Sındırgıbelediyesi Haberleri
SON DAKİKA

Sındırgıbelediyesi Haberleri

Sındırgı’da Zalime “Dur” Dendi

Zulme Dur dediler! Sessiz Kalmadılar! Yanlarında oldular...

Sındırgı belediye personeline motivasyon pikniği

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Sındırgı belediyesi tarafından dayanışma ve kaynaşmanın arttırılması, yaz sezonunun başlaması ile birlikte belediye bağlı bütün birim personellerinin yer aldığı motivasyon pikniği düzenledi.

Başkan Yavaş “ Görevimin Başındayım, Kesinleşmiş Bir Cezamız Yok”

Başarılı çalışmaları, restorasyon projeleri, turizm alanındaki çalışmaları, vatandaşlarla olan samimiyeti ve aldığı ödüller ile sık sık gündeme gelen Sındırgı belediye başkanı Ekrem Yavaş “ Hapis Cezası, kaçak kazı ve görevden alınma “ şeklindeki kesin sonucu olmayan bir dava ile gündeme oturdu. Bugün gerçekleşen meclis toplantısında da gündeme dair açıklamalarda bulunan başkan Yavaş ceza konusuna da değindi.

Sındırgı Depremzedeler İçin Seferber Oldu

Türkiye’yi derinden yaralayan Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremin ilk gününden bu yana Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde adeta Kurtuluş Savaşını anımsatan bir yardım seferberliği yaşanıyor.

29Ağustos – 4 Eylül Sındırgı'da Panayır Zamanı

Asırlık Sındırgı Panayırı Kapılarını 29 Ağustos’ta Açıyor Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde yıllardır süre gelen Kocakonak Panayırı kapılarını 29 Ağustos Pazartesi günü ziyaretçilere açıyor.

Makbule Efe’nin Çocukları Kitap Lansmanı Gerçekleşti

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde kültür yayınlarına bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz yıl okuyucu ile buluşan “ Doğal Şehrin Hikâyesi “ kitabından sonra “ Makbule Efe’nin Çocukları “ da okuyucularla buluştu.