Bursa Haberleri
SON DAKİKA

Bursa Haberleri

Dünya İkincisi Özüm, Balıkesir'i Gururlandırdı

Ercan Kıvrak İlkokulu öğrencisi Özüm Özgül, Bursa'da düzenlenen 4. Alpagut Turan Dövüş Sanatları Dünya Şampiyonası'nda 2'nci olarak Balıkesir'i gururlandırdı.

“Yaşam Tüneli”nde Sürücü ve Yolcu Eğitimi Veriliyor… 

Balıkesir - Bursa yolu üzerinde Susurluk İstasyon Amirliği önündeki Yaşam Tüneli'nde; 16 - 20 Ekim 2023 tarihleri arası sürücü ve yolculara trafik kurallarına uyma alışkanlığı kazandırmak için eğitim verildi.

Başkan Başaran: “30 Ağustos Zaferi;Malazgirt’ten Kocatepe’ye “Ya İstiklâl Ya Ölüm!” Diyenlerin Destanıdır”

“Tarih; ağustos ayında Türk Milleti’nin tarihe damga vuran zaferlerine tanıklık etmektedir” diyen Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, “Malazgirt’ten başlayıp İznik’e ve Konya’ya, ardından Söğüt’ten başlayıp Bursa, Edirne ve İstanbul'a, bir asır önce de Ankara’ya kadar uzanan bu uzun yürüyüşün her anı bizim için ibretlerle doludur” dedi.

Bursem Başarıya Koşuyor!

Burhaniye Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi (BURSEM) öğrencileri, 2019 yılından beri her yıl olduğu gibi bu yıl da üstün başarı göstererek üniversitelere yerleşti. Ege Erdoğan YKS sayısal puan türünde 5600’üncü olarak İstanbul Teknik Üniversitesi Uzay Mühendisliği ve Ramazan Ünal sayısal puan türünde 8000’nci olarak Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine yerleşirken, Olcay Dönmez sayısal puan türünde 16000’nci olarak Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesine yerleşti. Sözel puan türünde 2800’üncü olan Oğuzhan Dönmez Ege Üniversitesi Özel Eğitim Öğretmenliğine yerleşirken yine sözel sıralamada 5000.inci olan Hazar Yıkılkan Gazi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümüne yerleşti.

Sosyal Medya Dolandırıcıları Yakalandı

Sosyal medya platformları üzerinden sahte hesaplar açarak piyasa değerinden daha düşük fiyata ürün ilanları vermek suretiyle oto yedek parça dolandırıcılığı yaptıkları belirlenen kişiler düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı.

Balıkesir Harb-İş Dünya Şampiyonası’na Damga Vurdu

Harb-İşsporlu sporcular Bursa’da düzenlenen 3. Dünya Alpagut Şampiyonası’nda Genel Klasman Şampiyonu olan Türk Milli Takımın başarısında önemli pay sahibi olarak sergiledikleri performans ve elde ettikleri derecelerle şampiyonaya damga vurdu.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

FUTBOLU İHANETE MALZEME YAPANLAR

MHP Balıkesir Büyük Bir Katılımla Bursa Mitinginde Yer Aldı

MHP Balıkesir Büyük Bir Katılımla Bursa Mitinginde Yer Aldı

Babalarıyla Kozlarını Paylaştılar

Bugün 19 Haziran Babalar günü… Balıkesir’de Bursaspor Futbol Okulu Babalar günü dolayısıyla güzel bir etkinliğe imza attı.

Balıkesirspor galibiyeti koruyamadı

Lig'in 29. haftasında Balıkesirspor, Bursaspor’a konuk oldu. Ev sahibi takım 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazanarak puanını 28'e yükseltti.

Balıkesirspor Bu Hafta Bursaspor İle Karşılaşacak

Spor Toto 1. Lig'deki temsilcilerimizden Balıkesirspor bu hafta Bursaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Bursaspor Maçı 20 Mart’ta Oynanacak

Spor Toto 1. Lig’in 29. haftasında Balıkesirspor’un deplasmanda oynayacağı Bursaspor karşılaşmasının tarihi belli oldu.

Kazada araçta sıkışan yaralıyı İtfaiye Ekipleri kurtardı

Bandırma- Bursa Yolu Banvit kavşağında iki aracın karıştığı bir kaza meydana geldi.