Tff Haberleri
SON DAKİKA

Tff Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur Kuraları Çekildi

TFF 2. ve 3. Liglerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can tarafından gerçekleştirilen kura çekimine, TFF Lig Yönetimi Direktörü Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın eşlik etti.

Burhaniye Belediyespor Türkiye Kupasında Tarih Yazıyor...

Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında Burhaniye Belediyespor, TFF 2. Lig ekibi Denizlispor'u deplasmanda 3-2 mağlup ederek, bir üst tura yükselme başarısı gösterdi. 

Balıkesirspor Elazığ'ı Konuk Ediyor

TFF 3.Lig 4.Grup 4.Hafta maçında 23 Elazığ FK ile Atatürk Stadında 1 Ekim Pazar günü saat 19.00'da karşılaşacak olan Balıkesirspor'un amacı galibiyet...

İtfaiye Haftası Kutlamalarına Şehir Konvoyu İle Devam Edildi

İtfaiye Haftası Kutlamalarına Şehir Konvoyu İle Devam Edildi

Tayfun Canlı: “Ayyıldızlı Forma Gururumuz!”

Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi ziyaret etti. Canlı, ilçedeki spor faaliyetleri ile ilgili bilgi verirken, Edremit’te yaşayan Şehit ve Gazi yakınlarıyla ilgili destek istediği, TFF Başkanı Büyükekşi, Edremit’teki şehit ve gazi yakınlarını milli maça davet etti.

Balıkesirspor’da Hazırlıklar Sürüyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadelesini sürdüren temsilcimiz Balıkesirspor hafta sonu karşılaşacağı Karacabey Belediye Spor karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Balcıoğlu:” Bu Maçın Hikâyesini Hakem Değiştirdi”

Balıkesirspor’un, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 19. Haftasında kendi evinde oynadığı ve 3-0 mağlup olduğu Vanspor maçı sonrasında Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Vanspor Maçının Hakemi Alim Kandemir’e Büyük Öfke

Balıkesirspor’un ilk devrenin son maçında karşılaştığı Vanspor maçı sonrası hakem Alim Kandemir’e büyük tepki ve öfkeli açıklamalar geldi.

Başkan Nedim Ömer TFF Toplantısına Katıldı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF 2. Lig Kulüp Başkanları ile değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıya Balıkesirspor Başkanımız Nedim Ömer de katıldı.

Balıkesirspor Taraftar Kafilesine Buca'da Çirkin Saldırı

TFF 2.Lig Futbol karşılaşması için İzmir'e kalabalık bir taraftar gurubu ile giden Balıkesirspor çirkin bir saldırıya uğradı.

Balıkesirspor Altyapıdan 8 Futbolcuyla Yola Devam Etme Kararı Aldı

2022-2023 sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Balıkesirspor, yeni sezon kadro planlaması kapsamında altyapıdan yetişen 8 futbolcuyla yola devam etme kararı aldı.