Selman Hasan Arslan Haberleri
SON DAKİKA

Selman Hasan Arslan Haberleri

Selman Hasan Arslan'dan İşçiye Veda Zammı

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan belediye işçileriyle Edremit Belediyesi Meclis Salonu’nda bir araya geldi. Müjdeli haberi işçiye kendisi veren Başkan Arslan, emekçilerin maaşlarına rekor zam yaptı.

Başkan Hasan Arslan, gazetecilerle bir araya geldi

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bölgede ki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Edremit Belediyesi emeklilerin haklarını ödedi

Edremit Belediyesi kurum çatısı altında çalışarak emekli olan tüm emekçilerin maaşı ve kıdem tazminatlarını ödedi. Başkan Selman Hasan Arslan alın teri dökerek emekli olan çalışanlara hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Edremit Belediyesi Afet Müdahale Planı açıklandı

Edremit Belediye başkanı Selman Hasan Arslan, 6 Şubat’ta yaşanan büyük depremin ardından afetlere karşı dirençli bir kent yaratmak  için harekete geçmişti. Belediye bünyesinde Afet İşleri Müdürlüğü kuran Başkan Arslan, Edremit Belediyesi’nin Afet Müdahale Planı’nı açıkladı.

Edremit Körfezi yeşil çizik zeytini AB tarafından tanındı

“Edremit Körfezi Yeşil Çizik Zeytini”nin adı Avrupa Birliği (AB) tarafından korumalı menşe adı (PDO) ile tescillendi. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Avrupa Birliği’nin Türkiye resmi sitesi https://www.eeas.europa.eu’ ya yaptığı açıklamada “Edremit zeytinyağından sonra AB'nin Edremit Körfezi yeşil çizik zeytinini de tescil etmesinden gurur duyuyoruz” dedi.

Tuzcumurat Mahalle Evi hizmete açıldı

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın önemli projelerinden olan ve ilçede bir ilk olma özelliği taşıyan Tuzcumurat Mahalle Evi hizmete açıldı. Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Söz verdiğimiz gibi Tuzcumurat Mahalle Evini, halkımızın hizmetine sunmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz” dedi.

Başkan Arslan da Aday Adayı

Edremit Belediye Başkanı CHP’li Selman Hasan Arslan, 2024 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı. Aday adaylığı dosyasını CHP İlçe Başkanlığı’na teslim eden Başkan Arlan, “Edremitlilere hizmete devam etmek istiyorum” dedi.

Kazdağları’nda 7. İda Ultra Maraton yapıldı

Edremit Belediyesi ev sahipliğinde Kazdağları’nda bu yıl yedincisi düzenlenen Kar Spor İda Ultra Maratonu’nda 30 ülkeden 1700 sporcu mücadele etti. Dereceye giren sporculara madalyaları Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan tarafından verildi.

Edremit’te Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler günü Edremit İlçesinde düzenlenen törenlerle kutlandı. Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa katılan Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, öğretmenlerin gününü kutladı, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

Başkan Arslan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’le Görüştü

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Başkan Arslan Çalışmaları Yerinde Takip Etti

Edremit Belediyesi ilçe genelinde yol çalışmalarına devam ediyor. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan Altınkum Mahallesi’nde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.

Edremit Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısı Yapıldı

Edremit Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan yönetiminde gerçekleştirildi. 44 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda tüm kararlar oy birliği ile kabul edildi.

100. Yıl coşkusu fener alayı ile taçlandı

Edremit ilçesinde Cumhuriyetin 100. Kuruluş yıldönümü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları fener alayı ile taçlandı. Binlerce kişinin katıldığı fener alayının ardından Tefo-Seko konseri gerçekleştirildi. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’da konserde bir konuşma yaparak vatandaşların bayramını kutladı.

Edremit’te Ahilik Haftası kutlandı

Edremit ilçesinde 36. Ahilik Haftası düzenlenen çeşitli etkilerle kutlandı. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan da programa katılarak esnafların haftasını kutladı.

Zeytinin Başkenti Edremit’ten Sofralara

Edremit Belediyesi’ne ait zeytinliklerde hasat başladı. 18 bin ton zeytin hasadı yapmayı planlayan Edremit Belediyesi’nin hasadına Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan da katıldı.

Edremit’ten Çanakkale’ye 250 Zeytin Fidanı

Edremit Belediyesi Ağustos ayında Çanakkale’de yaşanan orman yangınından etkilenen köylere fidan desteği verdi. Başkan Selman Hasan Arslan’ın talimatıyla yaraların sarılması için harekete geçildi.

EDREMİT’TE GAZİLER GÜNÜ UNUTULMADI.

Gaziler Günü töreni Edremit Cumhuriyet Meydanı'nda yapıldı. Törene; CHP Balıkesir Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ensar Aytekin, Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, 19. Motorlu Komando Tugayı Komutanı Tuğgeneral Ergün Fidan, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, gaziler, daire müdürleri, askerler ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Arslan: Hep Birlikte Yönetmeye Devam Edeceğiz

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, sabahın erken saatlerinde çalışma yapılacak olan bölgelerde incelemede bulundu

Edremit Belediyesi’nden 15 Bin Kişilik Aşure İkramı

Edremit Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla aşure hayrı düzenledi. Cumhuriyet Meydanı’nda 15 bin kişilik aşure dağıtılırken Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, vatandaşlara aşure ikramı yaptı.

Başkan Arslan, Altınkum’da Çalışmaları Denetledi

Edremit Belediyesi tarafından Altınkum Mahallesi’nde alt ve üst yapı çalışmalarına hız verildi. Yeni yağmur suyu hatları kilit parke taş ve asfalt kaplaması yapılan çalışmaları Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan Altınkum Mahallesi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Edremit Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Edremit Belediyesi Ağustos ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan yönetiminde gerçekleştirildi. Toplam 49 gündem maddesi meclis gündemine sunularak görüşüldü.

Başkan Arslan: "Emeğin ve emekçinin yanındayız"

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan sosyal medyada çıkan spekülasyonlara karşı açıklamada bulundu.

Edremit’in İl Olması Konusunda Gündem Toplantısı Yapıldı

Edremit Belediyesi’nin öncülüğünde Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde Edremit’in il olması için gündem toplantısı gerçekleştirildi. Yeni yüzyılda 100 il önerisi için Edremit de hazırlıklara başladı.

Kurban Bayramınız Kutlu Olsun

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan:"Kurban Bayramınız Kutlu Olsun"

“Kafe Senin”, Hizmete Girdi

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın önemli projelerinden olan Atatürk Gençlik Merkezi bünyesinde işletmeciliğini belediyenin yaptığı “Kafe Senin” hizmete girdi.

Gürespor’da hedef: Süper Lig

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’da yapılan olağan genel kurulda Kulüp Başkanı M. Agah Ferhatoğlu ve yönetim kurulu yeniden seçilerek güven tazeledi. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın tam destek sözü verdiği Gürespor’da hedef, Süper Lig olarak belirlendi.

Dere yatakları temizleniyor

Edremit Belediyesi tarafından, Akçay Mahallesi Pina Deresi’nde temizlik çalışmaları başladı. Edremit Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Akçay Mahallesi’nde ki Pina Deresi temizleniyor. İş makinelerinin yardımı ile kapsamlı bir çalışma başlatılırken Pina Deresi ile birlikte bağlantılı kanallarda da sazlıklar temizlenerek ortaya çıkan moloz ve atıklarda ortadan kaldırılıyor. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, kent genelinde ki çalışmalara yaz sezonu öncesinde hız verdiklerini belirterek, “Mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir kent için çalışıyoruz. Büyüyen ve gelişen Edremit’imizde turistik mahallemizden en uzakta ki kırsal mahallerimize kadar dört bir koldan çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

BAŞKAN ARSLAN GENÇLERLE BULUŞTU

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Söz Gençlerin” gençlik buluşmasında Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde gençlerle bir araya gelerek soruları yanıtladı.

Başkan Arslan Depremzedelerin Kadınlar Gününü Kutladı

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Edremit’te misafir edilen depremzede kadınları ziyaret ederek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.

Edremit Belediyesi Kadınlar Gününü Kutladı

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan adına Başkan Yardımcısı Tayfun Gerkuş, belediye hizmet binasında görev yapan kadın personele karanfil vererek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.