçesi Altınoluk Mahallesi’nde bulunan 136 yaşındaki Kundakçı Dede Cami’nin restorasyonuna başladı.

Altınoluk’taki çöplük doğaya kazandırılacak

Deniz manzaralı çöplük doğaya kazandırılacak. Edremit, Altınoluk’ta bulunan “deniz manzaralı” çöplük, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla tarihe karışacak.

Körfezin Sultanları fırtına gibi esiyor

TVF Kadınlar 1. Ligi’nde şampiyonluk hedefleyen Edremit Belediyesi Altınolukspor, İzmir’de karşılaştığı Bornova A.V.R. Atletik’i 3-2 mağlup ederek 8’de 8 yaparak yoluna yenilgisiz lider olarak devam etti.

Balıkesir’deki Terminaller Tek Tek Yenileniyor

Türkiye’nin oksijen deposu, birçok medeniyetin ev sahibi, yerli ve yabancı turistlerin en çok tercih ettiği Edremit’in Altınoluk Mahallesi; artık konuklarını modern, konforlu ve teknolojik donanımlara sahip bir terminal ile karşılayacak.

Altınoluk Denizkent 7. Sokaktaki Kanala Site Arıtmalarından Su Akıtılıyor

Altınoluk Denizkent 7. Sokakta bulunan site sakinleri, Balıkesir Haber TV’ye gönderdikleri haber ve görüntülerle önemli bir soruna parmak bastılar.

İsmail Özkan’dan Hocasına Büyük Vefa

Balıkesirli TRT sanatçısı İsmail Özkan ile yine TRT sanatçısı Mine Geçili’nin birlikte sundukları ve TRT Müzik’te yıllardır izlenen Alaturka Akşamlar dün gece Balıkesir Altınoluk’tan canlı yayınlandı. Muhteşem programda İsmail Özkan yıllar evvel ilk müzik bilgilerini öğrendiği hocasına büyük bir vefa örneği sergiledi.

Altınoluk kordonu denizkestanelerinden arındırıldı

Tatil için bol oksijen ve temiz bir deniz tercih eden yerli ve yabancı turistler soluğu Balıkesir Körfezi’nde aldı. Tatilcilerin daha da iyi bir tatil geçirebilmeleri için Altınoluk Kordonunda bulunan denizkestaneleri tek tek Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından toplanarak, açık denize salındı. 

Edremit Sahillerinde İzinsiz Şezlonglar Toplandı

Edremit Belediyesi zabıta ekipleri emniyet güçleri ile birlikte sorumluluk alanında ki plajlarda uyarı ve ikazlara uyarılara rağmen sabit bırakılan şezlong ve şemsiyeleri topladı. Altınoluk ve Narlı sahillerinde güvenlik güçleri ile belediye ekipleri, uyarı ve ikazlara uymayan kişilerin şezlong ve şemsiyelerini toplamaya başladı.

Körfez, Yaza Hazırlanıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Edremit Körfez Bölgesi’nin yaza hazır olması için sahil bandından ulaşım ağına kadar birçok farklı noktasında çalışmalar sürdürüyor. Başkan Yılmaz, Altınoluk Yağcılar Sahil bandındaki düzenlemeleri, Edremit ve Zeytinli kavşaklarındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Edremit’te Aşık Veysel Parkı açıldı

Edremit Belediyesi’den Aşık Veysel’e vefa... Edremit Belediyesi tarafından Anadolu’nun yetiştirdiği büyük ozan ve şairlerinden Aşık Veysel’in ansına Altınoluk Mahallesi’nde yaptırılan park hizmete açıldı.

Altınoluk'ta ölümlü trafik kazası

Edremit Narlı altı, Ayvalıburun cami kavşağında meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti 5 kişi de yaralandı.

Edremit’te Tır İle Otomobil Çarpıştı: 1 Kişi Öldü

Balıkesir’in Edremit ilçesinde tır ile otomobilin karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Altınoluk’a mı düştü? Göktaşı görüntüsü bomba etkisi yarattı

Basında yer alan ilginç haber her yerde konuşuluyor: ”Balıkesir Altınoluk’a mı düştü? Meteor mu düştü! Göktaşı görüntüsü bomba etkisi yarattı