Chp Haberleri
SON DAKİKA

Chp Haberleri

BAĞIMSIZLIĞIMIZIN SEMBOLÜ ÇOCUKLARIMIZIN BAYRAMI KUTLU OLSUN

CHP BALIKESİR MİLLETVEKİLİ SERKAN SARI’NIN 23 NİSAN MESAJI:

Başkan Ertaş, ilk yardımcısını belirledi

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, CHP’li Belediye Meclis Üyesi Cavit Cebeci’yi Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirdi.

Başkan Ertaş, ilk yardımcısını belirledi

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, CHP’li Belediye Meclis Üyesi Cavit Cebeci’yi Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, belediyelerin performansını takip edecek bir birim kuracak

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, Balıkesir'in Edremit ilçesinde yaptığı konuşmada, belediyelerin performansını takip edecek bir birim kuracaklarını açıkladı. Bu birim, her 6 ayda bir belediyelerin performansını anketlerle ölçecek ve bir karnesini oluşturacak. Yapılan iyi işler desteklenecek, eksikler ise tamamlanacak.

Edremit'te Mehmet Ertaş dönemi başladı

31 Mart seçimlerinde CHP’den Edremit Belediye Başkanı seçilen Mehmet Ertaş, düzenlenen devir teslim töreni ile görevine resmen başladı.

KOCAAVŞAR’A DÜĞÜN SALONU SÖZÜ

Seçim çalışmalarına Kocaavşar Mahallesi’nde sürdüren ve düzenlenen mitingte konuşan Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dinçer Orkan, CHP’nin adayına da göndermelerde bulundu. Orkan, “Ey iki arkadaş siz daha dün AK Parti’deydiniz, ne oldu da Cumhuriyet Halk Partili oldun? Bizde 6 Ok var nedir diye sorsunlar mı? Bilebilirler mi? O zaman ellerinden tutum Karesi Atatürk Evi’ne götürecekler. Orada o avukatlara Atatürk inkılaplarını gösterecekler” dedi.

Birol Şahin:”CHP’li Belediyeler, Büyükşehir’in 5 Katı Para Harcıyor”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti Gurup Sözcüsü Mehmet Birol Şahin yaptığı açıklamada CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir’deki CHP’li İlçe Belediyeleri ve Ak Partili Büyükşehir Belediyesinin mali tablolarını karşılaştırdı ve “Allah bütün Belediyelerimizi CHP Zihniyetinden korusun.” dedi.

Serkan Sarı: ”Sandıkların Başında Seferberlik Yapacağız”

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, 31 Mart seçimlerine sayılı günler kaldığını belirterek Balıkesirli seçmenleri sandığa çağırdı. CHP’li Sarı, “31 Mart sabahı, daha refah ve daha mutlu bir Balıkesir için bütün hemşirelerimi sandığa davet ediyorum” dedi.

Başkan Yılmaz: Önce bana verdiğiniz sözü tutun

İftar programında şoför esnaflarıyla buluşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın ile Milletvekili Serkan Sarı’ya seslendi: “Önce bana verdiğiniz sözü tutun. Bu vaatlerle insanlara oyalama olmaz. Biz, projeleri çiziyoruz. Projelerin hepsinin kaynağı var. Adam diyor ki ulaşımı yenileyeceğim. Nasıl yenileyeceksin?” dedi.

Serkan Sarı:”Demokrasinin Temel Taşı Muhtarlar Desteklenmeli”

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, seçim ile işbaşına gelmelerine rağmen muhtarların birçok harcamayı kendi bütçelerinden karşıladığını bu harcamalar nedeniyle muhtarlara ek bir bütçe olanağı sunulması gerektiğini söyledi.

Serkan Sarı: “Ağızlarında Millet, Eylemlerinde Şirket Var”

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Sağlıkla İlgili Bazı Kanunlarda ve 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi üzerine CHP Grubu adına konuştu. AKP iktidarının sağlık ve ilaç politikalarını eleştiren CHP’li Serkan Sarı, “Ne sağlık politikalarınız ne ilaç politikalarınız vatandaşımızın yarasına merhem oluyor.  Yaptığınız her uygulama yeni sorunlar yaratıyor. Sizler bu millete şifa veremezsiniz, o yüzden, halkımızı hasta etmeyin yeter! Gölge etmeyin, başka ihsan istemez!” dedi.

Edremit CHP de bugün ön seçim yapıldı! 

Edremit CHP de bugün ön seçim yapıldı! 

Serkan Sarı: “Siz buna zam mı diyorsunuz”

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı en düşük emekli maaşının 10 bin TL’ye yükseltilmesine tepki göstererek, “Siz buna zam mı diyorsunuz” dedi.

‘10 NUMARA KENTE 10 NUMARA HİZMET’

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, 2024’ün ilk sabahında Zağnospaşa Meydanı ile çevresindeki sokaklarda hemşerileri ve belediye çalışanlarıyla buluştu. Akın, “Balıkesir çok daha iyisini hak ediyor. 10 numara kente, 10 numara hizmet edeceğiz” dedi.

‘HİÇ KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMAM’

Karesi’deki hemşeri buluşmalarına Şehit Mustafa Adışen’in ailesini ziyaret ederek başlayan CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın’a bir vatandaş “Belediye içinde yayılmaya çalışılan ‘işçi çıkarılacak’ yalanını” sordu.

AHMET AKIN YENİ YIL MESAJI

CHP BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET AKIN YENİ YIL KUTLAMA MESAJI

ALIM GÜCÜNDE 10 YILDA YÜZDE 341 KAYIP VAR

CHP’Lİ SERKAN SARI: SON ZAMDAN SONRA ASGARİ ÜCRET KUR BAZINDA YÜZDE 46 ERİDİ

‘KIRSALDA AKIN RÜZGARI ESİYOR’

Demokrat Parti Balıkesir’in mevcut ve eski yöneticileri, CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın’a destek ziyaretinde bulundu. Demokrat Partililer, kırsalda Ahmet Akın rüzgarı estiğini belirterek, “Balıkesir’in dört bir yanında geniş bir taban ittifakı oluştu” dedi.

AHMET AKIN'I VATANDAŞA SORDUK

BALIKESİR HABERTV ekibi olarak, CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın'ı Balıkesir'li vatandaşlara sorduk. Balıkesirl'i vatandaşlar AHMET AKIN ile ilgili neler söyledi. Video haberimizde...

‘EN BÜYÜK TEŞEKKÜR HEMŞERİLERİME’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, partisinin genel merkezince adaylığının duyurulmasının ardından “Benim güzel ailem” dediği hemşerilerine seslendi.

‘YARIM KALAN YOLUMUZU TAMAMLIYORUZ’

CHP’li Ahmet Akın, Kuva-yi Milliye şehri Balıkesir’e hizmet için 2019’da çıktığı yolun yarım kaldığına dikkat çekerek, “Şimdi kıymetli hemşerilerimin desteğiyle yarım kalan bu yolu hep birlikte, omuz omuza tamamlayacağız” dedi.

BALIBEK: 'ALTIEYLÜL'E ADAYIM'

Esin Balıbek CHP Altıeylül Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunun ardından düzenlediği basın toplantısında teşkilat üyeleri ve basınla bir araya geldi

Edremit Belediye Başkanlığına Kadın Aday Adayı!

Edremit Belediye başkanı olmak için CHP’ye başvurular bugün tamamlandı. Edremitlilerin de yakından tanıdığı; 28. Dönem Balıkesir milletvekili adayı Eczacı Seval Bozkurt da aday adayları arasına katıldı.

CHP Kadın Kolları 5 Aralık Kadın Hakları Günü'nde basın açıklaması düzenledi

CHP Kadın Kolları'nın düzenlediği basın toplantısına İlçe Kadın Kolları ve teşkilat üyeleri katıldı.

Başkan Arslan da Aday Adayı

Edremit Belediye Başkanı CHP’li Selman Hasan Arslan, 2024 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı. Aday adaylığı dosyasını CHP İlçe Başkanlığı’na teslim eden Başkan Arlan, “Edremitlilere hizmete devam etmek istiyorum” dedi.

SARI ‘ÇALIŞMA BAKANI EKONOMİK KRİZ ORTAMINDAN BİHABER’

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’a tepki gösterdi.

İzmir’deki Balıkesirlilerden Ankara Çıkarması

Balıkesirliler Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Uzun ve Yönetim Kurulu Ankara’ya giderek TBMM ile Anıtkabir ziyaretinde bulundular.

SARI:”DEVLETİN ŞEFKATLİ ELİ MAĞDUR VATANDAŞLARIMIZA DEĞMELİ”

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Balıkesir Körfez Bölgesini etkileyen yoğun yağışlar nedeniyle mağduriyet yaşayan vatandaşlara Balıkesir Valiliği’nin ve yetkili bakanlıkların maddi yardım yapması konusunda çağrıda bulundu.

"BALIKESİR BENİM AİLEM"

CHP’li Ahmet Akın, CHP Balıkesir İl Başkanlığı ile Karesi ve Altıeylül ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. Parti örgütleriyle bir araya gelen Akın, “Balıkesir benim ailem” dedi.

Serkan Sarı: ”AKP Varsa Yoksulluk Var”

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki bütçe görüşmelerinde konuştu. “Yoksulluğu, 21 yıldır Türkiye’nin kaderi haline getirdiniz” diyen CHP’li Serkan Sarı, “AKP iktidarı, mal bulmuş mağribi gibi yoksulluk olgusuna sarıldı. Yoksulluğu çözmek, bitirmek yerine, yoksulluğu yöneterek ülkeyi uçurumun eşiğine getirdiniz. İktidarınızın, düzenlemeleri yoksulluğun yönetilmesine dönüşmüştür.” değerlendirmesinde bulundu.