Toki Haberleri
SON DAKİKA

Toki Haberleri

BAŞKAN ORKAN, AHP VE TOKİ’DE

Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı ve Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, haftasonu da esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürdü. Başkan Orkan, Karesi Belediyesi hizmetlerini vatandaşlara anlatarak, “Biz yaptık, yine biz yaparız” dedi.

Toki Pazaryerinde Sona Gelindi

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda yeni proje ve yatırım çalışmalarına devam ediyor. Yeni Mahalle’de (TOKİ) hizmete alınması planlanan kapalı pazaryeri yapımı için çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Toki Pazaryerine Kavuşuyor

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda yeni proje ve yatırım çalışmalarına devam ediyor. Yeni Mahalle’de (TOKİ) 2 ay içerisinde hizmete alınması planlanan kapalı pazaryeri yapımı için çalışmalar başladı.

Mustafa Canbey: "Türkiye Yüzyılı Dirençli Şehirlerin Yüzyılı Olacaktır”

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Susurluk ilçesindeki TOKİ konutlarını, 50 yataklı Devlet Hastanesi’ni ve spor tesislerini yerinde inceledi. Milletvekili Canbey; “Türkiye Yüzyılı, afetlere karşı dirençli toplum ve dirençli şehirlerin yüzyılı olacaktır.” dedi.

Karesi Belediyesi Yeni Toki Yolunu Asfaltladı

Karesi Belediyesi toplam 1000 konutun inşa edileceği Kuva-yi Milliye Mahallesi’ndeki yeni TOKİ Karesi yolunu asfaltladı. 350 metre uzunluğundaki yola toplamda 800 ton asfalt döküldü.

Ekrem Başaran: “Balıkesir’imize 3 Bin 780 Yeni Konut Yapılacak”

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı proje “İlk Evim, İlk İşyerim” projesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Başaran yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.