Millet Kütüphanesi Haberleri
SON DAKİKA

Millet Kütüphanesi Haberleri

Çamlık’a Mini10 ve BALMEK

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Hilal Minareli Şehitler Camisiyle, konser alanlarıyla, yeni nesil Millet Kütüphanesiyle, DGM’iyle, Fırıntaş’ıyla, Balbucks’ıyla Atatürk’ün şehri selamladığı Çamlık Ahmet Edip Uğur Gençlik, Kültür ve Aktivite Merkezi’nde 35 atölyeli BALMEK’i ve Balıkesir’in tarihi izlerini taşıyan Mini10’u kazandırıyor. Hizmetler; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı’nın katılımıyla 8 Mart Cuma günü saat 15.00’de açılacak.

Engin Altan Düzyatan Büyükşehir’e Hayran Kaldı

Dizi ve sinema oyuncusu Engin Altan Düzyatan, BALMEK, DGM Çamlık Millet Kütüphanesi ve Avlu Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti. Merkezleri tek tek gezen Düzyatan hayranlığını gizleyemedi.

İvrindi’de Bir Proje Daha Nihayete Eriyor

İvrindi’nin eğitimci Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, seçim sürecinde sözünü verdiği projelerin birini daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. İvrindi’de eksikliği ciddi anlamda hissedilen ve öğrencilere modern ders çalışma imkanı sağlayacak İvrindi Belediyesi Millet Kütüphanesi’nde yürütülen çalışmalarda sona gelindi.

Büyükşehir’den Öğrencilere Ücretsiz Kafeterya Hizmeti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin tatilini verimli bir şekilde geçirmesi amacıyla yarıyıl tatili boyunca Çamlık’ta bulunan Millet Kütüphanesi’nde ücretsiz kafeterya hizmeti sunacak. Kütüphanede ders çalışan öğrenciler, kafeteryaya giderek karınlarını doyurabilecek.