Peyzaj Haberleri
SON DAKİKA

Peyzaj Haberleri

KARESİ ÇİÇEK AÇACAK

Kamu kaynaklarını daha etkin ve verimli kullanmak için birçok alanda kendi çalışmalarını yürüten Karesi Belediyesi bahar ve yaz aylarında yeşil alanlara ektiği çiçekleri de kendisi üretiyor. ‘Çelik’ ve ‘tohum’ yöntemiyle üretilen çiçekler Karesi’de peyzaj alanlarında kullanılıyor.

‘Gri Su’ projesiyle 1 milyon metreküp tasarruf

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, “Edremit-Altınoluk Atık Su Arıtma Tesisi”nde ‘Gri Su’ projesini hayata geçirdi. Proje sayesinde 1 milyon metreküp atık su arıtılarak geri kazanılacak ve bu atık sular tarımsal sulama, peyzaj sulaması ve itfaiye hizmetlerinde yeniden kullanılacak.

Düzenli Estetik Ve Güvenli Kavşaklar

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; oluşturduğu alternatif yollar, dönel kavşaklar ve refüjlerle bir yandan şehirdeki ulaşım ağını düzenli ve güvenli bir hale getiriyor bir yandan da gerçekleştirdiği peyzaj çalışmalarıyla şık ve bakımlı bir görüntüye kavuşturuyor.

YENİLENEN İSTASYON KAVŞAĞI BALIKESİR'E YAKIŞACAK

‘Kuva-yı Milliye Şehri Balıkesir’e hoş geldiniz Balıkesir Tren Garı önündeki Cumhuriyet Meydanı’na gelen vatandaşları, anıt zeytin ağaçları ve ‘Kuva-yı Milliye Şehri Balıkesir’ yazıları karşılayacak. Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı peyzaj çalışması 11 Eylül’e kadar tamamlanacak.

Çiçekçilik ve Peyzaj Üzerine Önemli İpuçları

Edremit Avcılar Mahallesi Fener kavşağında bulunan tesislerde yıllardır bitkisel üretim yapılan Ulusoy Botanik sorumlu müdürü Banu Ulusoy Balıkesir Haber TV'ye açıklamalarda bulundu.

İvrindi’de Çiçekler Açtı

Baharın gelmesi, havaların ısınması ile İvrindi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçede peyzaj çalışmalarının startını verdi.

Karesi Belediyesi Kendi Çiçeklerini Üretiyor

Kamu kaynaklarını daha etkin ve verimli kullanmak için birçok alanda kendi çalışmalarını yürüten Karesi Belediyesi bahar ve yaz aylarında yeşil alanlara ektiği çiçekleri de kendisi üretiyor. ‘Çelik’ ve ‘tohum’ yöntemiyle üretilen çiçekler Karesi’de hayata geçecek peyzaj projelerinde de kullanılacak.

Edremit’te Bakım ve Peyzaj Düzenlemeleri Devam Ediyor

Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yeşil alanlarda mevsime uygun çiçek ekimi ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Milli Kuvvetler'de ve Şeyh Lütfullah'ta İşlem Tamam

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 2 aydan kısa bir sürede tamamladığı Milli Kuvvetler Caddesi’ni araç trafiğine açtı. Milli Kuvvetler Caddesi ve Şeyh Lütfullah Camisi çevresinde gerçekleştirdiği dönüşüm çalışmalarıyla bölgenin çehresini değiştiren Büyükşehir, peyzaj çalışmalarıyla alanı çiçeklendirecek.

Erdek Sahilleri Cennetten Bir Köşe

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Erdek’in İlhan, Karşıyaka, Narlı, Ocaklar ve Şahinburgaz mahallerine hak ettiği hizmetleri götürüyor. Aydınlatmadan peyzaja, kent mobilyasından bisiklet yollarına, modern oyun gruplarından semt spor sahalarına kadar mahalleler baştan aşağıya yenilendi.

Güre’de Yeni Köy Meydanı Renkleniyor

Edremit Belediyesi’nin tamamlayarak yepyeni bir görünüme kavuşturduğu Güre Mahallesi köy meydanında peyzaj düzenlemesinde de sona gelindi.

Edremit bahara erken girdi

Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü kent genelinde peyzaj çalışmalarına devam ediyor.