Susurluk Haberleri
SON DAKİKA

Susurluk Haberleri

Başkan Ahmet Akın’a Susurluk ve Karesi'de coşkulu karşılama

Susurluk ve Karesi ilçelerinde mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların bayramını kutlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ı hemşehrileri bağrına basarak coşkuyla karşıladı.

EMNİYET GÖZ AÇTIRMADI

Susurluk’ta polis ekipleri bir eve düzenledikleri baskında ruhsatsız birçok silah ele geçirdi. Operasyonda bir şüpheli gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Susurluk Mezarlığı’nda sona gelindi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Susurluk Mezarlığı’nda çalışmaların yüzde 95’i tamamlandı. Vatandaşlar kısa bir süre içerisinde cenazelerini defnedebilecek.

TRAKTÖRLE SİMAV ÇAYINA DÜŞEN GENÇ ÖLÜ BULUNDU

Balıkesir’in Susurluk ilçesi, Kocapınar Mahallesinde ikamet eden 24 yaşındaki Nail Ceylan isimli şahıs 29 Aralık 2023 günü saat: 10:30 sıralarında kayıp olduğu Jandarmaya bildirilmişti.

MHP’de İlçe Ziyaretlerinin Durağı Susurluk'tu...

MHP İl Başkanı Niyazı Tunç ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Partisinin başarısı için çalışan Başkan Tunç ilçe ziyaretleri kapsamında Susurluk ilçesindeydi. İlçede basmadık yer, uğramadık kapı bırakmayan ve Susurluk halkı ile özdeşleşen Başkan Tunç, İlçeye bir gününü ayırdı.

Vali Ustaoğlu İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali İsmail Ustaoğlu bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Susurluk İlçesinde program gerçekleştirdi. 

“Yaşam Tüneli”nde Sürücü ve Yolcu Eğitimi Veriliyor… 

Balıkesir - Bursa yolu üzerinde Susurluk İstasyon Amirliği önündeki Yaşam Tüneli'nde; 16 - 20 Ekim 2023 tarihleri arası sürücü ve yolculara trafik kurallarına uyma alışkanlığı kazandırmak için eğitim verildi.

Aysun Aykan:”Fay Hatlarına Bina Yapılmamalı!”

Balıkesir-Susurluk’ta düzenlenen Deprem Sempozyumunda konuşan Jeoloji Mühendisi Aysun Aykan; Büyük Marmara Depremi için Risk Yönetimi Planı Yapılmalı! Beklenen Marmara depreminin ülkemizde büyük yıkım yaratacağını ve zararı en aza indirmek için afet öncesi risk yönetiminin doğru yapılması gerektiğini vurguladı.

31 ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce İlimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, Altıeylül, Karesi, Bandırma, Burhaniye, Edremit, Erdek, Havran, Marmara ve Susurluk ilçelerinde 26.09.2023 tarihinde yapılan çalışmalarda (31) aranan şahıs yakalandı, (17) şahıs tutuklandı. (3) adet ruhsatsız tabanca ve (19) adet fişek ele geçirildi. (2) adet ruhsatsız tüfek ve (29 adet kartuş ele geçirildi. Genel güvenliği ve asayişi sağlamaya yönelik çalışmaların aralıksız ve titizlikle devam edeceği bildirildi.

21 ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce İl genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, Altıeylül, Ayvalık, Bandırma, Bigadiç, Burhaniye, Edremit ve Susurluk ilçelerinde 25.09.2023 tarihinde yapılan çalışmalarda (21) aranan şahıs yakalandı, (5) şahıs tutuklandı. (3) adet ruhsatsız tabanca ve (17) adet fişek ele geçirildi. (5) adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi. Genel güvenliği ve asayişi sağlamaya yönelik çalışmalarının aralıksız ve titizlikle devam edeceği bildirildi.

Aranan 21 kişi yakalandı 9’u Tutuklandı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce İlimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, Altıeylül, Karesi, Ayvalık, Bandırma, Burhaniye, Edremit, Erdek ve Susurluk ilçelerinde 21.09.2023 tarihinde yapılan çalışmalarda (21) aranan şahıs yakalandı, (9) şahıs tutuklandı. (6) adet ruhsatsız tabanca ve (56) adet fişek, (1) adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi.

Aranan 18 Kişi Yakalandı 11’i Tutuklandı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından İl genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, Altıeylül, Ayvalık, Edremit, Erdek ve Susurluk ilçelerinde 12.09.2023 tarihinde yapılan çalışmalarda (18) aranan şahıs yakalandı, (11) şahıs tutuklandı.

CANBEY; “BALIKESİR’İMİZİN TARIMSAL ÜRETİM DEĞERİNİ 20 YILDA 6 KAT BÜYÜTTÜK”

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, Susurluk İlçesi Göbel mahallesinde çiftçileri ziyaret ederek, domates hasadına katıldı. Çiftçileri dinleyen ve domates hasadı yapan işçilerle sohbet eden Milletvekili Mustafa Canbey; “Balıkesir’imizin tarımsal üretim değerini 20 yılda 6 kat büyüttük. 2002’de 2 milyar lira olan tarımsal üretim değeri, bugün 13 milyar lirayı aşmıştır.” dedi. Seçim sonrası Balıkesir’in tüm ilçe ve mahallelerini tekrar ziyaret eden Milletvekili Mustafa Canbey, Susurluk ilçesi Göbel mahallesinde domates hasadı yapan üreticileri ziyaret etti, bir süre onlarla sohbet ederek çalışmalarına destek oldu.

MHP’DEN SUSURLUK ÇIKARTMASI

MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, beraberinde İl Başkanı Niyazi Tunç ve yönetimiyle birlikte Susurluk’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.

SUSURLUK BALIKDERE MAHALLESİNDE YANGIN

Susurluk Balıklıdere Mahallesinde meydana gelen buğday ekili arazi yangınına Balıkesir İtfaiyesi Susurluk Grup Amirliği ekipleri tarafından müdahale edildi. T. B. 'ye ait 25 dönüm, M. A. 'ya ait 10 dönüm, Ö. B. 'ye ait 25 dönüm, A. B. 'ye ait 10 dönüm, G. G. ' ye ait 5 dönüm buğday ekili arazi zarar görerek kullanılamaz hale geldi.

Hobilerin Mesleğe Dönüştüğü Merkez BALMEK

2019’dan bu yana yüzde 88’i kadın olmak üzere 21 bin 3 kursiyerin eğitim aldığı Meslek Edindirme Kursları’nın Susurluk’taki yeni merkezinin açılışında konuşan TBB ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, BALMEK kurslarının, hem bireyler hem de Balıkesir ekonomisi için değerli olduğunu vurguladı, kursların hobileri mesleğe dönüştüren organizasyon haline geldiğini belirtti.

Susurluklu Ertuğrul Gümbür Gümgür Geliyor

USURLUKLU ERTUĞRUL GÜMBÜR GÜMGÜR GELİYOR

Mustafa Canbey: "Türkiye Yüzyılı Dirençli Şehirlerin Yüzyılı Olacaktır”

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Susurluk ilçesindeki TOKİ konutlarını, 50 yataklı Devlet Hastanesi’ni ve spor tesislerini yerinde inceledi. Milletvekili Canbey; “Türkiye Yüzyılı, afetlere karşı dirençli toplum ve dirençli şehirlerin yüzyılı olacaktır.” dedi.

SUSURLUK’TA AK PARTİ COŞKUSU YAŞANDI…

AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı, geçtiğimiz yıl “30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız” programı gibi etkin ve etkili bir Ramazan programına daha Susurluk ilçe ziyareti ile devam etti.

Aysun Aykan:” Yapı Denetim Sistemi Yenilenmeli!”

Balıkesir- Susurluk’ta düzenlenen bir toplantıda konuşan TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Balıkesir İl Temsilcisi Aysun Aykan, Yapı Denetim Sisteminin Yenilenmesi gerektiğini söyledi.

Kontrolden Çıkan Kamyonet Ters Döndü

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde, meydana gelen trafik kazasında bir kamyonet kontrolden çıkarak ters döndü.

Susurluk’ta Kokoreççide Patlama: 18 Yaralı

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde bir kokoreççide meydana gelen patlamada 5’i ağır, 18 kişi yaralandı.

Ak Parti Son İki Yılda Susurluk’a 1,5 Milyar Liralık Yatırım Yaptı

AK Parti Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan, Cumhur İttifakı ortağı MHP Susurluk İlçe Başkanı Ali Gürsoy ile birlikte 2022- 2023’te Susurluk’a yapılan yatırımlar hakkında bilgi vermek ve istişarede bulunmak için basın ile bir araya geldi. Yapılan toplantıda AK Parti’nin son iki yılda Susurluk’ta biten ve devam eden yatırımları ele alındı. AK Parti İlçe Başkanı Melih Bağırgan, AK Parti’nin son iki yılda 1,5 milyar liralık yatırımı Susurluk’a kazandırdığını söyledi.

Balıkesir’de Hırsızlık Çetesine Operasyon

Altıeylül, Karesi, Susurluk, Bandırma ve Gönen İlçelerinde kablo hırsızlığı suçunu örgütlü olarak işleyen şahısların yakalanması ve suç delillerinin ele geçirilmesi maksadıyla 5 adreste eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Gökay Yüksel: “Muhtar demek mahallesinin onuru, demokrasinin namusudur.”

Mlliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, parti teşkilatıyla birlikte gittiği Susurluk’ta Mahalle muhtarları ve Mahalle temsilcileriyle bir araya geldi. Başkan Yüksel:”  Milliyetçi Hareket Partisi muhtarlıkların sorunlarının çözümünü, taleplerinin karşılanmasını ve daha da güçlenmesini istemektedir” dedi.

10 İlçede 30 Aranan Şahıs Yakalandı

Altıeylül, Karesi, Ayvalık, Bandırma, Bigadiç, Burhaniye, Edremit, Erdek, Gönen ve Susurluk ilçelerinde 04.01.2023 tarihinde yapılan çalışmalarda 30 aranan şahıs yakalandı, 15 şahıs tutuklandı.

Uçuruma Düşen Av Köpeği Kurtarıldı

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde uçuruma düşen av köpeği İtfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Susurluk’ta Benzin İstasyonundan Hırsızlık: 2 Tutuklama

112 Acil ihbar hattına; 09 Aralık 2022 tarihinde saat:06.00 sıralarında Balıkesir’in Susurluk ilçesi Sultançayır mahallesinde faaliyet gösteren Aytemiz Akaryakıt İstasyonu’na gece saatlerinde gelen kimliği belirsiz, yüzleri kar maskeli, iki erkek şahıs tarafından silah zoruyla, istasyon görevlisi M.B. isimli şahsın elleri ve ayakları ip ile bağlanmak suretiyle alıkonarak, istasyonun otomasyon kısmında bulunan çelik kasanın çalındığı bildirildi.

"Camideki Okul" Projesi

Susurluk Karapürçek Mahallesi Çarşı Camii Müezzin Kayyımı Kadir Başkoşan’ın faaliyete geçirdiği "Camideki Okul Projesi” başladı.

Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt Ekrem Başaran, Susurluk, Dursunbey ve Bandırma İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti. Başkan Dt. Ekrem Başaran Bandırma’da partililer tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.