Ekrem Başaran Haberleri
SON DAKİKA

Ekrem Başaran Haberleri

Başkan Başaran, “Milli Mücadelenin Meşalesi Balıkesir’imiz de yakıldı”

AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Kuvayi Milliye Şehri Balıkesir’in kurtuluşunun 101. Yılında yaptığı açıklama da şu ifadelere yer verdi.

Başkan Başaran: “30 Ağustos Zaferi;Malazgirt’ten Kocatepe’ye “Ya İstiklâl Ya Ölüm!” Diyenlerin Destanıdır”

“Tarih; ağustos ayında Türk Milleti’nin tarihe damga vuran zaferlerine tanıklık etmektedir” diyen Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, “Malazgirt’ten başlayıp İznik’e ve Konya’ya, ardından Söğüt’ten başlayıp Bursa, Edirne ve İstanbul'a, bir asır önce de Ankara’ya kadar uzanan bu uzun yürüyüşün her anı bizim için ibretlerle doludur” dedi.

EKREM BAŞARAN: “AK PARTİ MİLLETİMİZLE BİRLİKTE YOLUNA DEVAM EDİYOR”

Başkan Başaran: “Ak Parti 22 Yıldır Milletiyle Birlikte, El Ele, Omuz Omuza”

Ak Parti Milletvekilleri Mazbatalarını Aldılar

14 Mayıs’ta yapılan 28. dönem TBMM seçimlerinde Balıkesir’den AK PARTİ Milletvekili seçilen İsmail Ok, Belgin Uygur, Mustafa Canbey ,Ali Taylan Öztaylan. Bugün mazbatalarını aldılar. Öğretmenevinde gerçekleştirilen mazbata tesliminde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ,Balıkesir Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran ve Aday Adayları, İl ve İlçelerin yöneticileri ile partililer katıldı

Gelecek Partisi Eski İl Başkanı Ak Partiye Geçti

Balıkesir Gelecek Partisi Kurucu İlçe Başkanlığı yapan ve İl Başkanlığı görevini yürüten Ali Ünal geçtiğimiz günlerde Genel Merkezin izlediği siyasetten duyduğu rahatsızlık nedeniyle partisinden istifa etmişti. AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen törenle, AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran’ın taktığı rozetle AK Parti saflarına geçti.

Ekrem Başaran: “27 Mayıs’ın Esintilerini Bugün de Görüyoruz”

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, 27 Mayıs 1960’ta demokrasiye vurulan darbenin yıldönümünde açıklamalarda bulundu. Aradan geçen 63 yıla rağmen 27 Mayıs 1960 ihtilalinin demokrasiye sürdüğü kara lekenin hala hafızalardaki tazeliğini koruduğunu vurgulayan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, 27 Mayıs darbesi ile Türkiye’de demokrasinin infaz edildiğini söyledi.

BALIKESİR ŞEHİR HASTANESİ’NDE YENİ HİZMETLER…

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, beraberinde İl Başkanı Ekrem Başaran ve Mehmet Aydemir ile birlikte Balıkesir Şehir Hastanesi’nde yeni oluşturulan merkezleri gezdi ve inceledi. Sağlık İl Müdürü Serkan Kadir Keskin ve Hastane yetkilileri kendilerine yeni hizmetlerle ilgili olarak, bilgi verdi.

Başkan Başaran: “Rehavete Kapılmadan, Doğru Adamla Yola Devam”

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı geniş katılımlı “İl Danışma İstişare ve Değerlendirme” toplantısını “28 Mayıs’ta Büyük Türkiye Zaferine hazırız” diyerek Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Toplantıya; AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri ve Milletvekili Adayları, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, İl 3 Kademe Yönetim Kurulu Üyeleri, 20 İlçe Başkanı ve 3 Kademe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Ekrem Başaran: “Balıkesir, Cumhur İttifakı İle Mecliste Güçlü Bir Şekilde Temsil Edilecek”

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri sonrası bir değerlendirme yaptı.

Ekrem Başaran: ”İnsanlarımız Geleceği Ak Parti’de Görüyor”

Ekrem Başaran: ”İnsanlarımız Geleceği Ak Parti’de Görüyor” Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran Balıkesir Haber TV’den Rümeysa Tosun’un seçimlerle ilgili olarak sorduğu soruya verdiği cevapta: yapılan anketlerin gerçeği yansıtmadığını, sahada insanların geleceği yine AK Partide gördüğünü söyledi.

Başkan Başaran, “Kılıçdaroğlu Ve Yedili Masa Pkk Devleti Kuracakmış, Kurdurtmayız!”

İzmir Balıkesirliler Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği’nin daveti üzerine İzmir’e giden AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur burada Balıkesirlilerle bir araya geldi. İzmir’deki Balıkesirliler tarafından coşku ve sevgiyle karşılanan Başkan Başaran ve Uygur, dernek üyelerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

BAŞKAN BAŞARAN; “14 Mayıs’talaf üretenler değil, millet içinçalışanlar kazanacak”

AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Mustafa Canbey ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile birlikte seçim otobüsüyle Gönen’de halkı selamlayarak, esnaf ziyareti, AK Parti Seçim Lokali ve Gönen 11. Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi ve Otomotiv fuarını ziyaret ettiler.

RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Dt. EKREM BAŞARAN : RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

AK PARTİ SKM SEÇİM STARTINI VERDİ

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Balıkesir Muhtarlarına yönelik düzenlediği iftar programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. İftar programının ardından AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İlçe Belediye Başkanları, İl Yönetim Kurulu ve İlçe Teşkilatları ile AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)’ne giderek 14 Mayıs seçimleri için bismillah diyerek çalışmalara başladı.

AKPARTİ BALIKESİR BALYA’DA BÜYÜK BİR COŞKUYLA KARŞILANDI…

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı Ramazan ayı ilçe ziyaret programına Balya ilçesi ile devam etti. Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan, Ak Parti Balıkesir İl Yürütme Kurulu ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetimleri, İlçe Teşkilatı Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik kolları, AK Parti 28. Dönem Milletvekili aday adaylarının da dahil olduğu Ramazan ayı ziyaret programını Balya’da gerçekleştirildi.

Ekrem Başaran: “Roman Kardeşlerimizin Desteği Çok Anlamlı…

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Bandırma’da Ramazan Yemek TIR’ında Bandırmalılara ikramda bulunduktan sonra Manyas Ramazan ayı ziyaret programını gerçekleştirdi.

Altıeylül’de Sıkmadık El, Dokunmadık Gönül Bırakılmadı

AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı Ramazan ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Milletvekili aday adayları ile Altıeylül ilçesinde sıkmadık el, almadık gönül bırakmadı.

AKPARTİ BALIKESİR TEŞKİLATINA KARESİ’DE BÜYÜK İLGi

AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı, Ramazan ziyaretleri çerçevesinde Karesi İlçesi’nde esnaf ve Daimi Pazar yeri ziyaretinde bulundu. AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran iftar programında da 28. Dönem AK Parti Balıkesir Milletvekili Aday adayları ile bir araya geldi.

AKPARTİ BALIKESİR DURSUNBEY’DE BÜYÜK BİR COŞKUYLA KARŞILANDI…

AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı, Ramazan ziyaretleri çerçevesinde Dursunbey’i ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Başaran: “Balıkesir’de Yüzyılın Romanını Birlikte Yazacağız”

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Balıkesir Romanlar Derneği üyeleriyle Değirmen Cafe de düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

“14 Mayıs’ta Sandıklara Sahip Çıkacağız”

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, yoğun gündemli “AK Parti 3 Kademe İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme” toplantısını İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran başkanlığında gerçekleştirirken toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur ve Balıkesir Koordinatörü ve Denizli Milletvekili Şahin Tin online olarak katıldı. Toplantıya; İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İlçe Koordinatörleri, AK Parti İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, 20 İlçenin 3 Kademe İlçe Başkanları ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yasin Sağay katıldı.

Ak Parti İl Başkanı Dt Ekrem Başaran: “Cumhurbaşkanımız Bandırma’da Bor Karbür Üretim Tesisini Açacak”

BAŞKAN BAŞARAN: “TÜM HALKIMIZI CUMHURBAŞKANIMIZI KARŞILAMAYA DAVET EDİYORUZ” Bandırma Eti Maden Bor Karbür Üretim Tesislerinin açılışına yapacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak için hazırlandıklarını belirten AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “Balıkesirliler olarak, AK Parti Teşkilatları olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Bandırma Bor Karbür Üretim Tesislerinin açılışı öncesi karşılamaya hazırlanıyoruz. Tüm halkımızı, Türkiye Yüzyılının vizyon projelerinden biri olan Bor Karbür Üretim Tesislerinin açılışına ve Cumhurbaşkanımızı karşılamaya davet ediyoruz.

Başkan Başaran, “Sağlık Çalışanlarımızın Tıp Bayramını Kutluyorum”

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Balıkesir Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığını ziyaret ederek sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını tebrik etti.

Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran’dan Kadınlar Günü Mesajı

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, 8 Mart Dünya Kadın Günü’nde yaptığı açıklamada kadınlarımızın inancımızda ve toplumda önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran: “Deprem’de Balıkesir Tek Yürek Oldu”

Yaşanan asrın felaketi depremlerin ardından Balıkesir olarak deprem bölgesine yönelik yapılan çalışmaları değerlendiren AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “Balıkesirli hemşerilerimizle birlikte milletimiz için tek yürek, tek bilek” olduklarını söyledi.

Balıkesirlilere Deprem İçin Yardım ve Destek Çağrısı

Kahramanmaraş’ta 7,4, Gaziantep’te 6,8 ve 6,5 şiddetinde yaşanan depremler ve yıkım sonrası AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, AK Parti Balıkesir teşkilatlarını harekete geçirdi.

Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran: “Milletvekili Adayı Değilim, Görevimin Başındayım”

AK Parti İl Başkanlığı yoğun gündemli Haftalık Olağan Yönetim Kurulu toplantısında; Teşkilat içi çalışmalar, Balıkesir ve Türkiye gündemi ile 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Ekrem Başaran: “Basınımız, Demokrasimiz ve Milli Değerlerimiz İçin Büyük Bir Önem Arz Etmektedir.”

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutladı.

- AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran: “Erdek, 2024’te Ak Parti Belediyeciliği İle Tanışacak”

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran; Erdek İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Erdek’te partililerin yoğun katılımı ve coşkusuyla karşılanan AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, salonu hınca hınç dolduran partililerine; Yüz Yüze Üye ziyaret programı, Yeni Üye çalışmaları, Sandık bazlı hane çalışmaları hakkında bilgi ve değerlendirmeler de bulunarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingle ilgili teşekkür tablosunu hediye etti.

Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt Ekrem Başaran, Susurluk, Dursunbey ve Bandırma İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti. Başkan Dt. Ekrem Başaran Bandırma’da partililer tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.