Yasemin Adar Haberleri
SON DAKİKA

Yasemin Adar Haberleri

BBB Sporcusu Yasemin Adar, 7. kez Avrupa Şampiyonu

Romanya’nın Bükreş kentinde düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda kadınlar 76 kiloda Büyükşehir Belediyespor Kulübü Sporcusu Yasemin Adar Yiğit, finalde Ukraynalı Anastasiia Shustova’yı 12-1 teknik üstünlükle mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu. Yiğit, böylece 7. kez Avrupa şampiyonluğu sevinci yaşadı.

YASEMİN ADAR TÜRK KADIN GÜREŞİNİN ÖNCÜSÜ OLDU.

Kariyerinde 6 Avrupa ve 2 dünya şampiyonluğu ile olimpiyat madalyası bulunan Balıkesirli Yasemin Adar Yiğit, Türk kadın güreşinin öncüsü oldu. Yasemin Adar TRT Spor’a yaptığı açıklamada: "Türk kadınının gücünü herkese göstermeye çalışıyoruz" dedi.

Milli Gururlarımız Yasemin ve Feyzullah Ödüllendirildi

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü Milli Güreşçileri; Yasemin Adar Yiğit ile Feyzullah Aktürk elde ettikleri Avrupa Şampiyonluğunun ardından Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Başkan Yücel Yılmaz tarafından ödüllendirilirdi.

Adar ve Aktürk Hırvatistan da Bayrağımızı Dalgalandıracak

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün Milli Gururları; Yasemin Adar Yiğit ile Feyzullah Aktürk, Hırvatistan’ın Zagreb şehrinde düzenlenecek Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası’nda mindere çıkacak. Geçtiğimiz yıl da Avrupa Şampiyonluğunu göğüsleyen sporcuların, bu yılda minderde Türk Bayrağıyla zafer turu atması bekleniyor.

Büyükşehir, Beden Eğitimi Öğretmenleriyle Kahvaltıda Buluştu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Altıeylül ve Karesi İlçesi’ndeki görev yapan beden eğitimi öğretmenlerini, Mahalle Ligi ve 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle eski futbolcu Pascal Nouma ve Milli Güreşçi Yasemin Adar ile kahvaltıda bir araya getirdi.

Şampiyon Yasemin Adar Yiğit Burhaniye’de Ağırlandı

BAŞKAN DEVECİLER, ŞAMPİYON YASEMİN ADAR YİĞİT’İ AĞIRLADI

Başkan Morali

Dünya ve Avrupa Şampiyonu Balıkesirli güreşçi Yasemin Adar Yiğit, İslam Oyunları ve Dünya Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren Milli Takım’ın Niğde Demirkazık’taki kampında çalışmalarına devam ediyor. Ay-yıldızlıların kampını ziyaret eden Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) Başkanı Şeref Eroğlu, sporculara moral verdi.

BAÜN’lü Şampiyondan Altın Madalya

Cezayir'in Oran kentinde düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları’nda milli sporcumuz ve Balıkesir Üniversitesi Öğr. Gör. Yasemin Adar Yiğit, yeni bir zafere daha imza attı.

Gururumuz Yasemin Altın Madalya için mindere çıkıyor

Macaristan’da devam eden 2022 Avrupa Güreş Şampiyonasında kadınlar kategorisinde Balıkesirli milli güreşçimiz Yasemin Adar Yiğit finale yükseldi. Yasemin bugün altın madalya maçında Estonyalı Epp Maee ile karşı karşıya gelecek.

Balıkesirli Derya Nur Karaduman 65 Kiloda Türkiye Şampiyonu oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Güreş Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Yasemin Adar U20 Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası, yapılan final karşılaşmalarının ardından sona erdi. Balıkesirli Derya Nur Karaduman 65 Kiloda Türkiye Şampiyonu oldu

Yasemin Adar kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası devam ediyor

Güreş Federasyonu yönetim kurulu üyesi Yasemin Adar’a, doğup büyüdüğü Balıkesir’den 8 Mart Dünya Kadınlar günü anısına düzenlenen ve önceki gün başlayan U17 ve U20 Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası, bugün ve yarın da devam edecek.

Balıkesir’de Yasemin Adar Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası Heyecanı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü anısına, Yasemin Adar kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası düzenlenecek.