Bigadiç Haberleri
SON DAKİKA

Bigadiç Haberleri

BİGADİÇTE MUSTAFA GÖKSEL DÖNEMİ

Bigadiç Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Göksel , görevi devraldı. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Cumhur İttifakının Ak Parti adayı olarak Bigadiç belediye başkanlığına seçilen Mustafa Göksel , İlçe Seçim Kurulundan dün mazbatasını almasının ardından bugün Bigadiç Belediyesinde düzenlenen devir teslim töreni ile başkanlık mührünü devraldı.

ESERLERİMİZİ SİZİNLE İNŞA EDECEĞİZ

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı ve AK Parti Bigadiç Belediye Başkan adayı Mustafa Göksel’i Bigadiçli’ler büyük bir sevgiyle karşıladı. Başkan Yılmaz, “Maşallah Bigadiç kararını vermiş. 31 Mart zaferine Bigadiçle beraber yürüyoruz” dedi.

Murat Uysal’ın adı üniversitede yaşayacak

Balıkesir Üniversitesi Burhan Erdayı Spor Salonunda yer alan antrenman salonuna, vefat eden Bigadiç Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinden aynı zamanda AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Öğr. Gör. Hüseyin Murat Uysal’ın adı verildi.

BBB, OĞUL PAŞA TÜRBESİ’Nİ RESTORE EDİYOR

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Bigadiç İlçesi İskele Mahallesi’nde bulunan Oğul Paşa Türbesi’ni özgün yapısını koruyarak yeniliyor.

BAŞKAN AVCU: ”ŞÜKÜRLER OLSUN TERMAL SUYUMUZ İLÇEMİZE DEĞER KATACAK...”

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu Jeotermal Suyun İlçeye, Balıkesir’e ve Ülkeye hayırlı uğurlu olmasını dileyerek: “100 derecenin üzerinde sıcaklığı ve saniyede 150 litrenin üzerinde debisi olan jeotermal suyumuz için Rabbimize şükürler olsun” dedi.

BİGADİÇ TARIMA DAYALI İHTİSAS TOPLANTISI

Bigadiç Tarıma Dayalı İhtisas Toplantısı gerçekleştirildi

Traktörler Yakın Takipte; "Reflektör Tak, Görünür Ol”

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması tarafından, mevsimsel koşullara bağlı olarak traktör ve diğer tarım araçlarının karıştığı trafik kazalarını azaltmak, sürücülerde trafik güvenliği bilincinin oluşturulması maksadıyla bir eğitim çalışmaları planlandı.   Bu kapsamda 01 Aralık 2023 tarihinde Bigadiç ilçesi Mecidiye mahallesinde paydaş kurumlarla birlikte "Reflektör Tak, Görünür Ol” projesi kapsamında “Trafik Güvenliği Eğitim” çalışması yapıldı.     Yapılan bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetinde, (105) traktör sürücüsüne trafik güvenliği eğitimi verildi, traktör römorklarına (210) adet reflektör takıldı. 

AK Parti Bigadiç Belediye Başkanlığı için ilk aday; Gazeteci Özcan

Ankara’nın duayen gazeteci ve yazarlarından Bigadiç Yolbaşı Mahallesinden Sadullah Özcan AK Parti Bigadiç Belediye Başkanlığına ilk müracaat eden kişi oldu. 

21 ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce İl genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, Altıeylül, Ayvalık, Bandırma, Bigadiç, Burhaniye, Edremit ve Susurluk ilçelerinde 25.09.2023 tarihinde yapılan çalışmalarda (21) aranan şahıs yakalandı, (5) şahıs tutuklandı. (3) adet ruhsatsız tabanca ve (17) adet fişek ele geçirildi. (5) adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi. Genel güvenliği ve asayişi sağlamaya yönelik çalışmalarının aralıksız ve titizlikle devam edeceği bildirildi.

Voleybolun Balıkesirli Guruları

 Bigadiç voleybol takımını Efeler Ligine çıkaran Balıkesirli üç genç arkadaş büyük bir başarıya imza atarak Balıkesir sporseverlerin takdirini kazandı. 

Bigadiç’te bütün çocuklar Yüzme Öğrenecek

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ilçenin dört bir yanına inşa ettiği açık ve kapalı olimpik yüzme havuzları ile gençlere yüzme imkanı sunuyor. Bu kapsamda Bigadiç Belediyesi Gençlik ve Kültür Merkezi Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu hizmete sunularak, çocuklar ve gençler yüzmenin ve spor yapmanın keyfini yaşıyorlar.

Büyükşehir, Bigadiç’in Yanında

Bereketli topraklarında her türlü bitkisel ürünün yetiştiği, verimli ovalarında büyükbaş ve küçükbaş hayvancılığın en iyi şekilde yapıldığı Bigadiç’i kalkındıracak her konuda desteğini sağlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyesiyle koordineli bir şekilde çalışmarına devam ediyor.

BAŞKAN AVCU, BİGADİÇ'TEKİ ÇALIŞMALARINI MEDYAYA TANITTI

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu basın mensuplarıyla bir araya gelerek İlçe’de gerçekleştirdikleri hizmetleri ve şu anda yapım aşamasındaki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kepsut ve Bigadiç Hükümet Konaklarının Yapımı Başladı 

İlçelerde hükümet konaklarının yenilenmesi ve kamu hizmetlerinin modern ortamlarda sunulmasına yönelik atılan adımlar devam ediyor. 

Devlet Şehit Çocuklarımızın Yanında

Şehit Jandarma Astsubay Başçavuş Niyazi Elçi’nin çocukları Metehan ve Alperen için muhteşem bir sünnet organizasyonu düzenlendi. Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ve Bigadiç Kaymakamlığı sünnet için seferber oldu. 

Milletvekili Uygur Bigadiçlilerin yardımına koştu

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Bigadiç’te meydana gelen afetin ardından hemşehrilerinin yanına koşarak onları yalnız bırakmadı. Vekil Uygur, Bigadiç’te can ve mal kaybının meydana gelmediğini açıkladı.

Balıkesir’e İki Yeni Tarıma Dayalı Organize Sanayi Bölgesi Geliyor

Bigadiç ilçesinde Jeotermal enerji ile seracılık yapılması planlanan 2 bin 379 dekarlık alanın sera organize bölgesi olarak değerlendirilmesi planlanıyor.

BİGEP’in Aylık Değerlendirmesi Bigadiç’te Yapıldı

Balıkesir’in eğitim şehri olma yolcuğunda oluşturduğu yol haritasıyla eğitim potansiyeline güç kazandıran Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi kapsamında yürütülen çalışmaların aylık değerlendirmesi Vali Hasan Şıldak başkanlığında Bigadiç İlçesinde yapılan toplantı ile gerçekleştirildi.

10 İlçede 30 Aranan Şahıs Yakalandı

Altıeylül, Karesi, Ayvalık, Bandırma, Bigadiç, Burhaniye, Edremit, Erdek, Gönen ve Susurluk ilçelerinde 04.01.2023 tarihinde yapılan çalışmalarda 30 aranan şahıs yakalandı, 15 şahıs tutuklandı.

Bakan Dönmez Yeni Yılı Balıkesir'de Karşıladı 

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez yeni yılı ziyaret ve incelemede bulunmak üzere geldiği Bigadiç İlçesinde karşıladı.

Bigadiç En Büyük Balık Tutma Yarışması Ödül Töreni

Bigadiç’te pazar günü En Büyük Balık Tutma Yarışması Heyecanı yaşandı.

En Büyük Balık Tutma Yarışması Katılım Yoğun Oldu

Bigadiç’te pazar günü En Büyük Balık Tutma Yarışması Heyecanı yaşandı.

Bigadiç’te En Büyük Balık Tutma Yarışması Heyecanı

Bigadiç’te pazar günü En Büyük Balık Tutma Yarışması Heyecanı yaşandı.

Başkan İsmail Avcu Şampiyon Voleybolcuları Makamında Kabul Etti

Bigadiç Kuvayi Milliye Anadolu Lisesi İl Birinciliğini elde ederek, Bölge Finallerinde Balıkesir’i temsil etmeye hak kazandı. Başkan İsmail Avcu Şampiyon Voleybolcuları Makamında Kabul Etti

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı Aralık Ayı İlçe Başkanları Toplantısı Yapıldı

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, Bigadiç Hisarköy Termal Tesisleri’nde Aralık ayı AK Parti İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.

Başkan İsmail Avcu’dan Bigadiç’e Dönün Çağrısı

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu bir açıklama yaparak hemşerilerini Bigadiç’e dönmeye çağırdı.

Bigadiç Belediyesi Kırsal Mahalle Halkını Termal Taş Evlerde Misafir Ediyor

Bigadiç Belediyesi bir proje kapsamında gerçekleştirdiği tesisleri vatandaşın hizmetine sunuyor.

Türkiye’nin En Büyük 3. Millet Bahçesi Bigadiç’te

Balıkesir’in en büyük, Türkiye’nin ise en büyük 3. millet bahçesi Bigadiç’e yapıldı. Yöresel taş evler, göletler, paramotor uçuş pisti, meyve bahçeleri ve yürüyüş alanlarıyla Bigadiç Millet Bahçesi 1 milyon 71 bin metrekare (1071 dönüm) büyüklüğünde.

Muhtarlık Hizmet Binalarının Temel Atma Töreni Yapıldı

19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara’da düzenlenen Muhtarlar Evi Açılışı ve 100 Muhtarlık Hizmet Binası Temel Atma Töreni ile eş zamanlı olarak Bigadiç’te tören gerçekleştirildi. 

Emniyet Aranan 152 Kişiyi Yakaladı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce İl genelinde güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, Altıeylül, Karesi, Ayvalık, Bandırma, Bigadiç, Burhaniye, Dursunbey, Edremit, Erdek, Gömeç, Gönen, İvrindi, Havran, Sındırgı,ve Susurluk ilçelerinde 10.10.2022-16.10.2022 tarihleri arasında yapılan çalışmalarda (152) aranan şahıs yakalandı, (79) şahıs tutuklandı.