Balıkesir Üniversitesi Hastanesi Haberleri
SON DAKİKA

Balıkesir Üniversitesi Hastanesi Haberleri

BAÜN Hastanesinde 3 cm’lik Kesi ile Bypass Ameliyatı Yapıldı

Balıkesir Üniversitesi Hastanesi, Üst Düzey Cerrahi İşlemlerin Adresi 3 cm.’lik Kesi ile Bypass Ameliyatı Yapıldı

BAÜN’de 124 Yataklı Ek Hastane Binasının Temeli Atıldı

Balıkesir Üniversitesi Hastanesinin gelişim ve büyüme süreci, 124 yataklı ek hastane binası ile devam edecek. Mevcut hastanenin yanına yapılacak olan ve içerisinde hibrit ameliyathaneler, çocuk acil servisi ile yoğun bakımın da yer aldığı ek hastane binasının temeli düzenlenen program ile atıldı. 

Balıkesir Üniversitesi Hastanesinde Başhekimlik Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesi Hastanesi Başhekimlik görevine 29 Ağustos 2023 tarihinde atanarak 13 Eylül 2023 tarihinde görevine başlayan Doç. Dr. Bahadır Çağlar, yapılan devir teslim töreni ile görevini Doç. Dr. Ahmet Dolapoğlu’ndan devraldı.

Balıkesir Üniversitesi Hastanesi, Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesi Aldı

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan inceleme ve değerlendirmeler sonucunda Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesini almaya hak kazandı.

BAÜN’de, “Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” Tamamlandı

Balıkesir Üniversitesi Hastanesi tarafından düzenlenen, Sağlık Bakanlığı onaylı Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı, başarıyla tamamlandı.

BAÜN Hastanesinde, Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Başladı

Balıkesir Üniversitesi Hastanesi tarafından düzenlenen, Sağlık Bakanlığı onaylı Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı, BAÜN Hastanesi Şehit Deniz Göçkün Konferans salonunda başladı.

BAÜN, Yeni Bölüm ve Programlarla Büyümeye Devam Ediyor

Balıkesir Üniversitesi, farklı birimlerinde kurulan yeni bölümler ve programlarla büyümeye devam ediyor.

Balıkesir Üniversitesi Hastanesi, “Sağlıkta Kalite” Değerlendirmesinden Başarıyla Geçti

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Hastanesi, T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen, “Sağlıkta Kalite Standartları” değerlendirmesini başarıyla geçti.

Almanya’dan Gelen Yabancı Uyruklu Hasta, Tedavisini BAÜN Hastanesi’nde Oldu

Balıkesir ve çevresine üçüncü basamak niteliğinde sağlık hizmeti sunan Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Hastanesi, bölgede sağlık alanında önemli bir merkez olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

Balıkesir Üniversitesi Hastanesi'nde Bir İlk Daha: “5 cm.’lik Kesi ile Bypass Ameliyatı”

Sağlık alanındaki teknolojik gelişmelerin ve güncel uygulamaların yakından takip edildiği Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Hastanesi, Balıkesir ve çevresinde önemli bir sağlık merkezi olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

Balıkesir Üniversitesi Hastanesi Büyümeye Devam Ediyor

Balıkesir ve çevresine 3. basamak niteliğinde sağlık hizmeti veren Balıkesir Üniversitesi Hastanesi, son yıllarda artan bir ivmeyle gelişimini sürdürüyor. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, üniversite hastanesinin, insan kaynağı gücündeki artış ve hizmet kapasitesindeki genişleme ile Balıkesir ve çevresinde sağlıkta çekim merkezi olduğunu ifade ederken, projesi hazır olan 100 yataklı ek hastane binası inşaatına da bu yıl başlanacağının müjdesini verdi.

BAÜN Hastanesi’nde Genetik Hastalıklar Değerlendirme Merkezi Açıldı

Balıkesir ve çevresine üçüncü basamak niteliğinde sağlık hizmeti sunan Balıkesir Üniversitesi Hastanesi bünyesinde açılan birimlere bir yenisi daha eklendi. Üniversite hastanesinde, Balıkesir’de ilk ve tek olma özelliğine sahip Genetik Hastalıklar Değerlendirme Merkezi açılarak faaliyete geçirildi. Tıp Fakültesi giriş katında kurulan merkezin açılış ve tanıtım programına; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş ve üniversite üst yönetimi ile Tıp Fakültesi ve Üniversite Hastanesi yönetimi katıldı.

Balıkesir Üniversitesi, Hayırseverleri Onurlandırdı

Balıkesir Üniversitesi Hastanesine, Balıkesir Üniversitesi Vakfı öncülüğünde, hayırseverlerin de destekleriyle 50 ilave yatak kazandırıldı. Hastanenin tescilli yatak kapasitesi 287’ye ulaşırken, yaptıkları bağışlarla sürece katkı sunan hayırseverler için, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş’un da katılımıyla bir plaket töreni düzenlendi.