Ismail Avcu Haberleri
SON DAKİKA

Ismail Avcu Haberleri

BAŞKAN AVCU: ”ŞÜKÜRLER OLSUN TERMAL SUYUMUZ İLÇEMİZE DEĞER KATACAK...”

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu Jeotermal Suyun İlçeye, Balıkesir’e ve Ülkeye hayırlı uğurlu olmasını dileyerek: “100 derecenin üzerinde sıcaklığı ve saniyede 150 litrenin üzerinde debisi olan jeotermal suyumuz için Rabbimize şükürler olsun” dedi.

Bigadiç’te bütün çocuklar Yüzme Öğrenecek

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ilçenin dört bir yanına inşa ettiği açık ve kapalı olimpik yüzme havuzları ile gençlere yüzme imkanı sunuyor. Bu kapsamda Bigadiç Belediyesi Gençlik ve Kültür Merkezi Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu hizmete sunularak, çocuklar ve gençler yüzmenin ve spor yapmanın keyfini yaşıyorlar.

BAŞKAN AVCU, BİGADİÇ'TEKİ ÇALIŞMALARINI MEDYAYA TANITTI

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu basın mensuplarıyla bir araya gelerek İlçe’de gerçekleştirdikleri hizmetleri ve şu anda yapım aşamasındaki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bigadiç En Büyük Balık Tutma Yarışması Ödül Töreni

Bigadiç’te pazar günü En Büyük Balık Tutma Yarışması Heyecanı yaşandı.

En Büyük Balık Tutma Yarışması Katılım Yoğun Oldu

Bigadiç’te pazar günü En Büyük Balık Tutma Yarışması Heyecanı yaşandı.

Bigadiç’te En Büyük Balık Tutma Yarışması Heyecanı

Bigadiç’te pazar günü En Büyük Balık Tutma Yarışması Heyecanı yaşandı.

Başkan İsmail Avcu Şampiyon Voleybolcuları Makamında Kabul Etti

Bigadiç Kuvayi Milliye Anadolu Lisesi İl Birinciliğini elde ederek, Bölge Finallerinde Balıkesir’i temsil etmeye hak kazandı. Başkan İsmail Avcu Şampiyon Voleybolcuları Makamında Kabul Etti

Başkan İsmail Avcu’dan Bigadiç’e Dönün Çağrısı

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu bir açıklama yaparak hemşerilerini Bigadiç’e dönmeye çağırdı.

Bigadiç Belediyesi Kırsal Mahalle Halkını Termal Taş Evlerde Misafir Ediyor

Bigadiç Belediyesi bir proje kapsamında gerçekleştirdiği tesisleri vatandaşın hizmetine sunuyor.

Başkan Avcu müjdeyi verdi; en düşük işçi maaşı 6 bin 223 lira oldu

Belediye binasının önünde çalışanlara müjde veren Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Belediyede en düşük işçi maaşı 6 Bin 223 Lira. olacak dedi.

Balıkesir Üniversitesi ve Bigadiç Belediyesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Balıkesir Üniversitesi ve Bigadiç Belediyesi arasında, Balıkesir Üniversitesi Fizyoterapi, Rehabilitasyon ve Sağlıklı Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezi binasının yapımına ilişkin iş birliği protokolü imzalandı. Önceki dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılımlarıyla Bigadiç Belediyesinde gerçekleştirilen imza töreninde; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş ve Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, ilgili protokolü imzaladı.

Başkan Avcu, ’Atatürk Benim de Atam’

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, beraberinde Başkan Yardımcıları Süleyman Saran ve İsmail Akgün ile birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı 1. Birleşimine katıldı. Toplantıda söz alarak meclis kürsüsüne çıkan Başkan Avcu, Susurluk Belediye Meclis toplantısında yaşananlara dair konuşma gerçekleştirdi.