Burak Boduroğlu Haberleri
SON DAKİKA

Burak Boduroğlu Haberleri

BAŞKAN BODUROĞLU OĞLU ALPTUĞ’U SÜNNET ETTİRDİ…

MHP Karesi İlçe başkanı Kürşat Burak Boduroğlu ve eşi İlayda Boduroğlu oğulları Alptuğ’un, dün akşam düzenlenen cemiyetle ilk mürüvvetini yaşadılar.

MHP MİLLETVEKİLİ GÖKAY YÜKSEL MAZBATASINI ALDI

14 Mayıs’ta yapılan 28. Dönem TBMM seçimlerinde Balıkesir’den MHP Milletvekili seçilen Ekrem Gökay Yüksel bugün mazbatasını aldı. Öğretmenevinde gerçekleştirilen Mazbata Tesliminde ailesi, İl Başkanı Cevdet Gürcan Karesi İlçe Başkanı Burak Boduroğlu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Kazım Çalışkan, milletvekili adayları ve aday adayları, İl ve İlçelerin yöneticileri ile partililer katıldı. Gökay Yüksel mazbatasını aldıktan sonra kısa bir konuşma yaparak, seçim süreci içinde yapılan çalışmalardan dolayı herkese teşekkür etti.

Yusuf Hocaoğlu: “28 Mayıs’ta Büyük Türkiye Zaferini Milletimizle Birlikte Mühürleyeceğiz”

AK Parti Karesi İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlu Cumhur ittifakı ortakları; MHP Karesi İlçe başkanı Burak Boduroğlu, Yeniden Refah partisi Karesi İlçe başkanı Burak Kaan Zarifoğlu ve BBP Karesi İlçe Başkanı Lütfü Toraman ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yapılacak çalışmaları masaya yatırdılar.

MHP’YE TOYGAR’DA BÜYÜK İLGİ

Milliyetçi Hareket Partisi seçim çalışmalarına devam ediyor dün akşam Karesi İlçe Başkanı Burak Boduroğlu yönetim kurulu üyeleri, Milletvekili adayı Cem Özışıklıoğlu ile birlikte Toygar Mahallesinde esnafları gezerek kahvelerdeki vatandaşlar ile birebir görüştüler.

Burak Boduroğlu: ”Türk Tabipler Birliği Kapatılmalıdır!

MHP Karesi İlçe Başkanı Burak Boduroğlu Balıkesir Tabip Odası Başkanı Dr. Necdet Uçkan'a sert bir dille cevap verdi.

MHP Karesi İlçe Başkanlığı Aşure Hayrı Düzenledi

Milliyetçi Hareket Partisi Karesi İlçe Başkanlığı Muharrem Ayı vesilesiyle Aşure hayrı düzenledi.

MHP İlçe Başkanı Burak Boduroğlu'ndan Sert Sözler

İstanbul Türk Ocakları'nın görevden alınmasından sonra bir açıklama yapan MHP Karesi İlçe Başkanı Burak BODUROĞLU, aynı toplantıya katılan Balıkesir Türk Ocakları Başkanı Tahir Korucuoğulları'nı sert bir dille eleştirdi.

Başkan Orkan MHP Karesi'yi Misafir Etti

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan Milliyetçi Hareket Partisi Karesi İlçe Yönetimi’ni Karesi Millet Bahçesi’nde ağırladı.