İvrindi Haberleri
SON DAKİKA

İvrindi Haberleri

İVRİNDİ’NİN YUSUF CENGİZ’İ VAR

Vizyonu, hayata geçirdiği projeleri ve mesai mefhumu gözetmeksizin yürüttüğü çalışmalar ile son 5 yılda İvrindi’nin çehresini değiştiren Başkan Yusuf Cengiz yeni projeler için tekrardan kolları sıvadı.

BAŞKAN CENGİZ GENÇLİĞE DEĞER KATIYOR

İvrindi Belediyesi her alanda yürüttüğü çalışmalar ile göz doldururken gençliğe yatırım yapmayı da ihmal etmiyor

İvrindi, gelişmeye ve proje şehri olmaya devam ediyor

Son 5 yılda ilçesi İvrindi için gecesini gündüzüne katan Başkan Cengiz “Yücel Yılmaz Başkanımızın da destekleri ile gücümüze güç katarak yatırımları hemşehrilerimiz ile buluşturuyoruz dedi”

İvrindi Yatırımcıların Tercihi Oluyor

Önceki süreçte “İvrindi Sanayi anlamında adından söz ettirecek” başlığı ile haberlere konu olan İvrindi‘de, Başkan Yusuf Cengiz’in öncülüğünde sanayileşme anlamında somut adımlar atılmaya başladı.

İvrindi Eski Kaymakamlık Binası Müze Oluyor

Yusuf Cengiz başkanlığında hizmet anlamında son 5 yılda kabuğunu kıran İvrindi, tarihi değerlerine sahip çıkma anlamında önemli çalışmalara da imza atıyor. İlçenin manevi ve kültürel değerlerini yaşatma anlamında çalışmalar başlatan Yusuf Cengiz ve ekibi Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile İvrindi’ye müze kazandırıyor.

İvrindi merkezde üstyapı çalışmaları devam ediyor.

Yenilenen altyapı çalışmaları sonrası sıcak asfalt, kilitli parke taşı ve antik taş döşeme çalışmalarına tüm hızı ile devam edilen İvrindi’de Başkan Yusuf Cengiz öncülüğünde sanatsal görünümlü sokaklar ile konforlu ulaşım ağını genişletiyor.

Kitapların Kalbi İvrindi’de Atıyor

İvrindi Belediyesi’nce kültür sosyal etkinlikleri çerçevesinde “İvrindi Belediyesi Kitap Günleri” Etkinliği’nin bu yıl 3.sü gerçekleştiriliyor.

İvrindi ve Havran İlçelerine Yeni Kütüphaneler Açıldı

 Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı’nın katılımıyla gerçekleştirilen İvrindi ve Havran İlçe Halk Kütüphanelerinin açılışı törenle yapıldı. 

İvrindi Yusuf Başkan’ın Projeleriyle Şahlanıyor

Belediye Başkanı Yusuf Cengiz önderliğinde bir çok yatırımı almayı başaran İvrindi’de birbirinden önemli projeler yükselmeye devam ediyor

Başkan Cengiz’den Gaziler Günü’nde Gazilere Anlamlı Hediye

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla ilçe genelinde gazi ve aileleri ile bir araya geldi

İvrindi’ye Sıcak Asfalt

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, İvrindi İlçesi’nde deforme olan yollara sıcak asfalt serimi gerçekleştiriyor. Vatandaşlar, “Bizi tozdan dumandan kurtardığı için Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a çok teşekkür ederim” dedi.

Pehlivanlar Bu Kez Kayapa da Kol Bağladı

Bu yıl 20.si gerçekleştirilen İvrindi Kayapa Yağlı Pehlivan Güreşleri Kızılcık ve Desti Festivali kıyasıya güreş müsabakalarına ev sahipliği yaptı

Mhp İvrindi’de Özcan Akbaba Güven Tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi İvrindi ilçesinde 14.olağan kongresini gerçekleştirdi

Tayfun Canlı Engelli Gencin Hayallerini Gerçekleştirdi

Edremit Belediyesi, İvrindi ilçesinde yaşayan ve bugüne kadar denize girmeyen 14 yaşındaki kas hastası Hilmi Nuri Güleç’in hayallerini gerçekleştirdi. Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı’nın eşlik ettiği Güleç, tekerlekli sandalyesi ile ilk kez denize girip unutamayacağı bir gün yaşadı.

İvrindi’de Üst Yapıda Hummalı Çalışma

70 yıllık altyapı yenileme sorunu çözülen İvrindi’de üstyapı çalışmaları tüm hızı ile sürüyor.

YUSUF BAŞKANDAN ÇOCUKLARA JEST

Her fırsatta vatandaşlar ile buluşmaya gayret eden İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz gününü miniklere ayırdı

İvrindi Belediyesinden Çiftçileri Rahatlatacak Adımlar

İvrindi Karaçepiş mahallesinde çiftçinin istediği yükleme rampası Başkan Yusuf Cengiz ile hizmete girdi.

Engelli Dostu Belediye İvrindi

İlçede her vatandaşın sorunları ile birebir ile ilgilenme gayretini sürdüren Başkan Cengiz ve ekibi, ilçedeki engelli vatandaşların da umut ışığı olmaya devam ediyor.

İvrindi Belediyesi Oteli Gün Sayıyor

Daha önce kaba inşaat halinde olan ve ilçe halkı tarafından kısmi otopark görevi gören bina, 2019 yılında Başkan Cengiz’in göreve gelmesiyle adeta hayat buldu. Projelendirilerek 60 yatak kapasiteli bir duruma kavuşan Belediye Oteli; toplantı, konferans, seminer, düğün gibi toplu etkinliklere de ev sahipliği yapabilecek büyük bir salonu da içinde barındıracak.

İvrindi’de Rahvan Coşkusu

Bu yıl. 7’incisi düzenlenen Rahvan At Yarışları, İvrindi ev sahipliğinde seyir zevki yüksek yarışlarla geçilirken kıyasıya mücadele ile sporseverlerden tam not aldı.

Yağlılar Basma Helvası’na Coğrafi İşaret

İvrindi Belediyesi, İvrindi Kelle Peyniri’nden sonra yöreye has bir ürüne daha coğrafi işaret aldı.

İvrindideki Fabrika Arazileri Ve Benzinlik İstasyonu Yatırımcı Bekliyor

İvrindi Kurtuluş Mahallesi’ndeki İvrindi Sanayi bölgesindeki arsalar satışa çıkıyor.

İvrindi’de Projeler Başkan Cengiz İle Hayat Buluyor

Hayata geçirdiği önemli projeler ile adından söz ettiren İvrindi’nin başarılı belediye Başkanı Yusuf Cengiz “İvrindi kabuğunu kıracak, kendinden söz ettiren ilçe haline gelecek” dedi

İvrindi’de Kültürel Değerler Yaşatılıyor

İvrindi’de komşuluk kültürünün timsali niteliğinde olan mahalle fırınları, Başkan Yusuf Cengiz ile yenileniyor

İvrindi’de Çiçekler Açtı

Baharın gelmesi, havaların ısınması ile İvrindi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçede peyzaj çalışmalarının startını verdi.

Başkan Cengiz:"Gecemiz Gündüzümüz İvrindi"

Seçildiği günden bu yana her kesimin yanında olma gayretini ön planda tutarak sahada olan İvrindi’nin sevilen Belediye Başkanı Yusuf Cengiz gecesini gündüzünü hemşehrileri ile geçirerek takdir topluyor. Düğünler’den sünnet cemiyetlerine, hayır geleneklerinden, cenazelere İvrindi’lilerin yanında olmaya gayret etmesi ve saha enerjisi ile dikkatleri üzerine çeken Başkan Cengiz vatandaşların da gözdesi durumda.

TOGG, İvrindililere Tanıtıldı

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, İvrindi Belediyesi önünde düzenlenen etkinlikle İvrindi halkına tanıtıldı. Vatandaşlar, yerli otomobile büyük ilgi gösterdi.

Balıkesir Hayvancılığın En İyisi Olma Yolunda

Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 ilçede toplam 250 üreticiye; 2 bin 500 dişi ve 250 erkek küçükbaşın dağıtılacağı “Koyunculuğu Geliştirme Projesi” İvrindi’den başladı. İvrindili üreticilere hayvanlarını teslim eden Başkan Yücel Yılmaz, “Tarım ve hayvancılık ile ilgili her şeyde ilk 5’in içindeyiz. Biz ilk 5’teyiz değil, birinciyiz demek için uğraşıyoruz” dedi.

İvrindi’de Kadınlara İstihdam Kapısı Açıldı

Kadınların aile ekonomisine katkı sağlamaları için başlatılan proje hayata geçti ve meyvesini vermeye başladı.

Başkan Cengiz İvrindi'de Gönüllere Dokunuyor

On bir ayın sultanı Ramazan ayının neredeyse her gününde farklı yerde hemşehrileri ile orucunu açan Başkan Cengiz gönüllere dokunuyor.