Belgin Uygur Haberleri
SON DAKİKA

Belgin Uygur Haberleri

BALIKESİR’İN 26 YILLIK HAYALİ YÜCEL YILMAZ’LA GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, OSB Yolu’nun 3. Etabında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur ile birlikte incelemelerde bulundu. Planı 1998’da çizilen yolu; şehri birleştirerek irade koyup, 26 yıl sonra gerçeğe dönüştüren Başkan Yılmaz “Mayıs’ın sonunda tretuvarlarıyla, yağmur kanallarıyla bu yolu da trafiğe açmış olacağız. Şehrimize hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

Ak Parti Balıkesir’de İlçe Başkanları Toplantısı Yapıldı

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı ile İlçe Başkanları Toplantısı, geçtiğimiz akşam, İl Başkanvekili Vahdettin Çiftçi başkanlığında gerçekleştirildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, AK Parti Balıkesir İl Koordinatörü Şahin Tin, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Mustafa Canbey ve Ali Taylan Öztaylan’ın videokonferans yöntemiyle katıldığı toplantıya Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile ilçe başkanları katıldı.

Balıkesir'de AK Parti'li gençler İsrail'i protesto etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına ilişkin, "Ateşkes çağrılarına rağmen Batı'nın ve Avrupa'nın ikiyüzlü, çifte standart olan siyasetine bir kez daha şahitlik ediyoruz. Biz dik durmaya, zulme karşı olmaya ve mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

Başkan Avcı Vizyon Projelerinin Sunumunu Yaptı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri İsmail Ok, Mustafa Canbey, Ali Taylan Öztaylan, Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; Altıeylül Belediye Başkanlığına ziyarette bulundu

BAŞKAN BAŞARAN BASIN TOPLANTISIYLA VEDA ETTİ

İl Başkanı başaran 4 yıldır yürüttüğü AK PARTİ il başkanlığı görevini bugün düzenlenen bir basın toplantısıyla bırakacağını açıkladı. Basın toplantısına AK PARTİ Genel Başkan yardımcısı Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur , Balıkesir Milletvekilleri İsmail Ok ve Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’inde katıldığı basın toplantısında. Tedavi surecini daha kapsamlı yürütebilmek için ve bazı yönetimsel sıkındırlar nedeniyle istifa ettiğini açıkladı.

Ak Parti Milletvekilleri Mazbatalarını Aldılar

14 Mayıs’ta yapılan 28. dönem TBMM seçimlerinde Balıkesir’den AK PARTİ Milletvekili seçilen İsmail Ok, Belgin Uygur, Mustafa Canbey ,Ali Taylan Öztaylan. Bugün mazbatalarını aldılar. Öğretmenevinde gerçekleştirilen mazbata tesliminde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ,Balıkesir Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran ve Aday Adayları, İl ve İlçelerin yöneticileri ile partililer katıldı

AK Parti Esnaf Odalarıyla Bir araya Geldi

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi çalışmalarını devam ettiren AK Parti Balıkesir Teşkilatı dün akşam Esnaf odaları başkanlarıyla bir araya geldi. Büyükşehir’in Esnaf Odaları buluşmaları etkinliğinde, AK Parti Genel Başkanı Belgin Uygur ve Belediye Başkanlarının da bulunduğu yemekli toplantıda ESOB Başkanı Fehmi Erdem, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Belgin Uygur birer konuşma yaptılar.

14 Mayıs İçin Teşekkür Etti 28 Mayıs İçin Destek İstedi

Sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelmeye devam eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı’na ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verilen destek için teşekkür etti, “28 Mayıs’ta da desteklerinizle başarılı bir sonuç alacağımıza inanıyoruz” dedi.

BALIKESİR ŞEHİR HASTANESİ’NDE YENİ HİZMETLER…

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, beraberinde İl Başkanı Ekrem Başaran ve Mehmet Aydemir ile birlikte Balıkesir Şehir Hastanesi’nde yeni oluşturulan merkezleri gezdi ve inceledi. Sağlık İl Müdürü Serkan Kadir Keskin ve Hastane yetkilileri kendilerine yeni hizmetlerle ilgili olarak, bilgi verdi.

Belgin Uygur; Daha Büyük Ve Daha Güçlü Türkiye İçin Gün Sayıyoruz

Balıkesir’deki sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve hemşehri dernekleriyle bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, “Daha büyük ve daha güçlü Türkiye istikametinde ülkemizi ve milletimizi Türkiye Yüzyılı hedefleriyle buluşturmak için gün sayıyoruz” dedi.

Ak Parti Kurmayları Cemiyeti Ziyaret Etti

AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, milletin içinden milletin talep ve beklentilerinden doğan bir dava hareketi olarak sivil toplumla birlikte Türkiye yüzyılını şekillendirmeyi hedeflediklerini söyledi. Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, beraberinde Balıkesir Milletvekili İsmail Ok ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ile birlikte  Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Başkan Başaran: “Rehavete Kapılmadan, Doğru Adamla Yola Devam”

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı geniş katılımlı “İl Danışma İstişare ve Değerlendirme” toplantısını “28 Mayıs’ta Büyük Türkiye Zaferine hazırız” diyerek Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Toplantıya; AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri ve Milletvekili Adayları, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, İl 3 Kademe Yönetim Kurulu Üyeleri, 20 İlçe Başkanı ve 3 Kademe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Başkan Başaran, “Kılıçdaroğlu Ve Yedili Masa Pkk Devleti Kuracakmış, Kurdurtmayız!”

İzmir Balıkesirliler Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği’nin daveti üzerine İzmir’e giden AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur burada Balıkesirlilerle bir araya geldi. İzmir’deki Balıkesirliler tarafından coşku ve sevgiyle karşılanan Başkan Başaran ve Uygur, dernek üyelerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

Milletvekili Uygur Bigadiçlilerin yardımına koştu

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Bigadiç’te meydana gelen afetin ardından hemşehrilerinin yanına koşarak onları yalnız bırakmadı. Vekil Uygur, Bigadiç’te can ve mal kaybının meydana gelmediğini açıkladı.

“14 Mayıs’ta Sandıklara Sahip Çıkacağız”

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, yoğun gündemli “AK Parti 3 Kademe İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme” toplantısını İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran başkanlığında gerçekleştirirken toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur ve Balıkesir Koordinatörü ve Denizli Milletvekili Şahin Tin online olarak katıldı. Toplantıya; İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İlçe Koordinatörleri, AK Parti İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, 20 İlçenin 3 Kademe İlçe Başkanları ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yasin Sağay katıldı.

Yeniden Seçilen Başkanları Ziyaret Ettiler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Nazmi Yarış'ı ile Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula'yı ziyaret etti.

Belgin Uygur, Meclis Kreşinde İncelemelerde Bulundu

AK Parti Balıkesir Milletvekili, MKYK Üyesi, KEFEK Kadınların İş ve Aile Yaşamlarının Uyumlaştırılmasında Karşılaşılan Sorunların Tespit ve Çözüm Önerilerinin Belirlenmesi Alt Komisyonu Başkanı Av. Belgin Uygur, komisyon üyesi milletvekilleri Av. Hülya Nergis ve Arzu Erdem ile TBMM Kreş Gündüz Bakımevi ve Anaokulunda yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek, faaliyetler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Bigadiç’e Granül Gübre Üretim Tesisi Kuruluyor

AK Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur, Bigadiç’e Granül Gübre Üretim Tesisi kurulacağının müjdesini verdi.

Belgin Uygur İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

Hafta başında AK Parti’ nin 21. Kuruluş yıldönümü vesilesiyle Ankara'da bulunan AK Parti MKYK Üyesi Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur, Balıkesir 'e dönünce ilçe ilçe mahalle mahalle Balıkesir’i gezmeye devam etti. Erdek, Bandırma, İvrindi ve Bigadiç ilçelerinde kırsal mahalle ziyaretleri yaptı.

Belgin Uygur İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

Hafta başında MKYK toplantısı için Ankara'da bulunan AK Parti MKYK Üyesi Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur, Balıkesir 'e dönünce yaz sezonunda ağırlık verdiği saha çalışmalarına aynı hızla devam etti. Karesi, Balya ve Susurluk ilçelerinde kırsal mahalle ziyaretleri yaptı.

Vekil Uygur, İlçe İlçe Balıkesir'i Geziyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesine fırsat bilen AK Parti MKYK üyesi Balıkesir milletvekili Belgin Uygur seçim bölgesindeki çalışmalarına hız verdi. Milletvekili Uygur her gün farklı bir ilçede yoğun geçen programlarla hemşehrileriyle bir araya geliyor.

Belgin Uygur: Milletimiz 15 Temmuz’da Destan Yazdı

AK Parti MKYK Üyesi Balıkesir Milletvekili, MKYK Üyesi Av. Belgin Uygur, 15 Temmuz hain darbe girişiminin altıncı yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Uygur, Bakan Varank’ı Ziyaret Etti

AK Parti MKYK Üyesi, Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret etti.

Kamuda Çalışan Hukuk Fakültesi Mezunlarına Staj Yolu Açıldı

AK Parti MKYK Üyesi, Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur, Katip Üyesi olduğu Adalet Komisyonunda görüşüldükten sonra TBMM Genel Kurulunda görüşülmeye başlanan Avukatlık Kanunu Hakkında TBMM Genel Kurulu’nda konuşma yaptı.

Belgin Uygur: " Bigadiç’e Lityum Üretim Tesisi açılıyor"

AK Parti MKYK Üyesi, Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile yaptıkları görüşmeler sonrası Bigadiç’e Lityum Üretim Tesisi açılacağı müjdesini verdi.

Milletvekili Uygur’dan Sındırgı'da Ev Ziyareti, Bigadiç KYK’da Gençlerle Buluşma

AK Parti MKYK Üyesi Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur iftar öncesi Sındırgı’da çat kapı ev ziyaretleri yaptı İftar sonrası GSB Bigadiç KYK Yurdunda gençlerle bir araya geldi.

Milletvekili Uygur’dan Kadın İstihdamına Tam Destek

AK Parti MKYK Üyesi, Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur Balıkesir Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti. Balıkesir OSB de Kadın Çalışan oranı yüksek olan fabrikalarda incelemede bulunup işletmecilerinden bilgi aldı.

Milletvekili Uygur’un İlçe Ziyaretleri Devam Ediyor

AK Parti MKYK Üyesi, Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur İlçe ziyaretlerine ve yoğun mesaisine devam ediyor.

Milletvekili Belgin Uygur Burhaniye’de Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur, çalışmalarına devam ediyor. Gün boyu Burhaniye’de ziyaretlerde bulunan Milletvekili Uygur, akşam da Karesi Şule Yüksel Şenler Anadolu İmam Hatip Lisesinde gençlerle bir araya geldi.