Bandırma Haberleri
SON DAKİKA

Bandırma Haberleri

Büyükşehir’den, Üniversitelilere Vize Haftasında Ücretsiz Ulaşım İmkânı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 20-28 Nisan günleri arasında Bahar Yarıyılı vize sınavlarını gerçekleştirecek olan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencileri için kampüse ve ek binalara ulaşım sağlayan belediyeye ait toplu taşıma araçlarını ücretsiz yaptı.

Bayram Öncesi Berber ve Kuaförlerde Yoğunluk

Bandırma ilçesinde Ramazan Bayramı'na yaklaşılmasıyla birlikte berber ve kuaför salonlarında yoğunluk yaşanmaya başlandı. Bayram arifesinde temiz ve bakımlı görünmek isteyen vatandaşlar, randevu alarak bu yoğunluğun daha kolay yönetilebileceğine dikkat çekti.

Büyükşehir’den bayram boyunca ulaşım ücretsiz

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ramazan Bayramı süresince toplu taşıma araçlarını ücretsiz yaptı. İlk kez Bandırma şehir içi otobüsleri de ücretsiz oldu.

Fuhuş Yapılan Masaj Salonuna Operasyon

Bandırma ilçesinde emniyet ekipleri, Hacı Yusuf Mahallesi'nde bulunan bir masaj salonunda fuhuş yapıldığını tespit ederek operasyon düzenledi. Operasyonda fuhuş yapanlar suçüstü yakalandı ve uyuşturucu ile suç geliri olarak değerlendirilen para ele geçirildi. Tutuklanan şüpheli cezaevine gönderildi ve masaj salonu 90 gün süreyle kapatıldı.

Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Balıkesir’i ziyaret etti

Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki kurumları ziyaret ederek önemli temaslar gerçekleştirdi. İl Müdürü Adem Özalp ile birlikte, Bandırma Kız Yurdu, Fatma Ana Yurdu ve Yarbay Vecihibey Yurdu’nda gerçekleştirilen “GSB’de Ramazan” programlarına katıldı. Bu etkinliklerde öğrencilerle iftar sofrasında bir araya geldi. Hasan Basri Çantay Yurdu’nda düzenlenen sahur programında gençlerle sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Terör örgütlerine karşı mücadelemiz devam edecek

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir'in Bandırma ilçesinde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, terör örgütleri, göçmen kaçakçılığı ve suçlarla mücadelede cesur ve kararlı bir şekilde devam edeceklerini belirtti. Yerlikaya, Türkiye'nin huzurunun yerelden başladığını vurguladı.

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Bandırma ilçesinde yapılan kaba üst aramasında üç ayrı şahıstan uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüphelilerden birinden 3.15 gram metamfetamin ve uyuşturucu madde içiminde kullanılan bir aparat bulunurken, diğer iki şahıstan ise toplamda 1.45 gram metamfetamin ele geçirildi. Olaylarla ilgili tahkikat başlatıldı.

Kırsalda asfaltsız ve parkesiz yol kalmayacak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; Bandırma, Havran ve merkeze kurdukları 3 asfalt plenti ve BALTOK Parke Taşı Üretim Tesisi sayesinde kırsal mahallelerde asfaltsız ve parkesiz yol kalmayacağını müjdeledi. Talep ettiğini bakanlıklardan alabilen bir başkan olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, “1500 günde hepsini halledeceğiz, biz ‘Hemen yarın, 1 Nisan’da buradayız’ diye atıp tutmuyoruz.” dedi.

Akşener, Gönen ve Bandırma’da Halkla Buluştu

TURHAN ÇÖMEZ İLE İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI KENDİLERİNE EMANET ETTİ

Son Kurşun’un hikâyesi geleceğe aktarılıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi; vatanın kurtuluşunu ve zaferi simgeleyen Son Kurşun Anıtı’nı anlatan belgesel film projesini hayata geçirdi. Film gösteriminde konuşan Başkan Yılmaz “Balıkesir’in Kurtuluş Savaşı’nda, Atatürk’e yarenlik ettiğini anlatmamız lazım.” dedi.

Bandırma ve Erdek artık AK Belediyecilik istiyor

Bandırma’da ve Erdek’te ayak basmadık, eser yapmadık yer bırakmayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; Bandırma ve Erdek’in kararını verdiğini, 31 Mart zaferiyle AK belediyeciliğe olan hasretin biteceğini söyledi.

Bandırma Entegre Su Projesi’nin yüzde 44’ü tamamlandı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Bandırma’nın en önemli ihtiyaçlarından biri olan İleri Biyolojik Bandırma Atıksu Arıtma Tesisi yapımının yüzde 44’ünü tamamladı. Hızla devam eden çalışmaların sonunda Bandırma Körfezi eski ihtişamına kavuşacak.

"TOPRAĞA VEFA, GELECEĞE BEREKET’’

Büyükşehir Belediyesi Bandırma Tarımına Güçlü Destek Veriyor

BÜYÜKŞEHİR, BANDIRMA’NIN GELECEĞİNİ İNŞA EDİYOR!

BASKİ, 1 Milyar 30 Milyon TL'lik DEV ALTYAPI YATIRIMIYLA BANDIRMA’YA GÜÇ KATTI!

‘’BÜYÜKŞEHİR'DEN BANDIRMA’YA YEPYENİ YOLLAR’’

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, göreve geldiği günden bu yana şehrin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve konforunu artırmak için büyük bir asfalt hamlesine liderlik ediyor.

İnşaatlardan Hırsızlık Yapan Şüpheli Yakalandı

Bandırma’da Ayyıldız, Yeni Mahalle ve Hacı Yusuf mahallelerinde inşaatlardan yaşanan hırsızlık olayları üzerine polis çalışma başlattı. Polis ekipleri, güvenlik kameraları görüntülerini inceleyerek şüphelinin kimliğini tespit etti. Yakalanan şüpheli, çaldığı inşaat malzemeleriyle birlikte cezaevine teslim edildi.

Bandırma'da Otomobil Kazası: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Bandırma ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. H.G. idaresindeki 10 AFB 224 plakalı otomobil, Ordu Caddesi'nde M.Y. yönetimindeki 10 JC 412 plakalı otomobille çarpıştı.

Bandırma'da Otomobil Kazası: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Bandırma ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. H.G. idaresindeki 10 AFB 224 plakalı otomobil, Ordu Caddesi'nde M.Y. yönetimindeki 10 JC 412 plakalı otomobille çarpıştı.

Bandırma’ya da Hastane Müjdesi

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan Manyas’tan sonra Bandırmaya hastane müjdesini verdi.

Vali Ustaoğlu’ndan Bandırmaspor ziyareti

Ligde mücadele eden Bandırmaspor’u ziyaret eden Vali İsmail Ustaoğlu yönetime ve sporculara başarı diledi.

Bandırmaspor Kupada Galatasaray’a Rakip Oldu

Bandırmaspor kupada Galatasaray’a rakip oldu

Kırkpınar Başpehlivanı Sabri Acar Toprağa Verildi  

Türk yağlı güreşinin duayen ismi 1979-1985 Yılı Kırkpınar Baş Pehlivanı Bandırmalı Sabri Acar dün akşam vefat etti.  

Bandırma'da Uyuşturucu Operasyonu

3 Şüphelinin 60 Suç Kaydı Bulundu

2023 yılında bin 699 motosiklet denetlendi

Bandırma’da 2023 yılının son 4 ayında bin 699 motosiklet denetimi gerçekleştirildi.

Büyükşehir 4. skate parkı açıyor

Kentin her bir karışına hizmet götüren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; şehir merkezinde bulunan Avlu Yaşam Merkezi ile Atatürk Parkı’nın ardından Bandırma Sahili’nde skate park oluşturan Büyükşehir Belediyesi şimdi de Akçay’a skate park kazandırıyor.

550 bin lira değerinde altın çalan dolandırıcı yakalandı

Bandırma’da 550 bin lira değerinde altın çalan dolandırıcı, JASAT'ın hızlı müdahalesiyle 60 dakika içinde yakalandı.

Olta iğnesi yutan kedi doğal ortamına salındı

Bandırma’da iki olta iğnesi yutan ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi’nde tedavi edilen kedi, sağlığına kavuşmasının ardından yeniden doğal ortamına salındı.

Telefon dolandırıcılığı şüphelisi tutuklandı

Bandırma ve Karesi ilçelerinde iki kişiyi telefonla arayarak dolandırdığı öne sürülen zanlı tutuklandı.

EMNİYET’TEN HUZUR OPERASYONU

Bandırma’da polis alkol satış yerlerini denetledi. Trafik ekipleri Radarla hız denetimi yaptı.

Olta iğnesi yutan kedi Büyükşehir’in tedavi merkezinde güvende

2 adet olta iğnesi yutan sokak kedisinin tedavisi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi’nde büyük bir özenle sürüyor. Başarılı bir operasyonla midesindeki olta iğnelerini çıkaran veteriner hekimler; ayağa kalkabilen kediyi, oltaların mideye verdiği zarardan dolayı hayati tehlikesi sürdüğü için yoğun bakımda gözlem altında tutuyor.