Kaz Dağları Haberleri
SON DAKİKA

Kaz Dağları Haberleri

GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI DR. ENES EMİNOĞLU, BALIKESİR’İ ZİYARET ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, ilimizi ziyaret ederek gençlerle buluştu. Kaz Dağları’nın eteğinde, doğadan güç alan gençlerimizin mekanında bulunduğunu ifade ederek, Edremit Gençlik Merkezi’nde, gönüllü gençler, sporcular ve öğrencilerle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, gençlerimizin görüş ve taleplerini dinledi. Eminoğlu’nun Balıkesir’deki programına Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, İlçe Protokolü ve Birim Müdürleri eşlik etti.

32. Geleneksel Sarıkız Hayrı yapıldı

Kaz Dağları’nda efsanelere konu olan Sarıkız anısına Edremit Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Geleneksel Sarıkız Hayrı’nın 32.’si kırsal Güre Mahallesi’nin Kavurmacılar Mevkii’nde yapıldı.

Kaz Dağları’nda Mahsur Kalan 2 Kişi Kurtarıldı

Balıkesir’de yoğun kar yağışı nedeniyle Kaz Dağları’nda mahsur kalan 2 kişi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kaz Dağları’ndaki Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Kaz Dağları'nda mahsur kalan 17 asker ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yol ekibinden 4 personeli kurtarma çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Balıkesir’in Kuzey Ve Batı İlçelerine Kar Uyarısı

Balıkesir Valiliği’nden bazı ilçeler için kar uyarısı yapıldı.