Ticaret Odası Haberleri
SON DAKİKA

Ticaret Odası Haberleri

TRUGO Hızlı Şarj İstasyonu Balıkesir Ticaret Odasına Kuruldu

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un sahibi olduğu, yüksek hızlı şarj istasyonu şirketi Trugo, Balıkesir Ticaret Odası binası önüne kurulumu geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Togg'un dışında diğer marka araçların da Trugo’da şarj desteği alabileceği belirtildi…

TÜRKİYE DE, BALIKESİR DE İHRACAT REKORU KIRDI

Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, 2023 Yılı İhracat Rakamlarını Değerlendirdi:

Hoşgeldin 2024

HOŞGELDİN 2024

Başkan Kula Ekonomik Gelişmeleri ve Balıkesir’i Anlattı

Ekonomi'de son dakika gelişmeleri, piyasalardaki son durum ve finans dünyasına dair haberler veren Bloomberg HT'de bugün Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula canlı yayında konuk oldu.

Kula: “Yeşil Sanayiye Destek Büyük Sorumluluğumuzdur”

  Balıkesir Ticaret Odası, Sanayi Odası ve KOSGEB iş birliğinde, KOSGEB Balıkesir İl Müdürü Dr. Deniz Timurçin, KOSGEB Balıkesir Kobi Uzmanı Yakup İnalkaç’ın sunumlarıyla “KOSGEB Yeşil Sanayi Destek Programı Tanıtım” semineri gerçekleştirildi. 

“İklim Krizi Evdeki Çöp Tenekesinden Başlar”

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi ve Bantaş A.Ş. Tarafından düzenlenen “İklim Değişikliği ve Yeşil Mutabakat” konulu Panel yapıldı.

Balıkesir Ticaret Odasında Bilişimin Yıldızları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Balıkesir ticaret odası bugün önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Türkiye Bilişim Sektörünün Uluslararasılaşması Ve E-Turquality (Bilişimin Yıldızları) Destek Programına Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Meclis Başkanı Okan Telaşeli ile birlikte çok sayıda davetli katıldı

NEF Dekanlarından Prof. Dr. Hasan Soydan Vefat Etti 

Balıkesir Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Soydan Hazır Giyim İnş.  Dış Tic. Ltd. Şti. Ortağı Cem Soydan ve kardeşi Cihan Soydan’ın babası, Necati Bey Eğitim Fakültesi Dekanlarından Prof. Dr. Hasan Soydan vefat etti. Merhumun Cenazesi 15 Kasım 2023 Çarşamba günü (yarın) öğle namazını müteakip İmam Birgivi Camii’nden kaldırılacak ve Çınarlıdere Mezarlığına defnedilecek.  Merhuma Allahtan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Buse Tellioğlu Altındiş Oldu

Balıkesir Ticaret Odası, Koordinatör Oda olarak, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri 19 Ekim 2023 Perşembe günü 10:00 – 17:00 saatleri arasında gerçekleştirildi.

 Edremit ve Havran’dan ortak tanıtım

Edremit Belediyesi, Edremit Ticaret Odası, Ticaret Borsası ve Havran Belediyesi iş birliği halinde Antalya’da gerçekleştirilen "YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı"nda bölgeyi ve bölgenin yöresel ürünlerini tanıtıyor.

Ticaretin 100 Yılını Anlatan Duayenler Ayakta Alkışlandı

Balıkesir Ticaret Odası tarafından Barış Aydın Meclis Salonunda gerçekleştirilen, Meclis Üyeleri, Komite Temsilcileri ve Basın mensuplarının katıldığı bir panel düzenlendi. Panele konuşmacı olarak BEST A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı, önceki dönem Belediye Başkanlarından Ziyaettin Tan, Şehrimizin önemli esnaflarından Orhan Günvaran ve fotoğraf sanatçısı Ahmet Esmer katıldı. Moderatörlüğünü Balıkesir Haber TV Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Karaca’nın yaptığı panel büyük bir ilgiyle takip edildi.

Başkan Kula BTO Üyelerini İndirim Kampanyasına Davet Etti

Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın enflasyonla mücadele kapsamında geçtiğimiz günlerde yaptığı "indirim" çağrısına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

BAYKAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Balıkesir’in önemli mobilya kuruluşu Baymob’un sahiplerinden, Ticaret Odası yönetim Kurulu Üyesi Metin Baykan’ın oğlu Melih Baykan görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Hafta sonu yapılan düğüne başta yönetim kurulu üyesi olduğu Ticaret Odası olmak üzere iş, siyaset, bürokrat ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, ailelerinin akrabaları ve dostları katıldı.

Başkan Kula, (KGF) Yönetim Kurulu Üyeliğine Seçildi

Balıkesir Ticaret Odası (BTO) Başkanı Rahmi Kula, Kredi Garanti Fonu (KGF) Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. Başkan Kula yaptığı açıklamada kendisini bu göreve layık gören ve destekleyen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür etti.Başkan Rahmi Kula’yı tebrik eder yeni görevinde başarılar dileriz.

BALIKESİR TİCARET ODASI BASIN AÇIKLAMASI

BALIKESİR TİCARET ODASI BASIN AÇIKLAMASI

Rahmi Kula, TOBB Genel İdare Kurulu'na ve Konsey'e Seçildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 79. Genel Kurulu’nda Balıkesir Ticaret Odası Başkan ve Genel Kurul delegeleri olarak katılım sağladı. BTO Genel Sekreteri Serkan Acar’a da Şeref Belgesi verildi.

Balıkesir Ticaret Odası’nın OSB Mesaisi… 

Balıkesir Ticaret Odası Mayıs ayı olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Okan Telaşeli başkanlığında Sanayi Odasında meclis üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Toplantı sonrası Yönetim Kurulu Başkanız Rahmi Kula yaptığı konuşmada Odanın Mayıs ayı çalışmalarından ve Balıkesir Organize Sanayi Bölgesindeki yeniliklerden bahsetti.

Türk EXIMBANK Balıkesir İrtibat Ofisi Açıldı

TÜRK EXIMBANK (Türkiye İhracat Kredi Bankası A.Ş.) Balıkesir İrtibat Ofisi, 24.04.2023 Pazartesi günü (Bugün) itibariyle Balıkesir Ticaret Odası bünyesinde faaliyet göstermeye başladı.

TOBB, 1 Milyar Lira Destekle Konut Seferberliği Başlattı

Türk iş dünyası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Kahramanmaraş merkezli depremin yıktığı 11 şehirde kalıcı konutların bir an önce yapılabilmesi için bir konut kampanyası başlattı. Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula, Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Yarış  ve Balıkesir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetin ortak bir açıklama yaparak kampanyaya destek istediler

TOBB İş Dünyasına Çağrıda Bulundu

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula ve Meclis Başkanı Okan Telaşeli TOBB’un iş dünyasına yaptığı çağrıyı duyurdu.

Yeni Nesil İhracat Destekleri Balıkesir’de Tanıtıldı

Yeni Nesil İhracat Destekleri, Prefinansman Modeli Tanıtım ve Bilgilendirme Programı konulu Toplantı Balıkesir Ticaret Odası Barış Aydın Meclis Salonu’nda gerçekleşti.

Balıkesir İhracatta 1 Milyar Dolara Yaklaştı

Ticaret Bakanlığı ile Sanayi Odası ve Ticaret Borsa işbirliğinde 12 Ocak 2022 Perşembe günü saat 10.00’da Balıkesir Ticaret Odası Barış Aydın Meclis Salonunda “Yeni Nesil İhracat Destekleri ve Prefinansman Modeli Tanıtım ve Bilgilendirme Programı” düzenleniyor.

Balıkesir Ticaret Odası Heyeti, Ticaretin Tırmandığı Cezayir'de

Balıkesir Ticaret Odası tarafından Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) Hakkında Tebliğ kapsamında yürütülmekte olan “Balıkesir İli Makine ve Metal Sektörü UR-Ge Projesi”ne dahil firmalardan oluşan ticaret heyeti Cezayir’de ikili iş görüşmeleri ve temaslarda bulundu.

Yeni Başkanlardan Vali Şıldak'a Ziyaret

Yakın zaman önce yapılan seçimlerle göreve gelen Sanayi Odası Başkanı Nazmi Yarış, Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Can Ata Tan ve Erdek Ticaret Odası Başkanı Turan Gün beraberlerindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Vali Hasan Şıldak’ı ziyaret ettiler.

Yeniden Seçilen Başkanları Ziyaret Ettiler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Nazmi Yarış'ı ile Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula'yı ziyaret etti.

Balıkesir Ticaret Odası’nda Yönetim Kurulu ve Başkanlar da Seçildi

4 Kasım 2022 Cuma günü yapılan Balıkesir Ticaret Odası Meslek Komitesi ve Meclis Seçimlerinin ardından 9 Kasım 2022 Çarşamba günü de Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Seçimleri gerçekleştirildi.

Balıkesir Ticaret Odası Seçimleri Tek Adayla Yapılıyor

Balıkesir Ticaret Odası’nın yönetim kurulu ve meclis seçimleri için bugün saat 10.00’da oy verilmeye başlandı.

Ticaret Odası Barış Aydın Meclis Salonu Açıldı

Balıkesir Ticaret Odasının açılışı dün düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Ticaret Odası Seçimleri 4 Kasım 2022’de Yapılacak

Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula bir açıklama yaparak Balıkesir Ticaret Odası seçimlerinin 4 Kasım’da yapılacağını belirtti.

Ticaret Odası'ndan Öğrencilere Burs Desteği

İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile Balıkesir Ticaret Odası arasında Savaştepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine burs verilmesi amacıyla hazırlanan protokol için imza töreni düzenlendi.