Ekrem Gökay Yüksel Haberleri
SON DAKİKA

Ekrem Gökay Yüksel Haberleri

Halalca Cumhur İttifakı dedi

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Halalca İftar ve Miting programında bir konuşma yapan Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, ‘Milletvekilimiz Ekrem Gökay Yüksel’in Halalca için verdiği sözlerin destekçisi olacağım.’ dedi.

MHP Milletvekili Yüksel: “Türkiye'yi Doyuran İl Balıkesir”

MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel; 2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifinin 15.maddesi üzerine Milliyetçi Hareket Partisi Grubu adına söz aldığı konuşmasında; 22 Aralık Cumartesi günü Irak'ın kuzeyinde hain bir pusuda 12 vatan evladının Şehit olduğunu belirterek, “Necip Türk Milletimize başsağlığı diliyorum. Türk vatanının bütünlüğünü korumak için son nefes, son nefer ve son damla kanımıza kadar bu mücadeleden dönmeyeceğiz. Şehitlerimizin Mekânları cennet, ruhları şad olsun.” dedi.

MHP Milletvekili Yüksel:” Dalgın Dikkat Et, İtibarını 40 Dakikada Kaybedersin”

MHP Balıkesir Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Ekrem Gökay Yüksel bir açıklama yaparak, Twetterda Devlet Bahçeli’yle ilgili paylaşım yapan DEVA Partisi Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın’a çok sert bir şekilde cevap verdi: “40 günde 40 taklayla bulduğun itibarı 40 dakikada Kuvayı Milliye şehrinde kaybedersin.” 

MHP Milletvekili Saffet Sancaklı: ”Atatürk Yüzyılın Lideridir”

Balıkesir Üniversitesi tarafından organize edilen “Cumhuriyet’in 100. Yılında Türk Sporu” konulu söyleşiye katılan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı etkinlik sonrası Balıkesir Haber TV’ye özel bir açıklamada bulundu.

MHP’den Balıkesir Üniversitesi Rektörüne Ziyaret

MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, MHP İl Başkanı Niyazi Tunç ile birlikte Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu'yu makamında ziyaret etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt’un da bulunduğu ziyarette, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel Rektör Yücel OĞURLU'ya misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Avcı Vizyon Projelerinin Sunumunu Yaptı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri İsmail Ok, Mustafa Canbey, Ali Taylan Öztaylan, Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; Altıeylül Belediye Başkanlığına ziyarette bulundu

MHP Erdek’te Balıkçı Reisleriyle Buluştu

MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç’la beraber, Bandırma ve Erdek İlçe Başkanlarıyla birlikte Erdek’in Çakıl Mahallesine gitti.

MHP’den Emniyet Müdürü Yiğit’e Hayırlı Olsun Ziyareti

MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç ile birlikte İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit'e makamında ziyaretinde bulundu. Milletvekili Yüksel ve Başkan Tunç Emniyet Müdürü ile bir süre görüşerek “Hayırlı olsun” dileklerini ilettiler.

MHP’DEN SUSURLUK ÇIKARTMASI

MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, beraberinde İl Başkanı Niyazi Tunç ve yönetimiyle birlikte Susurluk’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.

MHP SAVAŞTEPE’DE KAĞAN ÇOBAN İLE DEVAM EDİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 14. Olağan Savaştepe ilçe kongresi gerçekleştirildi. MHP Balıkesir Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Ekrem Gökay Yüksel ve İl Başkanı Niyazi Tunç’un da katıldığı kongrede delegelerin büyük teveccühü ile Kağan Çoban başkanlığa getirildi. Milletvekili Gökay Yüksel yaptığı açıklamada:”İlçe Başkanlığında güven tazeleyen Kağan ÇOBAN ve yönetimini tebrik ediyor, Milletimize, Devletimize ve Partimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi

MHP MİLLETVEKİLİ GÖKAY YÜKSEL MAZBATASINI ALDI

14 Mayıs’ta yapılan 28. Dönem TBMM seçimlerinde Balıkesir’den MHP Milletvekili seçilen Ekrem Gökay Yüksel bugün mazbatasını aldı. Öğretmenevinde gerçekleştirilen Mazbata Tesliminde ailesi, İl Başkanı Cevdet Gürcan Karesi İlçe Başkanı Burak Boduroğlu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Kazım Çalışkan, milletvekili adayları ve aday adayları, İl ve İlçelerin yöneticileri ile partililer katıldı. Gökay Yüksel mazbatasını aldıktan sonra kısa bir konuşma yaparak, seçim süreci içinde yapılan çalışmalardan dolayı herkese teşekkür etti.

Balıkesir MHP 6 Ton Eti Afet Bölgesine Gönderiyor…

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, bir açıklama yaparak 6 Ton Eti Gemlik Et entegre tesislerine teslim ettiklerini paylaştı.

MHP Balıkesir İl Teşkilatı’ndan Deprem Bölgesine Yardım

MHP Balıkesir İl Teşkilatı, depremzede vatandaşlara gönderilmek üzere Karizma Düğün Salonu’nda yardım malzemeleri topladılar.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR! TÜRKİYE VE BALIKESİR'DE MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ

Gökay Yüksel:‘’MHP Bitmez’’ diyerek seferberlik ilan ediyoruz"

  Milliyetçi Hareket Partisi Altıeylül İlçe Başkanlığı ‘’MHP Bitmez’’ temalı Üye Kabul Töreni düzenledi. Törende konuşan MHP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel: ‘’MHP Bitmez’’ diyerek Balıkesir’de seferberlik ilan ediyoruz” dedi. 

Gökay Yüksel: “Muhtar demek mahallesinin onuru, demokrasinin namusudur.”

Mlliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, parti teşkilatıyla birlikte gittiği Susurluk’ta Mahalle muhtarları ve Mahalle temsilcileriyle bir araya geldi. Başkan Yüksel:”  Milliyetçi Hareket Partisi muhtarlıkların sorunlarının çözümünü, taleplerinin karşılanmasını ve daha da güçlenmesini istemektedir” dedi.

MHP Balıkesir’e Yeni Katılımlar Devam Ediyor

MHP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, KAÇEP Başkanı, yönetimi ve 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Taha TUNUS ile birlikte İl Başkanlığı’nın tertip ettiği ‘’Sen Yoksan Bir Eksiğiz’’ temalı üye kabul töreni gerçekleştirildi.

MHP İl Başkanlığı, Balıkesir’de KAÇEP’i Kurdu

MHP İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel yaptığı basın açıklamasında Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikalarının kurulduğunu açıkladı.

MHP Balıkesir Büyük Bir Katılımla Bursa Mitinginde Yer Aldı

MHP Balıkesir Büyük Bir Katılımla Bursa Mitinginde Yer Aldı

Cevdet Yüksel Toprağa Verildi

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel’in vefat eden babası Cevdet Yüksel'in cenazesi önce Adnan Menderes Mahallesi’ndeki evinin önüne getirilerek helallik alındı. Ardından ikindi vakti Zağnos Paşa Camii’ne getirilerek cenaze namazı kılındı.

Başkan Yüksel:

MHP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel yazılı bir açıklama yaparak, son günlerde gündemde olan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile ilgili gelişmeler hakkında sert cümleler kullandı. Başkan Yüksel: "Kuvayi Milliye Şehri Balıker'imizde gaflet satıp ihanet devşirmeye çalışanlara karşı uyanık olunuz. dedi.

MHP Balıkesir’de Üye Kayıtları Devam Ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay YÜKSEL Başkanlığında Üye Kayıt Programının 4.’sü gerçekleştirildi.

İl Başkanı Yüksel’den MHP’nin 53. Kuruluş Yıldönümü Açıklaması

9 Şubat 1969’da kurulan Milliyetçi Hareket Partisi’nin 53. Yıldönümü nedeniyle İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, Balıkesir Haber TV’ye açıklamada bulundu.

Ekrem Gökay Yüksel: 2023 Yılında MHP Balıkesir'de En Fazla Üyeye Sahip Parti Olacak

Milliyetçi Hareket Partisi, Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel Başkanlığı’nda Üye Kayıt Programı’nın 3.’sü gerçekleştirildi.

Balıkesirler Dernekleri Başkanları MHP’yi ziyaret etti 

BALIKESİRLİLER DERNEKLERİ BAŞKANLARINDAN EKREM GÖKAY YÜKSEL'E ZİYARET