Maaş Haberleri
SON DAKİKA

Maaş Haberleri

Selman Hasan Arslan'dan İşçiye Veda Zammı

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan belediye işçileriyle Edremit Belediyesi Meclis Salonu’nda bir araya geldi. Müjdeli haberi işçiye kendisi veren Başkan Arslan, emekçilerin maaşlarına rekor zam yaptı.

Serkan Sarı: “Siz buna zam mı diyorsunuz”

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı en düşük emekli maaşının 10 bin TL’ye yükseltilmesine tepki göstererek, “Siz buna zam mı diyorsunuz” dedi.

Edremit Belediyesi emeklilerin haklarını ödedi

Edremit Belediyesi kurum çatısı altında çalışarak emekli olan tüm emekçilerin maaşı ve kıdem tazminatlarını ödedi. Başkan Selman Hasan Arslan alın teri dökerek emekli olan çalışanlara hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Türk Sağlık Sen: “Maaşlara Yeniden Değerleme Yüzde 58 Zam İstiyoruz”

2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Teklifine bakıldığında, birikmiş yüzde 26,5 zam öngörüldüğüne dikkat çeken Türk Sağlık Sen; bir açıklama yaparak, zam oranı olan yüzde 58 yeniden değerleme oranı kadar artış yapılmasını istedi…

Göktuğ ŞEREMETLİ Balıkesir Haber TV'ye konuştu.

Yerel yönetimlere düşen zillet gölgesi Cumhur İttifakının aydınlık siyaseti ile kaldırılacaktır. 31 Martta beceriksiz muhalefet Balıkesir'de ve Türkiye’nin her bölgesinde en ağır mağlubiyet ile tanışacaktır. YERELDE İKTİDAR, ÜLKEDE İSTİKRAR…31 MART'TA MHP'NİN VE CUMHURUN ZAFERİ HİLAL GİBİ YÜKSELECEKTİR… PKK'nın uzantısı HEDEPE ile işbirliği yapanlar. Yönettikleri Belediyelerde çalışanların maaşını bile ödeyemeyenler Balıkesir halkından hangi yüzle oy isteyeceklerdir?

‘FİLİSTİN’İN HAKLI TALEPLERİNİN YANINDAYIZ’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından gerçekleştirdiği basın açıklamasında Orta Doğu’da yaşanan gelişmelere, emeklilerin maaş düzenlemesine ve Türk güvenlik güçlerine ait SİHA’nın düşürülmesine değindi.

Büyükşehir’de İşçi Mağdur Edilmedi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın talimatı ile Büyükşehir Belediyesi ve BASKİ’de çalışan kadrolu işçilerin maaşları yüzde 65 oranında arttırılarak en düşük 15.167 liradan 25 bin liraya yükseltildi.

Seçim Gazına Sıfır Fiyat Maaş Artışını Etkileyecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; iktidarın 20 Nisan – 31 Mayıs tarihleri arasında konutlarda ücretsiz yaptığı doğalgazı TÜİK’in enflasyon sepetine sıfır fiyat olarak yansıtmasının kamu çalışanları ve emeklilere 6 ay boyunca yapılacak ücret ödemesini negatif yönde etkileyeceğine işaret etti.

CHP’den Emekli ve Memur Zammına İlişkin Eş Zamanlı Basın Açıklaması

CHP emekli ve memur maaşlarıyla ilgili 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması düzenledi.

TÜRK SAĞLIKSEN: “Yapılan Ek Zam Yetersizdir”

Türk Sağlık-Sen Balıkesir Şube Başkanı Musa Bilal memur ve emekli maaş zam oranlarının açıklanmasıyla ilgili bir basın açıklaması yaptı. Musa Bilal açıklamasında şunları söyledi:

Balıkesir’in Sesi - Balıkesirli Emekliler Yüzde 30 Artışı Nasıl Buldu?

Balıkesirli Emekliler Yüzde 30 Artışı Nasıl Buldu?

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

KUR'AN OKUMAYI ÖĞRENMEK İSTİYORDU. ŞEHİT OLDU. AİLESİ DEVLETİN VERDİĞİ TAZMİNAT PARASINI VE MAAŞI ALMAYARAK ŞEHİT İÇİN KUR'AN KURSU VE CAMİ YAPTIRDI

Başkan Avcu müjdeyi verdi; en düşük işçi maaşı 6 bin 223 lira oldu

Belediye binasının önünde çalışanlara müjde veren Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Belediyede en düşük işçi maaşı 6 Bin 223 Lira. olacak dedi.

BEST İşçileri maaş zammını pastayla kutladı

 Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri A.Ş Elektrik Üretim Atölyesi İşçileri, Toplu Sözleşmeden duydukları memnuniyeti TİS heyeti ve yöneticileriyle pasta keserek kutladı.

İvrindi’de En Düşük Net Maaş 5106 Lira

İvrindi Belediyesi - Hizmet İş Sendikası arasında çalışana verilecek en düşük net maaşın 5106 lira olacağı protokol; Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, Hizmet İş Balıkesir temsilcisi Savaş Dal, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Önder ve belediye çalışanlarının katılımları ile imzalandı.

Ahmet Akın "Zamlı elektrik vatandaşı çarpıyor"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, elektriğe gelen zamlara ilişkin, “Düşük tarifeden de olsa elektrik parası, katlanarak geldi. Henüz asgari ücretlilerimiz, artan maaşlarını almadan eridiğini gördüler. Emeklilerimiz, memurlarımız aylıklarını almadan elektrik faturalarıyla çarpıldılar” dedi.