Turnuva Haberleri
SON DAKİKA

Turnuva Haberleri

Başkan Yılmaz, gençlerin turnuva heyecanına ortak oldu

Vizyoner belediyecilik anlayışıyla gençlerin ilgi ve ihtiyaç duyduğu alanları Balıkesir’e kazandıran Genç Başkan Yücel Yılmaz, DGM’de gerçekleştirilen FIFA 2024 ve VALORANT Turnuvalarında gençlerin heyecanına ortak oldu. Esporun kalbinin attığı turnuvada gençler kendileriyle ilgilenen ve ziyaret eden Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.

AHP Kompleksi birçok şehrin hayali

81 ile örnek olacak şekilde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlenerek faaliyete alınan Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi’ni görenler hayran kalıyor. Birçok gencin, sporcunun ve şehrin hayalini kurduğu dev kompleksi; turnuvalara ve resmi maçlara gelen sporcusundan antrenörüne, velisinden taraftarına kadar 7’den 70’e herkes parmakla gösteriyor.

Balıkesir'den Amerika'ya Uzanan Başarı Öyküsü

İl Milli Eğitim Müdürlüğü robotik takımı, dünyanın en büyük robot yarışması olarak Guiness Rekorlar Kitabı'na giren VEX Robotik Turnuvası'nda; turnuvanın en prestijli ödülü olan Excellence Award'ı alarak Amerika'dan gururla döndü

GENÇLER DGM DE KLAVYELERİ AĞLATTI

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Dijital Gençlik Merkezi (DGM)24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel, ara tatilde 110 Bin Türk Lirası ve 10 Bin Türk Lirası ödül havuzu bulunan FİFA 2023 ve VALORANT turnuvası düzenledi.

SPORUN KALBİ AHP’DE ATTI

Yenilenen yüzü ile dikkatleri üzerine çeken Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi’nde turnuva heyecanı yaşandı. Ara tatili fırsata çevirip turnuvaya katılan yüzden fazla sporcu ve aile, tesislere hayran kaldı.

Mahalle Ligi Turnuvası son başvuru tarihi 1 Aralık'a Uzatıldı

Sezon öncesinde Mahalle Ligi Turnuvası tanıtım ve bilgilendirme toplantısı Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi. İlçe temsilcilerinin ve organizasyon komitesinin ortak kararı ile yoğun talep üzerine turnuvaya son başvuru 1 Aralık’a dek uzatıldı.

Burhaniye’de Briç Turnuvası Şöleni

8 Eylül Burhaniye’nin Kurtuluş Günü şenlikleri kapsamında Burhaniye – Ören Briç Festivali turnuvası yapıldı.

Balıkesir’de Zafer Coşkusu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı onuruna, Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda “30 Ağustos Zafer Kupası” düzenledi. Dijital Gençlik Merkezi de espor turnuvasına ev sahipliği yapacak.

Başkan Yılmaz, Amatör Spor Kulüplerine Desteği 60 Milyona Çıkardı

Mahalle Ligi Turnuvalarının bu yıl ki şampiyon takımları belirlendi. 9 Kategoride, 24 binin üzerinde sporcuyla gerçekleştirilen turnuvaların sonunda yapılan törende, şampiyon takımlar ödüllerine kavuştu. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, geçtiğimiz yıl 15 milyon lira olan amatör spor kulüpleri desteği bu yıl 60 milyon liraya çıkardıklarını müjdeledi.

Mahalle Ligi’nde Şampiyonluk Heyecanı

Her geçen yıl geliştirilerek daha fazla çocuğa ulaşan “Mahalle Ligi Turnuvaları sona yaklaşırken turnuvaya katılan takımları şampiyonluk heyecanı sardı. Haziran ayının ikinci haftasında gerçekleştirilecek final müsabakalarının ardından Mahalle Ligi Turnuvalarının şampiyon takımı belirlenecek.

GENÇLER DGM’DEN ÇOK MEMNUN

Türkiye’nin birçok noktasından binden fazla e-spor oyuncusu Balıkesir Dijital Gençlik Merkezi’nde, 23 Nisan’a özel düzenlenen turnuvalarda kıyasıya mücadele etti. Balıkesir’e gelen e-sporcular, DGM gibi gençlere özel tesisi ne Türkiye’de ne de Avrupa’da görmediklerini söyledi.

Mahalle Ligi’nde Final Müsabakaları Başlıyor

19 Kasım’da sezona merhaba diyen Mahalle Ligi Turnuvalarında ilçe şampiyonlarının belirlenmesinin ardından final müsabakaları için kura çekimleri gerçekleştirildi. 26 Kasım Çarşamba günü başlayacak olan müsabakalar, sonucunda şampiyon takım belli olacak.

BAÜN’lü Sporculardan Türkiye Kick Boks Turnuvası’nda Büyük Başarı

Balıkesir Üniversitesi öğrencileri, ulusal ve uluslararası sportif etkinliklerde başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. 22-29 Ocak tarihlerinde Şanlıurfa’da gerçekleştirilen Türkiye Kick Boks Turnuvası’nda da Balıkesir Üniversitesi öğrencileri toplamda 8 madalya kazandı.

5. Ulusal Balıkesir Jimnastik Turnuvası Sona Erdi

15 ilden 497 sporcunun katıldığı ve Şehit Turgut Solak Spor Salonunda 5. Balıkesir Ulusal Jimnastik Turnuvası sona erdi.

Balıkesir Jimnastik Turnuvası Başladı

15 ilden 497 sporcunun katıldığı 5. Balıkesir Jimnastik Turnuvası başladı. İki gün sürecek Turnuva Şehit Turgut Solak Spor Salonu'nda yapılıyor.

Sömestr Cup’da Futbol Heyecanı

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, öğrenciler için yarıyıl tatilinde çocukları spora teşvik etmek amacıyla Sömestr Cup futbol turnuvası düzenledi.

Altıeylül’de Mahalle Ligi Kupa Töreni Gerçekleşti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 ilçe ve kırsal mahallelerdeki katılımcılar ile kurulan Mahalle Ligi Turnuvası’nın Altıeylül ödül töreni gerçekleşti. Ödül törenine Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Yahya Akduman, Altıeylül Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Akan, protokol üyeleri ve takım taraftarları katıldı.

Balıkesir’de Briç Heyecanı Yeniden Başladı

16 Mart 2020 tarihinde pandemi dolayısıyla lokal faaliyetlerine ara veren Balıkesir Briç İhtisas Spor Kulübü 21 Kasım 2022 tarihinde yeni lokalinde faaliyetlerine başladı. Ahmet Çavlan'ın ödül sponsorluğunda 07 Ocak Cumartesi günü kulüp lokalinde açılış turnuvası yapıldı.

Ermişler Cumhuriyet Anadolu Lisesi Futsalda Balıkesir Şampiyonu

Balıkesir’de Okullar Arası Genç Erkekler Futsal turnuvası sona erdi.

GSB Yurtlarında Şampiyona Heyecanı

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü yurtlarında kalan gençlere yönelik “GSB Yurtlar Arası Spor Turnuvaları” öğrencilerin yoğun ilgisi ile devam ediyor.

Türkiye’nin En Büyük Mahalle Ligi Turnuvası Başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı; futbol, basketbol ve voleybol branşlarını kapsayan Mahalle Ligi Turnuvası’nın açılış vuruşunu Başkan Yücel Yılmaz yaptı.

Mahalle Ligi Turnuvası Başladı 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı; futbol, basketbol ve voleybol branşlarını kapsayan Mahalle Ligi Turnuvası’nın açılış vuruşunu Başkan Yücel Yılmaz yaptı. 

Geleneksel 2. Karesi Kırsal Mahalleler Futbol Turnuvası Başladı

İlk olarak geçen yıl yapılan ve oldukça büyük bir ilgiyle takip edilen Geleneksel Karizma 2. Karesi Kırsal Mahalleler Turnuvası geçtiğimiz hafta sonu başladı.

Mahalle Ligi’ne Başvurular Başladı

“Mahalle Ligi” heyecanı, yeni sezonda da devam edecek. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve paydaşlarının ortaklığında organize edilen “Mahalle Ligi Turnuvaları” için başvurular başladı.

DGM 2 Binin Üzerinde Genci Ağırladı

Türkiye’nin en donanımlı ve en büyük Espor sahnesini bünyesinde barındıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Dijital Gençlik Merkezi’nde (DGM) 2 gün boyunca gerçekleştirilen ödüllü; Valorant, LOL ve FIFA 22 Turnuvalarına, Balıkesir ve çevre illerden 2 binin üzerinde genç katılım gösterdi.

Balıkesir’de Cumhuriyet Coşkusu Doyasıya Yaşandı

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen; Cumhuriyet Kupası Ödüllü Sokak Basketbolu ve Espor Turnuvaları ile Cumhuriyet konserlerine, Balıkesirlilerin ilgisi büyük oldu. 29 Ekim günü konser alanından vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan Başkan Yücel Yılmaz, Yay/ada Amfi Tiyatronun adını “Cumhuriyet” koymayı önerdi. Amfi tiyatronun adının belirlenmesi için Büyükşehir tarafından anket açılacak.

Cumhuriyet’in 99. Yılı Festival Havasında Kutlanacak

Cumhuriyet’in ilanının 99. yıl dönümü, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından festival havasında kutlanıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Ödüllü Sokak Basketbolu Turnuvası, Espor turnuvası ve ünlü sanatçıların katılımıyla gerçekleşecek konserler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet coşkusunu Balıkesirlilere doyasıya yaşatacak.

Mahalle Ligi Turnuvasıyla 40 Bin Çocuğa Ulaşılacak

‘Amatör Spor Haftası Kapanış Töreni’ ve ‘Mahalle Ligi Paneli’ne katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 317 kulübe söz verdiği 15 milyon liralık desteği yerine getirdi. Başkan Yılmaz, turnuvayla 20 ilçede 40 bin çocuğa ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Edremit'te Cumhuriyet Kupası Turnuvası başladı

CUMHURİYET KUPASI’NDA İLK MAÇLAR OYNANDI Edremit Belediyesi’nin kurum içi düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol turnuvası başladı.

Türkiye Karate Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri Balıkesir’de

Türkiye Ümit Genç ve U21 Karate Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçme müsabakaları Balıkesir'de bugün Şehit Turgut Solak Spor Salonu'nda başladı. 30 Ağustos- 4 Eylül tarihlerinde arasında turnuvalar devam edecek.