Gündem Haberleri
SON DAKİKA

Gündem Haberleri

Önce Yayalar İçin Sıkı Denetim

 Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarmasınca; İçişleri Bakanlığının “Önce Yaya Uygulaması” talimatı gereğince toplumsal duyarlılığın artırılması ve yayaların karıştığı trafik kazalarının azaltılmasına yönelik olarak 28 Şubat 2024 tarihinde “Yaya Önceliği Özel Denetimi” gerçekleştirildi.         Yapılan denetimler sonucunda (169) araç kontrol edildi.

Kimyasal hadım gündemde

11 yaşındaki kızı zorla evine götürmeye çalışırken gördü! Polis sokak ortasındaki tacize anında müdahale etti...

BİROL ŞAHİN: ”AK PARTİ’DE HİÇ GÖREV TALEP ETMEDİM”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Başkan Vekili Birol Şahin, Balıkesir Haber TV’ye bir nezaket ziyaretinde bulundu. Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Karaca ile bir süre sohbet eden Şahin, gündemle ilgili olarak da kısa bir açıklamada bulundu. Şahin, Ramazan Karaca’nın yerel seçim ve adaylıklar konusundaki sorusuna: ”Ben yıllardır Ak Partideyim hiçbir zaman görev istemedim” dedi.

Edremit Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısı Yapıldı

Edremit Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan yönetiminde gerçekleştirildi. 44 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda tüm kararlar oy birliği ile kabul edildi.

Ak Parti Balıkesir’den Yoğun Gündemli Toplantı…

AK Parti İl Başkanlığı İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme toplantısı yoğun gündemli olarak Balıkesir Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

SERKAN SARI; DADALILAR’IN İSYANI MECLİS GÜNDEMİNDE

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Balıkesir-Kütahya demiryolu hattında çalışan Kütahya Posta Treni’nin uzun zamandır yarattığı mağduriyeti TBMM Genel Kurulu’nda dile getirdi. CHP’li Serkan Sarı, “Kütahya posta treni Dursunbey Dada Mahallemizdeki istasyonunda artık duramadığından Dada, Akçagüney, Naipler, Sarnıç ve çevredeki mahallelerdeki vatandaşlarımız isyan ediyor” dedi.

SERKAN SARI: BALIKESİR'DE ÇELTİK ÜRETİCİLERİMİZ İSYANDA

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, çeltik üretiminde söz sahibi olan Balıkesirli üreticilerinin sorunlarını Meclis’te gündeme getirdi. CHP’li Serkan Sarı “Tarımın başkenti Balıkesir'de çeltik üreticilerimiz isyanda, ürettiğinin karşılığını alamıyor çünkü AKP tarladaki yangını görmüyor” dedi.

EMEKLİLERİN GEÇİM DURUMUNU VE 5 BİN TL’Yİ SORDUK…

Şu anda Türkiye’de vatandaşların gündemi olan Emeklilerin geçim durumu ile Kasım ayının ilk yarısında verilecek olan 5 bin TL konusunda Balıkesir Haber TV olarak Cuma Pazarına gittik. Burada Hidayet Hayat özellikle emekli vatandaşlara hem geçim durumlarını hem de 5 bin lirayı sordu. Birbirinden ilginç cevaplar aldı. İşte emeklinin durumuyla ilgili vatandaşların görüşleri…

Edremit Belediye Meclisi Toplandı

Edremit Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan toplantısı, Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, yönetiminde gerçekleştirildi. Toplantıda 54 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

CHP’Lİ SERKAN SARI, ŞEKERİN TADINI KAÇIRAN YOLSUZLUĞU TAKİBİNE ALDI

Şekerin tadını kaçıran olayı bir kez daha gündeme taşıyan CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, “Balıkesir ve Türk Halkının hakkı için kamuoyu aydınlatılana kadar takip olacağım” dedi.

Üniversite Hastanesi Pırıl Pırıl Oldu

Dönem dönem hastalar tarafından gündeme taşınan ve şikâyet konusu olan BAUN Üniversite Hastane temizliğine yeni dönem ile birlikte özel ilgi gösteriliyor.

Serkan Sarı Çevre Ve Sağlık Bakanlarına Sordu: Halk Sağlığı Tehlikeye Atılıyor

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Edremit Körfezi kirliliğini Meclis gündemine taşıdı. CHP’li Sarı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni bahaneler üreterek biyolojik arıtma projesini hayata geçirmekte geciktiğini belirterek “Geçen her gün Edremit Körfezi daha da kirleniyor. Halk sağlığı Büyükşehir Belediyesi’nin rant sevdasına tehlikeye atılıyor. Kirliliğin sorumlusu AKP’li Büyükşehir Belediyesidir. Beceriksizliklerinin, Balıkesir’i hakkıyla yönetememenin sorumlusunu başka yerlerde arıyorlar. Daha temiz bir Edremit Körfezi mümkün” dedi.

Edremit Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Edremit Belediyesi Ağustos ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan yönetiminde gerçekleştirildi. Toplam 49 gündem maddesi meclis gündemine sunularak görüşüldü.

'ARITMA' GÜNDEMİNDE 'TAHRİK' KAVGASI!

MECLİS KÜRSÜSÜNDEKİ GÜNDEM: ARITMA! Arıtma konusu, Edremit Belediye Meclisi'nin Ağustos Ayı Olağan Toplantısı’nda da gündeme geldi. Belediye Meclisi Cumhur İttifakı Grup Sözcüsü ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Murat Tuna, gündem dışı sö

Edremit’in İl Olması Konusunda Gündem Toplantısı Yapıldı

Edremit Belediyesi’nin öncülüğünde Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde Edremit’in il olması için gündem toplantısı gerçekleştirildi. Yeni yüzyılda 100 il önerisi için Edremit de hazırlıklara başladı.

BALIKESİR'İN MEYDANI YENİ BÖLÜM

GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI RAMAZAN DEMİR BALIKESİR'İN MEYDANI PROGRAMINDA GÜNDEMİ DEĞERLENDİRİYOR.

Serkan Sarı, “Şehit Ailelerimize ve Gazilerimize Sahip Çıkacağız”

CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı, şehit aileleri ve gazilerin arasında yapılan ayrımı gündeme getirdi. Ayrımcılığın toplumu kutuplaştırdığının altını çizen Sarı, “Şehit ailelerimize de gazilerimize de sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur” dedi.

MHP’YE TOYGAR’DA BÜYÜK İLGİ

Milliyetçi Hareket Partisi seçim çalışmalarına devam ediyor dün akşam Karesi İlçe Başkanı Burak Boduroğlu yönetim kurulu üyeleri, Milletvekili adayı Cem Özışıklıoğlu ile birlikte Toygar Mahallesinde esnafları gezerek kahvelerdeki vatandaşlar ile birebir görüştüler.

BALIKESİR'İN MEYDANI

ENDER BİÇKİ VE SÜLEYMAN PEHLİVAN GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ. MUTLAKA İZLEYİN...

Başkan Yavaş “ Görevimin Başındayım, Kesinleşmiş Bir Cezamız Yok”

Başarılı çalışmaları, restorasyon projeleri, turizm alanındaki çalışmaları, vatandaşlarla olan samimiyeti ve aldığı ödüller ile sık sık gündeme gelen Sındırgı belediye başkanı Ekrem Yavaş “ Hapis Cezası, kaçak kazı ve görevden alınma “ şeklindeki kesin sonucu olmayan bir dava ile gündeme oturdu. Bugün gerçekleşen meclis toplantısında da gündeme dair açıklamalarda bulunan başkan Yavaş ceza konusuna da değindi.

BALIKESİR'İN MEYDANI YENİ BÖLÜM

Balıkesir’in Meydanı (31 Mart 2023) Yeni Bölüm BALIKESİR'İN MEYDANI ENDER BİÇKİ VE SÜLEYMAN PEHLİVAN GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ. MUTLAKA İZLEYİN...

“14 Mayıs’ta Sandıklara Sahip Çıkacağız”

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, yoğun gündemli “AK Parti 3 Kademe İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme” toplantısını İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran başkanlığında gerçekleştirirken toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur ve Balıkesir Koordinatörü ve Denizli Milletvekili Şahin Tin online olarak katıldı. Toplantıya; İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İlçe Koordinatörleri, AK Parti İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, 20 İlçenin 3 Kademe İlçe Başkanları ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yasin Sağay katıldı.

Enerji Maliyetleri Düşerken, Vatandaşın Faturasına Yansıyacak İndirim Yapılmadı

‘AVRUPA’DA DOĞALGAZ FİYATI YÜZDE 90 DÜŞTÜ; TÜRKİYE’DE İSE BİR KURUŞ İNMEDİ’ CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, geçtiğimiz yıl enerji faturalarında yaşanan artışın enflasyondaki artışı bile geride bıraktığına işaret ederek, “Soru önergemize yanıt veren Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati; enerji maliyetlerinin düşmesi durumunda faturaların da düşeceğine işaret etti. Avrupa’da doğalgaz fiyatları son 7 ayda yüzde 90 oranında düşerken, Türkiye’de ise tek bir kuruş bile inmedi” değerlendirmesinde bulundu.

Afete Hazır Bir Balıkesir İçin Her Şey Yapılacak

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin gündeminde deprem vardı. Depremin ilk günden bu yana bölgede koordinasyon görevi yürüten Başkan Yücel Yılmaz, bölgedeki çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendirerek edindiği deneyimleri paylaştı. Başkan Yılmaz, afete hazırlıklı bir Balıkesir için gereken tüm çalışmaları başlattıklarını söyledi.

Misafir Öğrenciler İçin

T.C. Ziraat Bankası Güzel Sanatlar Lisesi tarafından afet bölgesinden gelen ve Karesi ilçesine bağlı okullarda öğrenim gören çocuklara yönelik etkinlikler düzenleniyor.

AK Parti İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme toplantısı

Başkan Başaran, “TÜRKİYE İÇİN, BALIKESİR İÇİN HEMEN ŞİMDİ!”

Balıkesir’in Meydanı (10 Mart 2023) Yeni Bölüm

Balıkesir’in Meydanı (10 Mart 2023) Yeni Bölüm

Burhaniye Belediyesi Meclis Toplantısında Deprem Önlemleri Konuşuldu

Burhaniye Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısının 1. Birleşimi bugün belediye meclis salonunda yapıldı. Gündeme geçmeden önce açıklamalarda bulunan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, "Çok büyük bir afet yaşadık. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

BUNLAR VICTOR HUGO'NUN SEFİLLERİ DEĞİL, BUNLAR BİZİM SEFİLLERİMİZ.

Ziraat Odası’nda Rahmi Demirbay Dönemi

Balıkesir Ziraat Odası’nın Olağan Genel Kurulu dün Balıkesir Esnaf ve Sanatkârlar Odası toplantı salonunda yapıldı.