Sinema Haberleri
SON DAKİKA

Sinema Haberleri

ALTIEYLÜL’DE SİNEMA VE TİYATRO ETKİNLİKLERİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Altıeylül Belediyesi okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte 29 Ocak ile 3 Şubat tarihleri arasında sinema ve tiyatro etkinlikleriyle Altıeylüllüler eğlenceli bir tatil geçirdi.

ALTIEYLÜL’DE ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU

Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte sinema-tiyatro ve buz pateni pisti etkinlikleriyle çocuklar unutulmayacak bir karne hediyesi ile yarıyıl tatilini dolu dolu geçiriyor.

ALTIEYLÜL’DE TİYATRO GÜNLERİ BAŞLIYOR

Altıeylül Belediyesi Altıeylül Yarı Yıl Şenlikleri kapsamında düzenlenen sinema ve tiyatro şenlikleri ilgi görmeye devam ediyor.

“Perdeden Dijital Mecralara Türkiye’de Sinema”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Cihannüma Derneği’nin düzenlediği “Perdeden Dijital Mecralara Türkiye’de Sinema” Çalıştayı yapıldı.İki gün süren çalıştay boyunca yapılan oturumlara Sinema, Dizi Filim ve Belgesel  yönetmenleri, Akademisyenler ve Dijital içerik uzmanları konuşma ve sunumlar yaptı.

Engin Altan Düzyatan Büyükşehir’e Hayran Kaldı

Dizi ve sinema oyuncusu Engin Altan Düzyatan, BALMEK, DGM Çamlık Millet Kütüphanesi ve Avlu Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti. Merkezleri tek tek gezen Düzyatan hayranlığını gizleyemedi.

Türkan Şoray, Balıkesirlilerle Buluştu

Büyükşehir Belediyesi’nin Edremit’te düzenlediği Seyirlik Akşamlar” açık hava sinema etkinliğinin onur konuğu olan Türk Sineması’nın Sultanı Türkan Şoray, rol aldığı “Arım Balım Peteğim” filmini vatandaşlarla birlikte izleyerek Arım Balım Peteğim şarkısını söyledi.

Bandırmalılar, Seyirlik Akşamlar’a Büyük İlgi Gösterdi

Bandırmalılar, 4 gün boyunca Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Seyirlik Akşamlar” açık hava sinema etkinliğine büyük ilgi gösterdi. Yeşilçam’ın birbirinden güzel filmlerinin gösterildiği etkinliğe geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da onur konuğu olarak Türk Sinemasının Kraliçesi Hülya Koçyiğit katıldı.

Büyükşehir, Bandırma’da Yeşilçam Rüzgârları Estirecek

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Bandırma’da 4 gün boyunca Yeşilçam rüzgârları estirecek. “Bandırma Seyirlik Akşamlar” açıkhava film izleme etkinliğine geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da onur konuğu olarak Türk Sinemasının Kraliçesi Hülya Koçyiğit katılım gösterecek.

BURHANİYE 4. KİTAP FUARININ AÇILIŞI TÜRKAN ŞORAY İLE YAPILDI.

BİN YILLIK TARİHTEN, BİN YILLIK KİTABA’ TEMASIYLA DÜZENLENEN BURHANİYE KİTAP FUARININ DÖRDÜNCÜSÜ BUGÜN TÜRK SİNEMASININ SULTANI TÜRKAN ŞORAY’IN KATILIMI İLE ZİYARETÇİLERİNE KAPILARINI AÇTI. HER KİTAP YENİ BİR DÜNYADIR, SEVDİĞİM YAZARLARI BURADA BİR ARADA GÖRMEKTEN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM.KİTAP FUARLARI BULUNDUĞU YERİN KÜLTÜR VE SANATINA BÜYÜK HİZMET EDİYOR.’DEDİ.

Altıeylül Yarıyıl Tiyatro Şenliği Başladı

Altıeylül Belediyesi 2. Altıeylül Yarıyıl Şenlikleri kapsamında düzenlenen sinema şenliğine çocukların ve ailelerinin ilgisi çok yoğun oldu. Toplam 21 seans sinema gösterimine yaklaşık 8400 izleyici katıldı.

Altıeylül Yarıyıl Şenliği Başladı

Altıeylül Belediyesi’nin çocukların ve ailelerinin dolu dolu bir yarıyıl tatili geçirmesi için hazırladığı ‘Yarıyıl Sinema ve Tiyatro Şenliği’ büyük bir coşkuyla başladı. Çocuklara ve yetişkinlere yönelik 17 seans sinema 19 seans tiyatro oyunu ve sürpriz hediyeler 4 Şubat’a kadar çocuklarla ve ailelerle buluşacak.

Yarıyıl Tatili Altıeylül’de Güzel

Altıeylül Belediyesi, yarıyıl tatili için çocuk ve yetişkin tiyatro oyunları, sinemalar ve birbirinden renkli etkinliklerle dolu bir şenlik hazırladı. Çocuklar ve ailelerinin katılabileceği şenlik 23 Ocak – 4 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek.

Bandırma’da Seyirlik Akşamlar

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, ‘Seyirlik Akşamlar’ sinema etkinlikleri Bandırma’da açık hava sahnesinde devam ediyor. Yeşil Çam’ın efsane oyuncularından Hülya Koçyiğit’in de konuk olduğu etkinlikler, 30 Ağustos Salı günü saat 20.00’da ‘Yol Arkadaşım’ filminin gösterimi ile son bulacak.

Altıeylül’de Kırsal Sinema Günleri Başladı

Altıeylül Belediyesi Altıeylül Kırsal Mahalle Sinema Günleri ile Yeşilçam klasiklerini kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarla buluşturuyor.

Şehir ve İnsan

Balıkesir'de Geçmişten Günümüze Sinema

Özel Eğitim Alan Çocuklar Altıeylül’ün Misafiri Oldu

Alteylül Belediyesi Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’inde BİGEP(Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) kapsamında İl Özel İdare Eğitim Uygulama Okulu ve Altıeylül Kent Konseyi Engelli Meclisi tarafından özel eğitim alan çocuklara sinema etkinliği düzenlendi.

Altıeylül’de Çocuklar Çok Mutlu

Altıeylül Belediyesi tarafından yarıyıl etkinlikleri kapsamında organize edilen 24-29 Ocak Çocuk Tiyatroları Şenliği ve 1-6 Şubat Sinema Günleri çocukların göstermiş olduğu yoğun ilgiyle birlikte şenlik havasında geçti.

Altıeylül'de Sinema Günleri Devam Ediyor

Altıeylül'de Sinema Günleri Devam Ediyor

Susurluk Belediyesi Şehit ve Gazi Ailelerini Sinemaya Götürdü

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, şehit ve gazi ailelerini 11 Ocak’ta Balıkesir Yay/Ada AVM’de “Kesişme: İyi ki Varsın Eren” filmine götürdü. Film sırasında şehit ve gazi yakınları duygusal anlar yaşayarak, gözyaşlarını tutamadı.