Chp Balıkesir Haberleri
SON DAKİKA

Chp Balıkesir Haberleri

BAĞIMSIZLIĞIMIZIN SEMBOLÜ ÇOCUKLARIMIZIN BAYRAMI KUTLU OLSUN

CHP BALIKESİR MİLLETVEKİLİ SERKAN SARI’NIN 23 NİSAN MESAJI:

Serkan Sarı: ”Sandıkların Başında Seferberlik Yapacağız”

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, 31 Mart seçimlerine sayılı günler kaldığını belirterek Balıkesirli seçmenleri sandığa çağırdı. CHP’li Sarı, “31 Mart sabahı, daha refah ve daha mutlu bir Balıkesir için bütün hemşirelerimi sandığa davet ediyorum” dedi.

Başkan Yılmaz: Önce bana verdiğiniz sözü tutun

İftar programında şoför esnaflarıyla buluşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın ile Milletvekili Serkan Sarı’ya seslendi: “Önce bana verdiğiniz sözü tutun. Bu vaatlerle insanlara oyalama olmaz. Biz, projeleri çiziyoruz. Projelerin hepsinin kaynağı var. Adam diyor ki ulaşımı yenileyeceğim. Nasıl yenileyeceksin?” dedi.

Serkan Sarı:”Demokrasinin Temel Taşı Muhtarlar Desteklenmeli”

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, seçim ile işbaşına gelmelerine rağmen muhtarların birçok harcamayı kendi bütçelerinden karşıladığını bu harcamalar nedeniyle muhtarlara ek bir bütçe olanağı sunulması gerektiğini söyledi.

Serkan Sarı: “Ağızlarında Millet, Eylemlerinde Şirket Var”

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Sağlıkla İlgili Bazı Kanunlarda ve 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi üzerine CHP Grubu adına konuştu. AKP iktidarının sağlık ve ilaç politikalarını eleştiren CHP’li Serkan Sarı, “Ne sağlık politikalarınız ne ilaç politikalarınız vatandaşımızın yarasına merhem oluyor.  Yaptığınız her uygulama yeni sorunlar yaratıyor. Sizler bu millete şifa veremezsiniz, o yüzden, halkımızı hasta etmeyin yeter! Gölge etmeyin, başka ihsan istemez!” dedi.

Serkan Sarı: “Siz buna zam mı diyorsunuz”

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı en düşük emekli maaşının 10 bin TL’ye yükseltilmesine tepki göstererek, “Siz buna zam mı diyorsunuz” dedi.

‘10 NUMARA KENTE 10 NUMARA HİZMET’

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, 2024’ün ilk sabahında Zağnospaşa Meydanı ile çevresindeki sokaklarda hemşerileri ve belediye çalışanlarıyla buluştu. Akın, “Balıkesir çok daha iyisini hak ediyor. 10 numara kente, 10 numara hizmet edeceğiz” dedi.

‘HİÇ KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMAM’

Karesi’deki hemşeri buluşmalarına Şehit Mustafa Adışen’in ailesini ziyaret ederek başlayan CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın’a bir vatandaş “Belediye içinde yayılmaya çalışılan ‘işçi çıkarılacak’ yalanını” sordu.

AHMET AKIN YENİ YIL MESAJI

CHP BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET AKIN YENİ YIL KUTLAMA MESAJI

‘KIRSALDA AKIN RÜZGARI ESİYOR’

Demokrat Parti Balıkesir’in mevcut ve eski yöneticileri, CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın’a destek ziyaretinde bulundu. Demokrat Partililer, kırsalda Ahmet Akın rüzgarı estiğini belirterek, “Balıkesir’in dört bir yanında geniş bir taban ittifakı oluştu” dedi.

AHMET AKIN'I VATANDAŞA SORDUK

BALIKESİR HABERTV ekibi olarak, CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın'ı Balıkesir'li vatandaşlara sorduk. Balıkesirl'i vatandaşlar AHMET AKIN ile ilgili neler söyledi. Video haberimizde...

SARI ‘ÇALIŞMA BAKANI EKONOMİK KRİZ ORTAMINDAN BİHABER’

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’a tepki gösterdi.

SARI:”DEVLETİN ŞEFKATLİ ELİ MAĞDUR VATANDAŞLARIMIZA DEĞMELİ”

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Balıkesir Körfez Bölgesini etkileyen yoğun yağışlar nedeniyle mağduriyet yaşayan vatandaşlara Balıkesir Valiliği’nin ve yetkili bakanlıkların maddi yardım yapması konusunda çağrıda bulundu.

"BALIKESİR BENİM AİLEM"

CHP’li Ahmet Akın, CHP Balıkesir İl Başkanlığı ile Karesi ve Altıeylül ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. Parti örgütleriyle bir araya gelen Akın, “Balıkesir benim ailem” dedi.

Serkan Sarı: ”AKP Varsa Yoksulluk Var”

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki bütçe görüşmelerinde konuştu. “Yoksulluğu, 21 yıldır Türkiye’nin kaderi haline getirdiniz” diyen CHP’li Serkan Sarı, “AKP iktidarı, mal bulmuş mağribi gibi yoksulluk olgusuna sarıldı. Yoksulluğu çözmek, bitirmek yerine, yoksulluğu yöneterek ülkeyi uçurumun eşiğine getirdiniz. İktidarınızın, düzenlemeleri yoksulluğun yönetilmesine dönüşmüştür.” değerlendirmesinde bulundu.

AKP İKTİDARI HAK GASPINDA SINIR TANIMIYOR

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Çiftçi Kayıt Sistemine (ÇKS) kayıtlı emekli çiftçilere 5 bin lira ikramiye verilmemesine tepki gösterdi. CHP’li Sarı, “Hak gasbında sınır tanımayan AKP iktidarı, emekli olmasına rağmen yapmış olduğu üretimle ülke ekonomisine katkı sağlayan, emeğiyle, alın teriyle milletimizi doyuran ve çoğu da küçük, ÇKS'ye kayıtlı çiftçi emeklilerimize 5 bin lira ikramiyeyi çok görmüştür” dedi.

SERKAN SARI; DADALILAR’IN İSYANI MECLİS GÜNDEMİNDE

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Balıkesir-Kütahya demiryolu hattında çalışan Kütahya Posta Treni’nin uzun zamandır yarattığı mağduriyeti TBMM Genel Kurulu’nda dile getirdi. CHP’li Serkan Sarı, “Kütahya posta treni Dursunbey Dada Mahallemizdeki istasyonunda artık duramadığından Dada, Akçagüney, Naipler, Sarnıç ve çevredeki mahallelerdeki vatandaşlarımız isyan ediyor” dedi.

Serkan Sarı: Bağ-Kurlulara Verilen Sözler Tutulsun

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, seçim önce Bağ-Kurlulara verilen sözlerin tutulması gerektiğini söyledi. CHP’li Sarı, “Bu adaletsizliğe artık son vermek, Bağ-Kurlularımıza haklarını teslim etmek için daha neyi bekliyorsunuz? Milyonlarca insanımıza verdiğiniz sözü bir an önce yerine getirin” dedi.

SERKAN SARI: BALIKESİR'DE ÇELTİK ÜRETİCİLERİMİZ İSYANDA

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, çeltik üretiminde söz sahibi olan Balıkesirli üreticilerinin sorunlarını Meclis’te gündeme getirdi. CHP’li Serkan Sarı “Tarımın başkenti Balıkesir'de çeltik üreticilerimiz isyanda, ürettiğinin karşılığını alamıyor çünkü AKP tarladaki yangını görmüyor” dedi.

Serkan Sarı:” Üretici Zarar Ediyor Tüketici Ürünü Alamıyor”

AKP Tarım politikalarını eleştiren CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, “Domatesin fiyatı tarlada yarı yarıya düştü. Tüketiciye gelene kadar da 20 kat arttı. Türkiye tarımı; doğru hedef, uygun araç, yeterli finansman, etkin tarımsal kamu yönetimi ve güçlü kooperatiflerle ayağa kalkar” dedi.

Serkan Sarı: ''Sadaka Gibi İkramiye de Derde Derman Olmaz!''

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışmaya devam edenler dışında emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin lira verilmesinin yaşanan ekonomik soykırımda derde derman olmayacağını belirterek, “Bunun neresi 100. Yıl ikramiyesi? Yazıklar olsun!” dedi.

'AKP İKTİDARI EMEKLİLERİN HAKLARINI GASP EDİYOR'

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, AKP iktidarının emekli, dul ve yetimlerin anayasal haklarını gasp ettiğini söyledi. CHP’li Sarı, “Sokağa çıktığımızda emeklilerimiz yolumuzu kesiyor ve isyan ediyorlar! Çünkü AKP iktidarı haklarını gasp ediyor” dedi.

CHP BALIKESİR MİLLETVEKİLİ SERKAN SARI, ERİS VARYANTI İLE İLGİLİ BİR KEZ DAHA UYARDI

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı koronavirüsün varyantı olan Eris varyantı ile gerekli önlemlerin alınması için bir kez daha çağrıda bulundu.

SERKAN SARI:AKP’NİN SAĞLIK POLİTİKALARI HEKİMLERİ İNTİHARA SÜRÜKLÜYOR

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, insanları yaşatmak için emek veren hekim ve sağlık çalışanlarının yaşam mücadelesi verdiği belirterek, “Ne yazık ki hekim ve sağlık çalışanlarımızı ekonomik soykırım, güvencesiz çalışma hayatı, yoğun çalışma koşulları, idare baskısı

Chp’li Serkan Sarı: Turistler 5 Yılda 527 Milyon Lirayı Ödemeden Gitti

• CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Sayıştay’ın son 5 yıl uyardığını halde turistlerden tedavi ücretlerini tahsil edemeyen Sağlık Bakanlığı’nın maliyeti vatandaşın sırtına yüklediğini söyledi. “527 milyon lira turistlerden tahsil edilmediği gayet açık. Maliyet vatandaşın sırtında” dedi.

Sağlık Bakanlığı Ruhsatsız Hastane Çalıştırıyor

CHP Balıkesir Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Serkan Sarı sağlık alanında her şeyi özelleştiren, devlet kurumlarını şirkete çeviren, kamunun adını yok eden AKP iktidarının yarattığı tahribatın bir örneği de ruhsatsız çalıştırılan hastaneler olduğunu söyledi. CHP’li Serkan Sarı, “Sağlık Bakanlığı eliyle ruhsatsız hastane faaliyet gösteriyor. Diğer tarafta özel hastanelere ruhsat verilmediği için bir ruhsat pazarı oluşmuş durumda. Taksi plakası gibi ruhsat satılıyor. AKP iktidarının sorumsuzluğunun cezasını hastalarımız, dezavantajlı insanlarımız çekiyor” değerlendirmesinde bulundu.

CHP’Lİ SERKAN SARI, ŞEKERİN TADINI KAÇIRAN YOLSUZLUĞU TAKİBİNE ALDI

Şekerin tadını kaçıran olayı bir kez daha gündeme taşıyan CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, “Balıkesir ve Türk Halkının hakkı için kamuoyu aydınlatılana kadar takip olacağım” dedi.

EDREMİT’TE GAZİLER GÜNÜ UNUTULMADI.

Gaziler Günü töreni Edremit Cumhuriyet Meydanı'nda yapıldı. Törene; CHP Balıkesir Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ensar Aytekin, Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, 19. Motorlu Komando Tugayı Komutanı Tuğgeneral Ergün Fidan, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, gaziler, daire müdürleri, askerler ve vatandaşlar katıldı.

SERKAN SARI ; SAĞLIK HARCAMALARI VATANDAŞLARI ZORLUYOR

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, her iki kişiden biri temel sağlık harcamalarının karşılamakta güçlük çektiğini belirterek “Toplumumuz her geçen gün fakirleşirken bir taraftan da hastalanıyor. Hastalıklarını tedavi edemiyor. Temel ihtiyaçlarını karşılayamaz duruma geliyor.” dedi.

101 Yıllık Gurur Burhaniye'de Coşkuyla Kutlandı

8 Eylül Burhaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılı ilçede düzenlenen tören ve etkinliklerle kutlandı. Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Garnizon Komutanı Topçu Yüzbaşı Yusuf Kaya ve CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı’nın katıldığı çelenk bırakma töreni Kuva-yi Milliye anıtında gerçekleştirildi.