Chp Balıkesir Il Başkanlığı Haberleri
SON DAKİKA

Chp Balıkesir Il Başkanlığı Haberleri

"BALIKESİR BENİM AİLEM"

CHP’li Ahmet Akın, CHP Balıkesir İl Başkanlığı ile Karesi ve Altıeylül ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. Parti örgütleriyle bir araya gelen Akın, “Balıkesir benim ailem” dedi.

CHP’li Akın: "Doğal Afetler ve Deprem Bakanlığı Kurulmalı"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; Türkiye’deki deprem gerçeğine uygun olarak acilen Doğal Afetler ve Deprem Bakanlığı’nın kurulması çağrısı yaptı. CHP’li Akın, “Bu kadar büyük deprem riski varken ve değerli hocalarımız bu kadar uyarılar yaparken hemen Doğal Afetler ve Deprem Bakanlığı’nın kurulması lazım” diye konuştu.

CHP, Balıkesir’de ‘Deprem Acil Eylem Komisyonu’ Kurdu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP Balıkesir İl Başkanlığı’nın “Deprem Acil Eylem Komisyonu” kurduğunu duyurdu.

CHP İl Başkanı Köybaşı: “İkametgah Konusu Hassas Noktamız Olmalı!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, yerel gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Köybaşı Balıkesirliler'e"ikametgah" uyarısında bulundu.

CHP’den Emekli ve Memur Zammına İlişkin Eş Zamanlı Basın Açıklaması

CHP emekli ve memur maaşlarıyla ilgili 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması düzenledi.

CHP İl Başkanı Serkan Sarı Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı...

CHP İl Başkanı Serkan Sarı Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı...

Chp’li Sarı: Üye Sayımızı Her Geçen Gün Artıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Kepsut İlçe Danışma Kurulu toplantısında İl Başkanı Serkan Sarı partiye yeni katılan üyelere rozetleri takdim etti. Üye sayısının her geçen gün arttığını söyleyen Başkan Sarı, katılımlardan oldukça memnun olduklarını ifade etti.

Fikret Şahin Balıkesir’in Gündemini Değerlendirdi

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin basın mensuplarıyla bir araya geldi.

CHP’nin Kuruluş Yıldönümü Balıkesir’de Kutlandı

9 Eylül Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kuruluş Yıldönümü Balıkesir’de kutlandı.

Başkan Sarı'dan 30 Ağustos Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

TES-İŞ'ten, CHP’li Sarı'ya Ziyaret

Tes-iş Sendikası Balıkesir Şube Başkanı İsmail Ulutaş ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı'yı ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundular.

Havran Barajı CHP'nin Gündeminde

Havran ovasını teğet geçip, Edremit ve Burhaniye'yi sulayan Havran barajından Havranlı üreticilerin faydalanamaması Cumhuriyet Halk Partisi'nin gündeminde.

CHP’li Sarı'dan Miting Teşekkürü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 24 Temmuz Pazar günü gerçekleşen Milletin Sesi Balıkesir Mitngine coşkulu ve özverili bir şekilde katılım gösteren Balıkesirlilere, Genel Başkan Yardımcılarına, Milletvekillerine, İl yöneticilerine, İlçe Başkanlarına, Kadın Kollarına, Gençlik Kollarına ve partinin değişik kademelerinde emek veren parti emekçilerine teşekkür etti.

CHP Mitingle İlgili Basın Açıklaması Yaptı

CHP Balıkesir İl Başkanlığı, parti genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Balıkesir’de gerçekleştireceği “milletin sesi” mitingine vatandaşları davet etmek amacıyla basın açıklaması düzenledi.

"2-B orman vasfından çıkarılmış araziler çiftçilere verilmelidir"

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Kepsut ilçesinde çiftçiler ve gençlerle bir araya geldi. 

CHP Balıkesir İl Başkanlığı Basın Açıklaması Düzenledi

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Teşkilatı elektrik ve doğalgaz zamlarıyla ilgili basın açıklaması düzenledi.

CHP’li Serkan Sarı, Lunapark Arazisiyle İlgili Basın Toplantısı Düzenledi

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, İl binasında partililerle birlikte basın toplantısı düzenledi.

CHP’den Ali Hikmet Paşa’da Anma Etkinliği

Suikast sonucu hayatlarını kaybeden gazeteci Uğur Mumcu ve Emniyet Müdürü Gaffar Okkan ile yine 24 Ocakta hayatını kaybeden eski Dışişleri Bakanı İsmail Cem'i ölüm yıl dönümlerinde CHP Balıkesir Teşkilatı Ali Hikmet Paşa meydanında bir basın açıklaması yaparak andı…