Emniyet Haberleri
SON DAKİKA

Emniyet Haberleri

“Merkezimde Ramazan” İftar Programında Gençlerle Buluştu

“Merkezimde Ramazan” programı kapsamında, Şehit Turgut Solak Spor Salonu’nda Tasavvuf musikisi eşliğinde düzenlenen iftar programına Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, İl Jandarma Komutanı Nurettin Alkan, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Emine Böçkün, Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, Birim Müdürleri, Gençlik Liderleri ve çok sayıda genç katıldı.

Balıkesir Emniyeti’nden Geniş Çaplı Operasyon...(Arşiv foto)

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla 11-17 Mart 2024 tarihleri arasında il genelinde, Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlükleri / Amirlikleri tarafından operasyonlar gerçekleştirildi.

Balıkesir'de yapılan uygulamalarda 18 şüpheli gözaltına alındı

Balıkesir'de polis ekipleri tarafından yapılan uygulamalarda çeşitli suçlardan aranan 18 şüpheli gözaltına alındı. Uygulamalarda, 3 tüfek, 8 kartuş, ruhsatsız tabanca, kurusıkı tabanca, 31 adet kenevir tohumu, 6,79 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan 18 zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.

EMNİYET GÖZ AÇTIRMADI

Susurluk’ta polis ekipleri bir eve düzenledikleri baskında ruhsatsız birçok silah ele geçirdi. Operasyonda bir şüpheli gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Aranan 13 Kişi Yakalandı; 6’sı Tutuklandı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından Altıeylül ve Karesi ilçelerinde 28-29 Şubat 2024 tarihlerinde şüpheli şahıslar ve araçlarla ilgili uygulama yapıldı.

Karesi'de Gençlere Özel Önem

Gençlerin rahat ve ferah bir ortamda ders çalışma imkanı bulduğu Karesi Millet Kıraathanesi, gençlerin gözdesi. Öğrenciler ev ortamını aratmayan merkezde sınav hazırlıklarını yapıyor. Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, gençlere yönelik yatırım ve çalışmalarının süreceğini söyledi. 

Balıkesir polisi suçlulara göz açtırmıyor

Balıkesir İl Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler şüpheli şahıslar ve araçlarına yönelik uygulama gerçekleştirdi.

Aranan 10 Şahsı yakalandı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen asayiş, trafik ve huzur denetimlerinde aranan 10 şahıs yakalandı.

Jandarma Ekipleri 12 Şahsı Gözaltına Aldı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen 'Asayiş ve Trafik' uygulamasında, çeşitli suçlardan aranan 12 şahıs gözaltına alındı. Ayrıca, trafik uygulamasında bin 952 araç sorgulandı. Emniyet güçleri, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması için çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.

Sahil Güvenlik Zamansız Avlanma ve Satışa Dur Dedi

Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ve TCSG-6 Sahil Güvenlik Kontrol Timi tarafından gerçekleştirilen operasyonla, zamansız avlanan  ürünlere el koyarak naklini engelledi.

Balıkesir'de Uyuşturucu Operasyonu: 2 Kişi Yakalandı

Gönen ve Erdek ilçelerinde emniyet ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele çalışmaları sonucunda 2 kişi yakalandı.

EMNİYET’TEN YENİ YIL TEMİZLİĞİ

Balıkesir'de Narkogüç-41 Operasyonu: 20 Bin 490 Sentetik hap ele geçirildi, 49 şüpheli gözaltına alındı…

KISKIVRAK YAKALANDILAR

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü sosyal Medya platformunda Devlet Büyüklerine ve Devlet kurumlarına karşı işlenen suçlar kapsamında, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda; Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmalarda 12 askerimiz şehit olmuş, 25 terörist etkisiz hale getirildi.

SAHTE İÇKİ OPERASYONU

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, Emniyet ve Asayiş ekiplerince sahte içki operasyonu düzenlendi.

GÖÇMENLER YAKALANDI

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü KOM ve istihbarat birimlerince Edremit’te 2 araca yönelik yapılan operasyonda 10 İran uyruklu, 1 Afgan uyruklu olmak üzere 11 düzensiz göçmen yakalandı.

Fahri Trafik Müfettişleri Bilgilendirildi.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü Personelleri tarafından Balıkesir’de faaliyet gösteren Fahri Trafik Müfettişleri bilgilendirme toplantıları düzenlendi. 

EMNİYET’TEN HUZUR OPERASYONU

Bandırma’da polis alkol satış yerlerini denetledi. Trafik ekipleri Radarla hız denetimi yaptı.

HASTA NAKİL ARACIYLA UYUŞTURUCU SEVKİYATI

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü son yılların en ilginç uyuşturucu operasyonuna imza attı.

Emniyet’ten Asayiş, Trafik ve Huzur Uygulaması...

Balıkesir genelinde (87) ekip, (259) personelin katılımıyla Asayiş, Trafik ve Huzur Uygulaması yapıldı 

EMNİYET’TEN ŞOK UYGULAMA

Burhaniye’de, Emniyet Müdürlüğüne bağlı sivil ve resmi ekipler, kentin bazı noktalarında şok asayiş ve trafik uygulaması yaptı.

Aranan 34 Kişi Yakalandı; 17’si Tutuklandı 

Balıkesir Valiliği koordinesinde, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kamu düzeninin devamının sağlanması, suç ve suçlular ile mücadele kapsamında; aranan 34 Kişi Yakalandı; 17’si Tutuklandı

Yiğit Müdür Balıkesir Haber TV’de.

Balıkesir Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, Balıkesir Haber TV’ye ziyarette bulundu.

EMNİYET’TEN KAÇAKÇILIK OPERASYONU

Balıkesir’de çok sayıda kaçak ürünün ele geçirildiği operasyonda 3 şüpheli yakalandı

Engelli Yerine Park Eden 42 Araca Ceza yazıldı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yapılan uygulamada Engelli araçları için ayrılan park yerlerine aracını bırakan 42 araç sürücüsüne 36 bin 624 ceza yazıldı. 

EMNİYET BİRİMLERİ TOPLANDI

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü birimleri Polisevinde toplantı gerçekleştirdi

Alkollü ve Uyuşturuculu Araç Kullananlar Polis Kıskacında

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Trafik Birimleri tarafından, İl genelinde Alkol ve Uyuşturu Madde etkisi altında araç kullanan sürücülere yönelik 24-26 Kasım 2023 tarihleri arasında Trafik denetimleri yapıldı.

Celal Uzunkaya Samsundan Başkan Aday Adayı

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü de yapan ve Emniyet Genel Müdürlüğü sonrası bu yılın nisan ayında emekli olan Celal Uzunkaya, bir açıklama yaparak Samsun Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olacağını duyurdu. 

Karesi’de Yüksek Sesli Müzik Denetimi

Karesi İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce 23 Kasım 2023 günü 21:00 ile 22:00 saatleri arasında Karesi ilçesinde bulunan cadde, sokak, park, bahçe, meydan, metruk bina veya dinlenme alanları ile benzer yerlerde vatandaşların daha rahat ve huzurlu bir yaşam sürmeleri, milli güvenlik, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, suç veya kabahatin işlenmesinin önlenmesine yönelik olarak (12) ekip ve (24) personelin katılımıyla Asayiş ve Trafik Huzur Uygulaması yapıldı. Yapılan bu uygulamada; (624) şahıs sorgulandı,  (2) şahsa yüksek sesli müzik yayını yapmaktan idari işlem yapıldı. 1 şahıs suçüstü hırsızlık yaparken yakalan ve gerekli adli işlemlere başlandı. 

EMNİYET’TEN MÜTHİŞ OPERASYON; 61KİŞİ YAKALANDI

Dün sabah 07.00 itibariyle (105) hedef şahıs ve adrese yönelik eş zamanlı olarak yapılan operasyon sonucunda çeşitli suçlardan aranan (61) kişi yakalanarak gözaltına alındı. Adliyedeki işlemleri sonrası (45) şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Emniyet’ten Şehir Merkezindeki Suçlulara Operasyon

Balıkesir Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, il merkezi mahallelerinde kapsamlı bir uygulama gerçekleştirdi.15 Kasım 2023 günü yapılan uygulamalarda birçok suç unsuru ve suçlular ele geçirildi.