Tanıtım Haberleri
SON DAKİKA

Tanıtım Haberleri

Başkan Yılmaz:" Cumhurbaşkanını bağrına basan Balıkesirliler'e Teşekkür Ederim"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Miting ve Aday Tanıtım Töreni" için geldiği Balıkesir yollarında binlerce vatandaş tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı; miting alanında ise 85 binden fazla vatandaşa seslendi. Coşkulu ev sahipliği için Balıkesirlilere teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Allah’ın izniyle Balıkesir, 31 Mart’ta Gerçek Belediyecilik diyecek” açıklamasında bulundu. 

Ak Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray Oldu

  Balıkesir Cumhur İttifakı İlçe Belediye Başkan Adayları Kurtdereli Spor Salonunda yapılan Aday Tanıtım Töreni’nde Balıkesirlilere tanıtıldı. Altıeylül İlçe Belediye Başkan adaylığı için Mesut Eray Başkan Adayı olarak gösterildi.

Balıkesir Ak Parti Adayları hazır ve kararlı

AK Parti İl Başkanlığı bugün Kurtdereli Spor Salonu’nda ‘AK Parti Balıkesir Aday Tanıtım Toplantısı’ düzenledi. 20 ilçe için belirlenen adaylar tek tek tanıtıldı.

Toprak Analiz Cihazı üreticinin rehberi olacak

Başkan Yücel Yılmaz’ın geride bıraktığımız Kasım ayında tanıtımını gerçekleştirdiği Mobil Toprak Analiz Cihazı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Balıkesir Ticaret Borsası arasında imzalanan protokol kapsamında üreticiye ücretsiz olarak hizmet verecek. 25 dakikada toprağı analiz eden cihaz, üreticinin rehberi olacak.

BALIKESİR’İN GASTRONOMİ ZENGİNLİĞİ SINIRLARI AŞIYOR

“50 Peynirli Şehir Balıkesir”, “Zeytin Ülkesi Balıkesir” ve “Ekmek Şehri Balıkesir” üçleme eserleri ile dört uluslararası ödül alarak bir ilke imza atan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’da gurme yazarlar ve basın mensuplarının katılımıyla görkemli bir lansman düzenleyerek kitapların tanıtımını gerçekleştirdi.

Gazeteci Olcay Özal Toprağa Verildi

Balıkesir Basın camiasının sevilen ismi ve fotoğrafçılık alanında sergileriyle şehrimizin de tanıtımına destek olan Olcay Özal 81 yaşında vefat etti. 

Kula: “Yeşil Sanayiye Destek Büyük Sorumluluğumuzdur”

  Balıkesir Ticaret Odası, Sanayi Odası ve KOSGEB iş birliğinde, KOSGEB Balıkesir İl Müdürü Dr. Deniz Timurçin, KOSGEB Balıkesir Kobi Uzmanı Yakup İnalkaç’ın sunumlarıyla “KOSGEB Yeşil Sanayi Destek Programı Tanıtım” semineri gerçekleştirildi. 

Mahalle Ligi Turnuvası son başvuru tarihi 1 Aralık'a Uzatıldı

Sezon öncesinde Mahalle Ligi Turnuvası tanıtım ve bilgilendirme toplantısı Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi. İlçe temsilcilerinin ve organizasyon komitesinin ortak kararı ile yoğun talep üzerine turnuvaya son başvuru 1 Aralık’a dek uzatıldı.

 Edremit ve Havran’dan ortak tanıtım

Edremit Belediyesi, Edremit Ticaret Odası, Ticaret Borsası ve Havran Belediyesi iş birliği halinde Antalya’da gerçekleştirilen "YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı"nda bölgeyi ve bölgenin yöresel ürünlerini tanıtıyor.

Körfezin İncileri Büyükşehir Meclisi'nde

Geçtiğimiz sezon play-off maçlarında sezonu 3.sırada tamamlayarak, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ne yükselme başarısı gösteren Aslan Yol Burhaniye Belediyespor Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Ziyaret sırasında meclis salonunda, Aslan Yol Burhaniye Belediyespor’un basketbol tanıtım klibi sunuldu. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Aslan Yol Burhaniye Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’nı başarılarından dolayı tebrik ederek, madalyalarını takdim etti.

İTFAİYE TANITIM FAALİYETLERİ

İTFAİYE TANITIM FAALİYETLERİ

2023 AVPURA TRİATLON ŞAMPİYONASI BAŞLIYOR

Güç seninle sloganıyla 32 ülkeden 700 sporcunun Balıkesir’de buluştuğu sloganıyla 32 ülkeden 700 sporcunun Balıkesir’de buluştuğu '' 2023 Avrupa Triatlon Şampiyonası " tanıtım toplantısı ve parkurlardaki son incelemeler gerçekleştirildi

Mehmet Birol Şahin:” Aile Kırmızı Çizgimiz”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti Gurup Sözcüsü Mehmet Birol Şahin bir açıklama yaparak Hande Yener konserinin iptaliyle ilgili çarpıcı görüşler dile getirdi. Şahin:”Hande Yener Konseri iptalinden rahatsız olan Serkan Sarı LGBT-İ Destekçisi mi? Kötüleyeceğinize festivale gelip Balıkesir’in tanıtımına katkı sağlamalıydınız” dedi.

Plevne Kapalı Pazar Yeri Tanıtıldı

Altıeylül Belediyesi’nin Plevne Mahallesi’ne kazandırmış olduğu Plevne Mahallesi Kapalı Pazar Yeri tanıtım toplantısı pazarcı esnafının katılımıyla Hasan Can Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Altıeylül Sosyal Dayanışma Merkezi’nin Kurs Sonu Sergisi Açıldı

Vali Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Altıeylül Sosyal Dayanışma Merkezi kursiyerleri tarafından üretilen el emeği ürünlerin tanıtım ve satışının gerçekleştirileceği serginin açılışına katıldı.

ALTIEYLÜL KİTAP FUARI

Altıeylül Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği 3. Kitap Fuarı 26 Mayıs-4 Haziran 2023 tarihleri arasında 10 gün müddetince 75. Yıl Parkında açık olacak. Fuarın başlamasıyla ilgili olarak bugün Gazi Mustafa Kemal Spor Kompleksinde basın mensupları için bir tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Hasan Avcı’nın ev sahipliğinde yapılan toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan da katıldı. Kahvaltının ardından Başkan Hasan Avcı Kitap Fuarıyla ilgili bilgi verdi. Daha sonra Yücel Yılmaz da Yücel Yılmaz da birlikte gerçekleştirilen Kitap Fuarı ve genel konularda açıklamalarda bulundu.

EDREMİT YAŞAYAN OKULLAR PROJESİ (EYOP) HAYATA GEÇİYOR

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün planladığı ve Edremit İlçesindeki tüm okullara fiziki ve sosyal anlamda yeni bir bakış açısı, bir imaj kazandırmak ve daha yaşanabilir okullara dönüştürülmesini hedefleyen projenin tanıtım toplantısı Güre Adrina Termal Otelde yapıldı.

Kurtdereli Güreşleri 2-3 Eylül'de yapılacak

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu bünyesinde başlayacak Türkiye Yağlı Güreş Ligi'nin birinci sezon tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’da katılarak, böyle bir ligin yağlı güreşleri daha çok kitleye ulaştıracağını söyledi.

AK PARTİ BALIKESİR GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimlerde 28. Dönem AK Parti Milletvekili Adaylarını binleri bulan katılımla tanıtımını gerçekleştirdi. Cuma Namazı sonrasında Tarihi Zağnos Paşa Camisinden Şeyhlütfullah Camisi'ne kadar binlerle yürüyüş yapan partililer ve milletvekili adayları 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için Balıkesirlilerden destek istedi.

CHP BALIKESİR MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANITTI

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekillerinin tanıtımı için bir program düzenledi.

Av. Gökhan Alpaslan Mhp'den Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Av. Gökhan Alpaslan 18 Mart 2023 tarihinde MHP Balıkesir İl Başkanlığında yaptığı basın açıklamasıyla aday adaylığı tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.

BAÜN Teknoloji Transfer Ofisinin İlk Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Balıkesir Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) tarafından; “Farkındalık, Tanıtım, Bilgilendirme ve Eğitim Hizmetleri”ni kapsayan Modül 1 çalışmaları kapsamındaki ilk etkinlik gerçekleştirildi.

Yeni Nesil İhracat Destekleri Balıkesir’de Tanıtıldı

Yeni Nesil İhracat Destekleri, Prefinansman Modeli Tanıtım ve Bilgilendirme Programı konulu Toplantı Balıkesir Ticaret Odası Barış Aydın Meclis Salonu’nda gerçekleşti.

Balıkesir İhracatta 1 Milyar Dolara Yaklaştı

Ticaret Bakanlığı ile Sanayi Odası ve Ticaret Borsa işbirliğinde 12 Ocak 2022 Perşembe günü saat 10.00’da Balıkesir Ticaret Odası Barış Aydın Meclis Salonunda “Yeni Nesil İhracat Destekleri ve Prefinansman Modeli Tanıtım ve Bilgilendirme Programı” düzenleniyor.

'İlk Evim, İş Yerim, İlk Evim Arsa Tanıtım Tır'ı Balıkesir’de

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini tanıtan 'İlk Evim, İş Yerim, İlk Evim Arsa Tanıtım TIR'ı Balıkesir’e geldi. Balıkesirliler, Toplu Taşıma Meydanı’nda 2 gün boyunca projeleri sanal gerçeklik gözlüğüyle yakından görme fırsatı bulabilecek.

Ayvalık’ın Kırmızı Mercanları Dünya Turizmine Açılıyor

Balıkesir’in Ayvalık İlçesi’ndeki sualtı bio çeşitliliğini, nadide kırmızı mercanlarını tanıtmak ve belgelemek amacıyla sualtı görüntüleme etkinliği gerçekleştirdi. 31 sualtı fotoğraf ve video sanatçısının çektiği görüntüler, kitap ve tanıtım filmlerine dönüştürülerek, tüm dünyaya tanıtılacak.

İstanbul, Balıkesir Tanıtım Günleri’ne Akın Etti

Verimli ovaları ve eşsiz doğayısıyla yeryüzü cenneti Balıkesir’in yöresel ve kültürel ürünleri, İstanbul Yenikapı’da “Balıkesir Tanıtım Günleri” kapsamında 5 gün boyunca tanıtıldı.

İstanbul’daki Balıkesir Tanıtım Günlerinden İzlenimler

İstanbul’daki Balıkesir Tanıtım Günlerinden İzlenimler

Mega Şehir'de Marka Şehir Rüzgârı

Güney Marmara'nın incisi Balıkesir'in marka değerleri birçok ürününün tanıtıldığı “Balıkesir Tanıtım Günleri” başladı.

Sındırgı Uçan Halısıyla İstanbul’a Taşındı

İstanbul Yenikapı’da gerçekleşen Balıkesir’in 20 ilçesi ve marka değerleriyle birlikte birçok ürününün tanıtıldığı Memleket Buluşması “Balıkesir Tanıtım Günleri” kapsamında 100’ün üzerinde standın bulunduğu fuarda doğal şehir Sındırgı Yağcıbedir halıları, doğal ve yöresel ürünleri, hikâyeleri ile göz dolduruyor.