Tobb Haberleri
SON DAKİKA

Tobb Haberleri

Hoşgeldin 2024

HOŞGELDİN 2024

Başkan Kula Ekonomik Gelişmeleri ve Balıkesir’i Anlattı

Ekonomi'de son dakika gelişmeleri, piyasalardaki son durum ve finans dünyasına dair haberler veren Bloomberg HT'de bugün Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula canlı yayında konuk oldu.

İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Buse Tellioğlu Altındiş Oldu

Balıkesir Ticaret Odası, Koordinatör Oda olarak, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri 19 Ekim 2023 Perşembe günü 10:00 – 17:00 saatleri arasında gerçekleştirildi.

Başkan Kula, (KGF) Yönetim Kurulu Üyeliğine Seçildi

Balıkesir Ticaret Odası (BTO) Başkanı Rahmi Kula, Kredi Garanti Fonu (KGF) Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. Başkan Kula yaptığı açıklamada kendisini bu göreve layık gören ve destekleyen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür etti.Başkan Rahmi Kula’yı tebrik eder yeni görevinde başarılar dileriz.

Rahmi Kula, TOBB Genel İdare Kurulu'na ve Konsey'e Seçildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 79. Genel Kurulu’nda Balıkesir Ticaret Odası Başkan ve Genel Kurul delegeleri olarak katılım sağladı. BTO Genel Sekreteri Serkan Acar’a da Şeref Belgesi verildi.

TOBB, 1 Milyar Lira Destekle Konut Seferberliği Başlattı

Türk iş dünyası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Kahramanmaraş merkezli depremin yıktığı 11 şehirde kalıcı konutların bir an önce yapılabilmesi için bir konut kampanyası başlattı. Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula, Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Yarış  ve Balıkesir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetin ortak bir açıklama yaparak kampanyaya destek istediler

TOBB İş Dünyasına Çağrıda Bulundu

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula ve Meclis Başkanı Okan Telaşeli TOBB’un iş dünyasına yaptığı çağrıyı duyurdu.

BSO Meclis Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Seçimleri Yapıldı

Balıkesir Sanayi Odası’nın 2022-2026 dönemi Meclis Başkanı ve Meclis Divanı, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve TOBB Genel Kurulu delegeleri seçimi Balıkesir Sanayi Odası hizmet binasındaki Rona Yırcalı Toplantı Salonunda yapıldı.

TOBB 78. Genel Kurulu, Elektronik Ortamda Yapıldı

TOBB 78. Genel Kurulu, Balıkesir Ticaret Odası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği delegelerinin online katılımıyla gerçekleşti.

TOBB’dan Balıkesir’e 7 Yeni Okul

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan Ulusal Eğitime Katkı Protokolü ile 154 ilçeye 154 yeni okul kazandırılacak. Yeni yapılacak okulların 7'si Balıkesir'in Oda ve Borsa bulunan ilçelerine yapılacak.

TOBB 154 ilçeye 154 yeni okul kazandıracak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanan Ulusal Eğitime Katkı Protokolü sayesinde, 154 ilçeye 154 yeni okul kazandırılacak.