Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Haberleri
SON DAKİKA

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Haberleri

OĞUZ SAVAŞ YILLAR SONRA İLK TAKIMINA KARŞI OYNAYACAK

Aslen Balıkesirli olan, Türkiye’nin önemli Milli Basketbolcularından Oğuz Savaş yıllar sonra lisanslı olarak ilk oynadığı takım, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a karşı Kocaeli Çayırova Belediyesi formasıyla Kurtdereli Spor Salonunda mücadele edecek…  

Voleybolda Şampiyon Balıkesir Büyükşehir

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Burhaniye Ören Plajı’nda düzenlenen “Bioderma Pro Beach Tour Kulüpler Türkiye Şampiyonası”nda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor oyuncuları Merve Çelebi ve Esra Betül kadınlar kategorisinde şampiyon oldu.

Balıkesir Büyükşehir Kırkpınar’dan Madalyalar İle Döndü

662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde dualı çayıra çıkan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor güreşçileri madalyalarla şehre döndü.

Rekorların Adı Muhsine Gezer

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Muhsine Gezer, 2023 VIRTUS Global Oyunları'nda Özel Sporcular Kadın Milli Takımı ile birlikte ‘Oyunlar’ rekorunu kırarak altın madalya kazandı. Gezer, 800 metrelik bireysel bayrak yarışında da 2. oldu.

Milli Gururlarımız Yasemin ve Feyzullah Ödüllendirildi

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü Milli Güreşçileri; Yasemin Adar Yiğit ile Feyzullah Aktürk elde ettikleri Avrupa Şampiyonluğunun ardından Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Başkan Yücel Yılmaz tarafından ödüllendirilirdi.

Adar ve Aktürk Hırvatistan da Bayrağımızı Dalgalandıracak

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün Milli Gururları; Yasemin Adar Yiğit ile Feyzullah Aktürk, Hırvatistan’ın Zagreb şehrinde düzenlenecek Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası’nda mindere çıkacak. Geçtiğimiz yıl da Avrupa Şampiyonluğunu göğüsleyen sporcuların, bu yılda minderde Türk Bayrağıyla zafer turu atması bekleniyor.

Büyükşehir’in Tekerlekli Basketbol Takımı Emin Ellerde

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü ile Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Bu kapsamda; Üniversite Hastanesi, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın tüm sağlık hizmetlerine sponsor oldu

Başpehlivan Yeşil Balıkesir adına kol bağlayacak

648. ve 649. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Mehmet Yeşil Yeşil, transfer olduğu Balıkesir Büyükşehir Belediyespor formasıyla genç güreşçiler yetiştirecek ve kıspetiyle de dualı çayırda kol bağlayacak. 

Balıkesir’in Sultanları 2.Lig’de

2021-2022 Voleybol Sezonu Deplasmanlı Bölgesel Lig’inde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, tüm rakiplerini yenilgisiz ve set vermeden 1.’likle tamamlayarak Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig’ine çıktı.

Şampiyon 1966 Edremitspor

1966 Edremitspor, 2021-2022 sezonu Balıkesir Süper Amatör Lig Play-Off finalinde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükseldi.

Balıkesir’in Gururları

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları; judo, güreş ve spor tırmanış branşlarında katıldıkları müsabakalardan madalya ile dönerek Balıkesir’i gururlandırmaya devam ediyor.

Başkan Yılmaz Ringe Çıktı

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’un genç boksörleriyle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; istekleri kırmadı ve eşofmanlarını giyip ringe çıktı.