Sındırgı Haberleri
SON DAKİKA

Sındırgı Haberleri

Yücel Yılmaz, küçükbaş üreticilerin yanında

Balıkesir Kuzusu’nu verdiği desteklerle şehrin en önemli markalarından biri haline getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın da katıldığı törende küçükbaş hayvancılık yapan küçük işletmecilere 550 damızlık dağıttı.

SINDIRGI’DA DAMIZLIK,KOYUN VE ARI KOVANI DAĞITILDI

SINDIRGI’DA DAMIZLIK,KOYUN VE ARI KOVANI DAĞITILDI

Büyükşehir'den üreticiye 150 bin fidan desteği

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü iş birliği içerisinde “Balıkesir’de Meyveciliği Geliştirme” projesi kapsamında üreticilere yüzde yüz hibe ile fidan dağıtılıyor. 20 ilçede; 100 bin adet ceviz ile 50 bin adet badem fidanın verileceği proje kapsamında dağıtımlar, Sındırgı’dan başladı.

Başkan Yavaş Ankara’dan Eli Boş Dönmedi. Gençlik Projeleri Devam Ediyor

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Gençlik yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş gençlerin eğitimine katkı sağlamak ve kötü alışkanlıklardan uzak, ülkesine bağlı bireyler olarak yetişmesini sağlamak, nezih alanlarda vakit geçirebilmelerini sağlamak adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sındırgı 2 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Hizmete Açıldı

Sındırgı İlçesi Mandıra Mahallesinde hizmete başlayan Sındırgı 2 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun açılışı Vali İsmail Ustaoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirildi.

Sındırgı’da Zalime “Dur” Dendi

Zulme Dur dediler! Sessiz Kalmadılar! Yanlarında oldular...

“ENGELSİZ YAŞAM”

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş 3 Aralık dünya engelliler günü sebebiyle düzenlenen programa katıldı.

Aranan 28 Kişi Yakalandı; 10’u Tutuklandı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından İlin genel güvenliğini ve asayişi sağlamak amacıyla; Asayiş Şube Müdürlüğü, Altıeylül, Karesi, Ayvalık, Bandırma, Burhaniye,  Edremit, Erdek, Gömeç, Manyas ve Sındırgı ilçelerinde 27.09.2023 tarihinde yapılan çalışmalarda (28) aranan şahıs yakalandı, (10) kişi tutuklandı.

BAŞKAN YAVAŞ HATAY’DAKİ SINDIRGI MAHALLESİ’NDE DEPREMZEDELERLE BULUŞTU

Asrın felaketi deprem bölgesi Hatay’da oluşturulan Sındırgı Mahallesine giden Ekrem Yavaş oraya yerleşen depremzedelerle buluştu. Artık fahri Sındırgılı olan depremzedelerle sohbet eden Başkan Yavaş ardından Sındırgı mahallesine gelen Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz da sohbete dahil oldu.

Vali Ustaoğlu Yağcıbedir Diyarında İncelemelerde Bulundu

Vali İsmail Ustaoğlu ilçe programları kapsamında Sındırgı İlçesinde bir dizi temasta bulunmak üzere ziyaret gerçekleştirdi.

Kuvay-i Milliye Kahramanları Sındırgı’da Anıldı

Kuvay-i Milliye Kahramanları Sındırgı’da Anıldı Kuvay-i Milliye kahramanları olan İbrahim Ethem Akıncı ve Şehit Makbule Efe mezarları başında anıldı.

Sındırgı Dedeler’de Kahve Tarandı; 1 Ölü 1 Yaralı Var

Sındırgı’ya bağlı Dedeler Mahallesinde iki aile arasında çıkan kavga cinayetle sonuçlandı. 

Asırlık Sındırgı Kocakonak Panayırı 28 Ağustos'ta Başlıyor

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde yıllardır süre gelen asırlık Kocakonak Panayırı kapılarını ziyaretçilere açıyor.

ALIN TERİYLE KİLOMETRELERCE SICAK ASFALT

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 40 derece sıcağın altında asfalt serimi gerçekleştiren işçilere soğuk meşrubat ve baklava sürprizi yaptı. ‘Emektar kardeşlerimizle çok iyi çalışıyoruz’ diyen Başkan Yılmaz, “Sındırgı’da şu ana kadar 57 kilometre asfalt serimi gerçekleştirdik, sezon sonuna kadar da 70 kilometre daha asfalt serimi yapacağız” dedi.

Sındırgı Yollarına Sıcak Asfalt

Balıkesir’in tüm ilçelerinde asfalt seferberliği başlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; Sındırgı Yaylabayır, Yüreğil ve Kürendere Yolu’nda yüksek konfor sağlayan sıcak asfalt serim çalışmalarını inceledi. Başkan Yılmaz, “Hemşehrilerimiz çalışmalardan memnun, biz de mutluyuz” dedi.

Başkan Yılmaz Kornişon Hasadında

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Sındırgı’nın coğrafi işaretle tescilli Sındırgı Kornişonu hasadına katıldı. Kadın çiftçilerle birlikte kornişon toplayan Başkan Yılmaz, “Allah çiftçilerimizin emeklerini zayi etmesin” dedi.

Gökyüzü Meraklıları Buluşacak, Meteor Yağmurları Sındırgı’da Seyredilecek

Türkiye’nin en karanlık noktalarından biri olan Balıkesir’in Sındırgı ilçesi Ulus dağında Gökyüzü Gözlem Şenliğinin ikincisi gerçekleştirilecek. Ulus Dağı eteklerinde bulunan Gözören kırsal mahallesi Sarıcaova mevkiinde 11 – 13 Ağustos tarihleri arasında gökyüzünün muhteşem şekilleri gözlemlenecek.

Büyükşehir’den Sındırgı’ya Jilet Gibi Asfalt

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Başkan Yücel Yılmaz’ın talimatı ile Sındırgı Yaylabayır Yolu’nu yüksek konfor sağlayan, dış etkenlere dayanıklı sıcak asfalta kavuşturuyor.

Büyükşehir, Sındırgı’ya Katma Değer Sağlıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Sındırgı’da hizmetlerine dört koldan devam ediyor. Sındırgı’nın değerine değer katan yatırımlarla ilçe halkı hem üretime daha çok katılıyor hem de katma değer sağlayarak daha çok kar elde ediyor.

Şehidimiz Toprağa Verildi

Van-Hakkari karayolunda meydana gelen trafik kazasında şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ramazan Sarıkaya, Sındırgı İlçesine bağlı Küçükdağdere Mahallesinde toprağa verildi.

Sındırgı’da Demonstrasyon Çalışmalarında Alınan Verimler Yüzleri Güldürdü…

İl Müdürlüğünce yürütülen demonstrasyon çalışmaları kapsamında Sındırgı İlçesinde ekimi yapılan yerli ve milli çeşitlerin hasadı gerçekleştirildi.

Sındırgı belediye personeline motivasyon pikniği

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Sındırgı belediyesi tarafından dayanışma ve kaynaşmanın arttırılması, yaz sezonunun başlaması ile birlikte belediye bağlı bütün birim personellerinin yer aldığı motivasyon pikniği düzenledi.

BAŞKAN BAŞARAN: “SINDIRGI’DA ÇOCUKLAR GİBİ ŞENDİK”

AKPARTİ BALIKESİR TEŞKİLATINA SINDIRGI ESNAFINDAN BÜYÜK İLGİ…

Başkan Yavaş “ Görevimin Başındayım, Kesinleşmiş Bir Cezamız Yok”

Başarılı çalışmaları, restorasyon projeleri, turizm alanındaki çalışmaları, vatandaşlarla olan samimiyeti ve aldığı ödüller ile sık sık gündeme gelen Sındırgı belediye başkanı Ekrem Yavaş “ Hapis Cezası, kaçak kazı ve görevden alınma “ şeklindeki kesin sonucu olmayan bir dava ile gündeme oturdu. Bugün gerçekleşen meclis toplantısında da gündeme dair açıklamalarda bulunan başkan Yavaş ceza konusuna da değindi.

Büyükşehir Den Çiftçiye Hünnap Ve Mürdüm Eriği Desteği

-Büyükşehir’den çiftçiye hünnap ve mürdüm eriği desteği Sındırgı’da 90 dekarlık alanda kapama bahçe uygulaması yapılması amacıyla; 40 çiftçiye bin 650 mürdüm eriği ve 2 bin hünnap fidanının dağıtıldığı törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Bizim tek bir şeye ihtiyacımız var; çalışmak ve çalışanı desteklemek” dedi.

23. Uluslararası Yağcıbedir Uçan Halı Şenliği Deprem Nedeniyle Bu Yıl Yapılmayacak

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Dünyaca ünlü Yağcıbedir halılarını ve yöre kültürünü tanıtmak adına gerçekleştirilen Uluslararası Yağcıbedir Halı Şenliği bu yıl yapılmayarak bütçe ve sponsorların desteği depremzedelerin yaralarını sarmak için kullanılacak.

Sındırgı Depremzedeler İçin Seferber Oldu

Türkiye’yi derinden yaralayan Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremin ilk gününden bu yana Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde adeta Kurtuluş Savaşını anımsatan bir yardım seferberliği yaşanıyor.

Üç İlçe Belediye Başkanı Deprem Bölgesindeki Çalışmaları Anlattı

Üç İlçe Belediye Başkanı Deprem Bölgesindeki Çalışmaları Anlattı

Depremzedeler için Sındırgı Birlik Oldu, 2 TIR Yola Çıktı

Türkiye’yi derinden üzen depremin ardından yaraları sarmak adına Sındırgı Belediyesi öncülüğünde, Kaymakamlık, KIZILAY, AFAD, ilçedeki tüm STK’lar ve siyasi partiler birlik oldu, Cumhuriyet Meydanında kurulan yardım çadırı seferberliği devam ediyor.  

Büyükşehir’den ‘Balıkesir Kuzusu’ Üretimine Destek

Coğrafi işaret ile koruma altına alınan “Balıkesir Kuzu Eti” üretiminin yaygınlaştırılması amacıyla Kepsut, İvrindi, Savaştepe, Dursunbey, Sındırgı ilçelerinde “Balıkesir Kuzusu Damızlık Merkezleri” kuran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 5 ilçede 250 yetiştiriciye; toplam 2 bin 750 damızlık hayvan desteğinde bulunuyor. Kura çekimine Dursunbey’den başlandı.