Balıkesir Valisi Haberleri
SON DAKİKA

Balıkesir Valisi Haberleri

“Merkezimde Ramazan” İftar Programında Gençlerle Buluştu

“Merkezimde Ramazan” programı kapsamında, Şehit Turgut Solak Spor Salonu’nda Tasavvuf musikisi eşliğinde düzenlenen iftar programına Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, İl Jandarma Komutanı Nurettin Alkan, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Emine Böçkün, Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, Birim Müdürleri, Gençlik Liderleri ve çok sayıda genç katıldı.

Vali Ustaoğlu:”Çanakkale Zaferi, fedakârlık ve kahramanlığın sembolüdür.”

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu Çanakkale Zaferinin 109. Yılı nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. Vali Ustaoğlu açıklamasında Balıkesir Lisesinin, henüz 15’li yaşlarında olan 100 öğrencisiyle Çanakkale Savaşı’nda en çok şehit veren okullardan birisi olduğunu vurguladı.

Vali Ustaoğlu’ndan Tıp Bayramı Mesajı

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ustaoğlu, "Yürütülen sağlık hizmetlerinin kalitesi, bir ülkenin gelişmişlik seviyesinin en önemli göstergelerinden biridir." dedi.

Vali Ustaoğlu Balıkesir'in suç dosyasını açıkladı

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı sonrasında asayiş suçları ile mücadele, terörle ve teröristle mücadele, uyuşturucu ile mücadele, organize suç örgütleri, çete ve mafya türü suç grupları ile mücadele, kaçakçılık ve mali suçlarla mücadele, düzensiz...

‘Aynı coşkuyu ve heyecanı hep birlikte gönülden hissediyoruz’

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu Atatürk’ün Balıkesir’e gelişinin 101. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Vali İsmail Ustaoğlu, BAÜN’ü Adım Adım Gezerek İnceledi.

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu'ndan Balıkesir Üniversitesini ziyaret ederek her bölümü ve her yeri tepeden tırnağa inceleyerek bilgi aldı.

BALIKESİR HABER TV’DEN VALİ USTAOĞLU’NA ZİYARET

Balıkesir Haber TV imtiyaz sahipleri Sıtkı Şeremetli ve Ramazan Karaca Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’na bir ziyarette bulundu

Vali Ustaoğlu Balıkesirspor’u Ziyaret Etti

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu Balıkesirspor'u tesislerde ziyaret etti.

ALTIEYLÜL’ÜN VİZYON PROJELERİ VALİ USTAOĞLU’NDAN TAM NOT ALDI

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı tarafından Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu ve Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin’e Altıeylül Belediyesi’nin son 5 yılda yaptığı çalışmalar, hayata geçirdiği ve planlanan projelerle ilgili sunum yapıldı.

Oğuz Boyları Manavlar Derneği Vali Ustaoğlu'nu Ziyaret Etti

Cumhurtiyetimizin 100.yılında Oğuz Boyları Manavlar Derneği BaşkanıSedat Kuru ve Yönetim kurulu üyeleri Balıkesir Valisi İsmail USTAOĞLU'nu ziyaret ederek Oğuz Ata'dan günümüze gelen Keyfiye,Kur'an-ı Kerim ve Bayrak takdim ettiler,derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdiler

VALİ USTAOĞLU BALIKESİR BASININA 55 GÜNÜ ANLATTI

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu göreve gelişinin 55. gününde İl bazında aktif durumda olan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Öğretmenevinde yapılan kahvaltı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali İsmail Ustaoğlu, bu süreç içinde İl’in genel görünümünü ve suçla mücadelesinin resmini çıkarmaya çalıştıklarını belirtti.

VALİ İSMAİL USTAOĞLU CAM SERAYI İNCELEDİ

Balıkesir Valisi Sayın İsmail Ustaoğlu başkanlığında, Türkiye’de ilk ve tek olma özelliğine sahip teknolojik cam serada incelemelerde bulundu

VALİ USTAOĞLU:

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu İtfaiye Haftası nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı. Mesajında Belediyecilik anlamında modern itfaiyeciliğin 100. yılını gururla kutladıklarını belirtti.

Vali Ustaoğlu'ndan Altıeylül'e Ziyaret

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu Altıeylül Belediyesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Altıeylül Belediyesine bağlı Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi binasında bulunan birimleri gezen Vali İsmail Ustaoğlu sonrasında Altıeylül Belediyesince yapımı tamamlanan ve yapımı devam eden projeleri içeren sunumu izledi.

Balıkesir valisi Hasan Şıldak Şanlı Urfa Valiliğine Atandı

Resmi Gazetede yayımlanan atama kararlarına göre Şanlıurfa Valiliğine Salih Ayhan’ın yerine Balıkesir Valisi Hasan Şıldak atandı.

İSMAİL USTAOĞLU BALIKESİR VALİSİ OLDU

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre 57 ile yeni vali atandı. Bunlardan biri de Balıkesir oldu. İsmail USTAOĞLU Yeni Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu oldu

Hasan Şıldak:” 15 Temmuz’da Milletimiz Topyekûn Mücadele Etmiştir”

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak 15 Temmuz nedeniyle bir açıklama yaparak Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutladı.

Vali Şıldak:”Gençlere güvenimiz tamdır.”

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Hasan Şıldak;”Ülkemizin gücüne güç katacağınıza olan güvenimiz tamdır” dedi.

Vali Şıldak:”Anneler karşılıksız sevginin en güzel örneğidir.”

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak 14 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Şıldak, her zaman yol gösterici olan annelerin, karşılıksız sevginin en güzel örneği olduğunu vurguladı.

Vali Hasan Şıldak Balıkesir’e Döndü

Vali Hasan Şıldak deprem sebebiyle gittiği Osmaniye’deki görevini tamamlayarak Balıkesir’e döndü.

Balıkesir, Depremin Yaralarını Sarmak İçin Yola Çıktı

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde hissedilen depremin yaralarını sarmak için Köpekli Yıldız Arama Kurtarma Birliği bölgeye sevk edildi. Osmaniye İlinde koordinasyonu sağlamak için Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz bölgeye hareket ediyor.

Şıldak'tan Müdür Özalp'e Ziyaret

Vali Hasan Şıldak yakın zaman önce görevine başlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp'i ziyaret etti.

Vali Hasan Şıldak Balıkesir Haber TV’yi Ziyaret Etti

Vali Hasan Şıldak yayın kuruluşumuz Balıkesir Haber TV’ye bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali Şıldak’tan Altıeylül’e Ziyaret

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak başkanlığında gerçekleştirilen Balıkesir’de yürütülmekte olan kamu yatırım çalışmalarının genel değerlendirmesinin yapıldığı ve devam eden projelerin son durumlarının görüşüldüğü İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına Altıeylül Belediyesi ev sahipliği yaptı. Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, muhtarlar ve il müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantı Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezinde düzenlendi.

Rektör Oğurlu'dan Vali Şıldak’a Ziyaret

Vali Hasan Şıldak’ı görevine yeni başlayan Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu ziyaret etti.

Vali Şıldak'tan SYAL'e Ziyaret

Vali Hasan Şıldak Balıkesir’in köklü okulları arasında yer alan Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Vali Hasan Şıldak’ tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

AFAD Gönüllüğünde Farkındalık Artıyor

Vali Hasan Şıldak’ın öncülüğünde başlatılan 2021 yılında “Balıkesir 2021 Afet Eğitim Yılı Projesi”, 2022 yılında “Afet Hazırlık Projesi” adıyla devam ederek genişlettiği kapsamıyla her geçen gün afet farkındalığına güç kazandırıyor.

Vali Hasan Şıldak Ovaköy’de Öğrencilerle Buluştu

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak program dolayısıyla gittiği mahallede Ovaköy İlkokulu ve Ortaokulunda öğrencilerle buluştu.

Vali Şıldak: “Balıkesir, her alandaki yükselişini 2023 yılında da sürdürecektir”

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak yeni yıl dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı. Vali Şıldak mesajında Balıkesir’in, güçlü Türkiye ile beraber gelişimini, her alandaki yükselişini 2023 yılında daha da büyük bir ivmeyle sürdüreceğini vurguladı.