Ilter Kuş Haberleri
SON DAKİKA

Ilter Kuş Haberleri

İLTER KUŞ'UN ANNESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Balıkesir Üniversitesi'nin eski rektörü Profesör Doktor İlter Kuş’un dün vefat eden annesi Müzeyyen kuş toprağa verildi.

İlter Kuş Rektörlük Görevini Yücel Oğurlu’ya Devretti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 11 Ocak 2023 tarihli Resmi Gazetede yer alan Cumhurbaşkanlığı kararı ile Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Yücel Oğurlu yeni görevine başladı.

BAÜN’de, “Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” Tamamlandı

Balıkesir Üniversitesi Hastanesi tarafından düzenlenen, Sağlık Bakanlığı onaylı Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı, başarıyla tamamlandı.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

REKTÖR İLTER KUŞ DURMAK BİLMİYOR!

Balıkesir Üniversitesi, TÜBA-GEBİP Yıllık Değerlendirme Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı

Türkiye Bilimler Akademisi, TÜBA-Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülleri Programı (GEBİP) Yıllık Değerlendirme Toplantısı, Balıkesir Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ VE REKTÖR İLTER KUŞ

BAÜN’de "Damızlık Koç Üretim Merkezi" Kuruluyor

Balıkesir Üniversitesi’nde “damızlık koç üretim merkezi” kurulacak.

Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, Yeni Dönemin İlk Gününde Öğrencilerle Buluştu

Balıkesir Üniversitesinde 2022-2023 eğitim-öğretim yılı, 26 Eylül Pazartesi günü başladı.

Büyükşehir Belediyesi ve BAÜN’den, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Alanında Yeni İş Birliği

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Balıkesir Üniversitesi arasında gastronomi ve mutfak sanatları alanında yeni bir iş birliği protokolü imzalandı.

BAÜN’lü Şampiyon Boksör Ali Eren Demirezen’den, Rektör Prof. Dr. İlter Kuş’a Teşekkür Ziyareti

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, profesyonel kariyerinde bir galibiyete daha imza atan Balıkesir Üniversitesi Öğr. Gör. Milli Boksör Ali Eren Demirezen’i makamında kabul etti.

BAÜN’lü Şampiyon Sporcudan, Rektör Prof. Dr. İlter Kuş’a Ziyaret

Cezayir'de düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları’nda Grekoromen stil 60 kg’da altın madalya alarak şampiyon olan Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) öğrencisi Kerem Kamal, BAÜN Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş’u makamında ziyaret etti.

Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Kaplan’dan, Rektör İlter Kuş’a Veda Ziyareti

Yargıtay Cumhuriyet Savcılığına atanan Balıkesir Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Kaplan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş’a veda ziyaretinde bulundu.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

REKTÖR İLTER KUŞ BAŞARILI ÇALIŞMALARI İLE BALIKESİR'E İMZA ATMIŞ BİR İSİMDİR... VE HEP BU BAŞARILARI İLE ANILACAKTIR…

Türkiye Şampiyonu BAÜN E-Spor Takımından, Rektör Prof. Dr. İlter Kuş’a Ziyaret

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu, Türkiye E-Spor Federasyonu ve Üniversite E-Spor Birliği tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen, Üniversiteler E-Spor Türkiye Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) E-Spor Takımı, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş’u makamında ziyaret etti.

İlter Kuş: “Ulusal Spor Organizasyonlarına Ev Sahipliği Yapmaktan Gurur Duyuyoruz”

Üniversite Sporları Federasyonu ve Türkiye Muaythai Federasyonu organizasyonuyla, Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Üniversiteler Muaythai Türkiye Şampiyonası için, BAÜN Burhan Erdayı Spor Salonunda resmi açılış seremonisi düzenlendi.

Balıkesir Üniversitesi’nde Öğrenciler Rektöre Görüş ve Taleplerini İlettiler

Balıkesir Üniversitesi’nde (BAÜN), öğrencilerle Rektör Prof. Dr. İlter Kuş ve üniversite üst yönetiminin bir araya geldiği Öğrenci-Rektör buluşmaları etkinlikleri devam ediyor.

BAÜN'de İlahiyat Fakültesi Hızla Tamamlanıyor

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, kampüs alanında inşaatı devam eden İlahiyat Fakültesi binasında incelemelerde bulundu. Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, binayı yeni eğitim-öğretim yılında kullanıma açmayı planladıklarını belirtti.

Rektör Prof. Dr. İlter Kuş’tan, BAÜN’lü Sporculara Tebrik

Balıkesir Üniversitesini, (BAÜN) Üniversite Sporları Federasyonunun düzenlediği şampiyonalarda temsil eden öğrencilerin başarılarına yenileri eklendi.

Balıkesir Üniversitesi Hastanesi Büyümeye Devam Ediyor

Balıkesir ve çevresine 3. basamak niteliğinde sağlık hizmeti veren Balıkesir Üniversitesi Hastanesi, son yıllarda artan bir ivmeyle gelişimini sürdürüyor. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, üniversite hastanesinin, insan kaynağı gücündeki artış ve hizmet kapasitesindeki genişleme ile Balıkesir ve çevresinde sağlıkta çekim merkezi olduğunu ifade ederken, projesi hazır olan 100 yataklı ek hastane binası inşaatına da bu yıl başlanacağının müjdesini verdi.

Balıkesir Milletvekili Adil Çelik ve BAÜN Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş’tan, TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’a Teşekkür Ziyareti

Balıkesir Milletvekili Adil Çelik ve Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, BAÜN Kongre ve Kültür Merkezi ile Mehmet Akif Ersoy Merkez Kütüphanesinin açılış programına katılan, aynı zamanda BAÜN Hukuk Fakültesi açılış dersini de veren Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Rektör İlter Kuş, başarılı sporcuları kutladı

Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, sporculara ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, elde edilen başarılı sonuçlar için tebrik etti. Sporcu öğrenciler de kendilerine gösterdiği ilgi ve destekleri dolayısıyla Rektör Prof. Dr. İlter Kuş’a teşekkür etti.

Balıkesir Üniversitesi ve Bigadiç Belediyesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Balıkesir Üniversitesi ve Bigadiç Belediyesi arasında, Balıkesir Üniversitesi Fizyoterapi, Rehabilitasyon ve Sağlıklı Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezi binasının yapımına ilişkin iş birliği protokolü imzalandı. Önceki dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılımlarıyla Bigadiç Belediyesinde gerçekleştirilen imza töreninde; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş ve Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, ilgili protokolü imzaladı.

BAÜN Hastanesi’nde Genetik Hastalıklar Değerlendirme Merkezi Açıldı

Balıkesir ve çevresine üçüncü basamak niteliğinde sağlık hizmeti sunan Balıkesir Üniversitesi Hastanesi bünyesinde açılan birimlere bir yenisi daha eklendi. Üniversite hastanesinde, Balıkesir’de ilk ve tek olma özelliğine sahip Genetik Hastalıklar Değerlendirme Merkezi açılarak faaliyete geçirildi. Tıp Fakültesi giriş katında kurulan merkezin açılış ve tanıtım programına; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş ve üniversite üst yönetimi ile Tıp Fakültesi ve Üniversite Hastanesi yönetimi katıldı.

Balıkesir Üniversitesi, Hayırseverleri Onurlandırdı

Balıkesir Üniversitesi Hastanesine, Balıkesir Üniversitesi Vakfı öncülüğünde, hayırseverlerin de destekleriyle 50 ilave yatak kazandırıldı. Hastanenin tescilli yatak kapasitesi 287’ye ulaşırken, yaptıkları bağışlarla sürece katkı sunan hayırseverler için, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş’un da katılımıyla bir plaket töreni düzenlendi.

BAÜN Tıp Fakültesinde Yeni Konferans Salonu Faaliyete Açıldı

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde; başta bilimsel toplantılar ile diğer toplantı ve etkinliklerde kullanım amacıyla, Fırat Yılmaz Çakıroğlu Konferans Salonu faaliyete açıldı.

BAÜN, Mezunlarının İstihdamına da Destek Veriyor

Balıkesir Üniversitesi mezunlarının, Balıkesir’de kalifiye iş gücü olarak istihdamına yönelik Rektörlük bünyesinde kurulan Mezun İstihdam Ofisi Koordinatörlüğü, çeşitli iş birlikleri çalışmalarıyla istihdam projelerini sürdürüyor.

BAÜNlü Şampiyon Boksörden, Rektör Prof. Dr. İlter Kuş'a Teşekkür Ziyareti

Milli Boksör ve Balıkesir Üniversitesi Öğr. Gör. Ali Eren Demirezen, Rektör Prof. Dr. İlter Kuş'u makamında ziyaret etti.