Kurtdereli Haberleri
SON DAKİKA

Kurtdereli Haberleri

OĞUZ SAVAŞ YILLAR SONRA İLK TAKIMINA KARŞI OYNAYACAK

Aslen Balıkesirli olan, Türkiye’nin önemli Milli Basketbolcularından Oğuz Savaş yıllar sonra lisanslı olarak ilk oynadığı takım, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a karşı Kocaeli Çayırova Belediyesi formasıyla Kurtdereli Spor Salonunda mücadele edecek…  

Ak Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray Oldu

  Balıkesir Cumhur İttifakı İlçe Belediye Başkan Adayları Kurtdereli Spor Salonunda yapılan Aday Tanıtım Töreni’nde Balıkesirlilere tanıtıldı. Altıeylül İlçe Belediye Başkan adaylığı için Mesut Eray Başkan Adayı olarak gösterildi.

Balıkesir Ak Parti Adayları hazır ve kararlı

AK Parti İl Başkanlığı bugün Kurtdereli Spor Salonu’nda ‘AK Parti Balıkesir Aday Tanıtım Toplantısı’ düzenledi. 20 ilçe için belirlenen adaylar tek tek tanıtıldı.

PEDALLAR CUMHURİYET İÇİN ÇEVRİLDİ.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce Cumhuriyetimizin 100. Yılı Bisiklet Turu düzenlendi. Bisiklet Turu’na katılmak isteyen birçok bisikletçi, Kurtdereli Spor Salonu önünde buluştu. 

Motosiklet Tutkunlarından Anlamlı Farkındalık

BALMOT Balıkesir Motosiklet Tutkunları Derneği Balıkesir Kurtdereli Mehmet Pehlivan heykeli önünde motosiklet farkındalığı için bir etkinlik düzenledi.

Karesi Taekwondo Spor Kulübü Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor

24 Eylül 2023 tarihinde İlimiz Kurtdereli Spor Salonunda gerçekleşen Taekwondo Poomse İl birinciliği yarışmalarında Karesi Taekwondo Spor kulübü sporcuları, poomse yarışmalarının her kategorisinde sahne aldı.

KURTDERE’DE BAŞPEHLİVAN GÜRBÜZ OLDU

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Karesi Belediyesi tarafından “Cihan Pehlivanı” Kurtdereli Mehmet Pehlivan anısına bu yıl 63’üncüsü düzenlenen Kurtdereli Yağlı Güreşleri’nde başpehlivanlığı, Ali Gürbüz kazandı. Kurtdere’de CW Enerji Yağlı Güreş Ligi’de sona ermiş oldu.

63. GELENEKSEL KURTDERELİ GÜREŞLERİ BAŞLADI

Bu yıl 63.sü düzenlenecek olan Kurtdereli Mehmet Pehlivan Güreşleri düzenlenen çeşitli etkinliklerle başladı. 3 gün sürecek olan güreşler öncesi bilgilendirme toplantısı düzenlenirken, bu yıl ki güreşler CW Enerji Türkiye Yağlı Güreşleri Ligi 1. Sezon finallerine de evsahipliği yapacak.

Kurtdere’de Güreş Heyecanı Başlıyor

Bu yıl 63.sü düzenlenecek olan Kurtdereli Mehmet Pehlivan Güreşleri, 1-3 Eylül tarihleri arasında Balıkesir’in merkez Karesi ilçesi kırsal Kurtdere Mahallesi’nde düzenlenecek. 1000’e yakın pehlivanın er meydanına çıkacağı güreşler CW Enerji Türkiye Yağlı Güreşleri Ligi 1. Sezon finallerine de evsahipliği yapacak.

Balıkesir Protokolü Kurtdere Güreşlerine Davet Edildi

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Balıkesir protokolünü ve iş dünyasını 1-3 Eylül tarihlerine yapılacak olan Geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri’ne davet etti.

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Cevdet Gürcan ve yönetimini ziyaret etti.

Cihan Pehlivanımız Kurtdereli Mehmet Pehlivan adına bu yıl 63.’sünü düzenlenecek Yağlı Güreşlere davet etti

Büyükşehir Meclis Üyeleri Kurtdereli Güreşlerine Davet Edildi

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, bu yıl 1-3 Eylül tarihleri arasında 63.sü düzenlenecek olan Geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri’ne Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis üyelerini davet etti. Başkan Orkan, “Bu yıl başlayan Türkiye Yağlı Güreş Ligi finalleri ise Kurtdere’de yapılacak” dedi.

ANKARA PROTOKOLÜ KURTDERE GÜREŞLERİNE DAVET EDİLDİ

Geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri öncesi Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Ankara’da bir dizi ziyarette bulunarak bakan, bakan yardımcıları, milletvekilleri, bürokratlar, siyasetçiler ve yöneticileri kırmızı dipli mum ile güreşlere davet etti. Başkan Orkan ziyaretlerde Karesi’nin talep ve ihtiyaçları içinde istişarelerde bulundu.

Yağlı Güreş Ligi Finalleri Kurtdere’de

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu bünyesinde gerçekleştirilen CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi'nin son karşılaşmaları, bu yıl 63.sü gerçekleştirilecek olan Kurtdereli Mehmet Pehlivan Güreşleri’nde yapılacak.

Kurtdereli Güreşleri 2-3 Eylül'de yapılacak

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu bünyesinde başlayacak Türkiye Yağlı Güreş Ligi'nin birinci sezon tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’da katılarak, böyle bir ligin yağlı güreşleri daha çok kitleye ulaştıracağını söyledi.

SITKI ŞEREMETLİ–KÖŞE YAZISI - KURTDERELİ’NİN ATATÜRK VE MİLLET SEVGİSİ

SITKI ŞEREMETLİ–KÖŞE YAZISI - KURTDERELİ’NİN ATATÜRK VE MİLLET SEVGİSİ

KURTDERELİ MEHMET PEHLİVAN MEZARI BAŞINDA ANILDI

Cihan Pehlivanı Kurtdereli Mehmet Pehlivan, vefatının 84. yıldönümünde mezarı başında dualar ile anıldı.

Stadyum Caddesinde Cumartesi Trafiği ve Nedenleri

Cumartesi günleri şehrimizin en yoğun olduğu yerlerden birisi Kurtdereli Spor Salonundan itibaren Stadyum Kavşağına kadar olan caddedir. Trafik konusunda yazılar yazan ve yıllardır bu konuda programlar yapan Genel Yayın Yönetmenimiz Ramazan Karaca bu görüntüler eşliğinde yaşanan sıkıntıları anlattı…

Başkan Orkan’dan Kurtdere Teşekkürü

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, 12-13-14 Ağustos tarihlerinde düzenlenen 62. Kurtdereli Yağlı Güreşlerine iştirak eden tüm protokol üyeleri ve vatandaşlara teşekkür etti.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

BALIKESİR'DE ATA SPORUMUZ YAĞLI GÜREŞLERE İLGİ BÜYÜYOR

Kurtdereli Güreşlerinin Coşkusu Kırkpınar’ı Geçti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Karesi Belediyesi tarafından "Cihan Pehlivanı" Kurtdereli Mehmet Pehlivan anısına bu yıl 62'ncisi düzenlenen Kurtdereli Yağlı Güreşleri etkinlikleri üç gün sürdü ve bu süreç içinde yaşanan coşkunun tarihi Kırkpınar’ı bile geçtiği görüldü.

62. Kurtdereli Güreşleri’ne İlgi Büyük Oldu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Karesi Belediyesi tarafından "Cihan Pehlivanı" Kurtdereli Mehmet Pehlivan anısına bu yıl 62'ncisi düzenlenen Kurtdereli Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı, Yusuf Can Zeybek kazandı.

Kurtdere'de Başpehlivan Yusuf Can Zeybek oldu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Karesi Belediyesi tarafından "Cihan Pehlivanı" Kurtdereli Mehmet Pehlivan anısına bu yıl 62'ncisi düzenlenen Kurtdereli Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı, Yusuf Can Zeybek kazandı.

62. Geleneksel Kurtdereli Yağlı Güreşlerine Coşkulu Kortej

Balıkesir’de Geleneksel Kurtdereli yağlı güreşleri heyecanı başladı. Organizasyon kapsamında dün akşam kortej düzenlendi.

62. Geleneksel Kurtdereli Yağlı Güreşleri Başladı

Balıkesir’de bu yıl 62.’si düzenlenen Geleneksel Kurtdereli Yağlı Güreşleri bugün başladı.

62. Kurtdereli Yağlı Güreşleri Basın Toplantısı Yapıldı

Bu yıl 62.’si düzenlenen Kurtdereli yağlı güreşleri öncesi basın toplantısı düzenlendi.

62. Geleneksel Kurtdereli Güreşleri

62. Geleneksel Kurtdereli Güreşleri 12-13-14 Ağustos 2022

Ata Sporu Güreş'e Davet

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Vali Hasan Şıldak’ı bu yıl 62’ncisi gerçekleştirilecek Geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşlerine kırmızı dipli mumla davet etti.

Başkan Yılmaz ve Başkan Orkan'dan Ankara'da Kurtdere Daveti

12-13-14 Ağustos tarihlerine yapılacak olan Geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri öncesi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Yağlı Güreş Birliği Başkanı Yücel Yılmaz ve Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Ankara'da bir dizi ziyarette bulundu. Başkanlar, bakanlar, siyasetçiler ve yöneticileri kırmızı dipli mum ile güreşlere davet ettiler.

Başpehlivan Dağdeviren Rakiplerine Meydan Okudu

33 yıl aradan sonra ilk kez Kırkpınar’da başpehlivanlık kürsüne çıkma şerefine nail olan Balıkesirli güreşçi Ertuğrul Dağdeviren “Kurtdereli Güreşleri’nde altın kemeri Balıkesir’den dışarıya çıkarmayacağız.” diyerek rakiplerine meydan okudu.