Vetbüs Haberleri
SON DAKİKA

Vetbüs Haberleri

‘’CAN DOSTLARIMIZIN 7/24 MOBİL HİZMETLE YANINDAYIZ ‘’

Edremit ve 20 İlçede Can Dostlarına Sağlık ve Şefkat! Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, sokaktaki can dostlarına yönelik öncü hizmetleri ile dikkat çekiyor. VETBÜS ve VETBULANS araçlarıyla sadece veteriner müdahaleleri sokaktaki can dostlara sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor.

VETBÜS Aralık yolculuğuna Savaştepe’den başlıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin sokak hayvanlarına daha kaliteli ve ulaşılabilir bir hizmet sağlayabilmek için tam teşekküllü olarak devreye aldığı VETBÜS, Aralık ayı programına 02 Aralık Cuma günü Savaştepe İlçesi’nden başlıyor.

Tatilde 303 Can Dostun Tedavileri Gerçekleştirildi

Mobil veteriner kliniği hizmeti veren VETBÜS’ün ardından tam donanımlı hayvan ambulansı VETBULANS’ı devreye alan Büyükşehir, 9 günlük bayram tatili boyunca 303 yaralı can dostun tedavisini gerçekleştirdi.

Marmaris’e Büyükşehir’den VETBÜS, VETBÜLANS ve Mama Desteği

Marmaris’te meydana gelen orman yangınında zarar gören canlılara yerinde müdahale ile klinik hizmeti sunacak olan VETBÜS, hasta ve yaralı hayvan nakil aracı VETBULANS ile içi mama dolu 1 araç Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz tarafından bölgeye gönderildi.

Vetbüs İle Her İlçede Bir Gün Yolculuğu…

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Sokak hayvanlarına daha kaliteli ve ulaşılabilir bir hizmet sağlayabilmek için tam teşekküllü olarak devreye aldığı VETBÜS, her ilçede bir gün sürecek yolculuğuna başladı. VETBÜS’ün Erdek ile başlayan Mart ayı programı, Ayvalık ile sona erecek.