Yırcalı Haberleri
SON DAKİKA

Yırcalı Haberleri

ESNAF VE VATANDAŞLARDAN DİNÇER ORKAN’A YAKIN İLGİ

Karesi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Dinçer Orkan seçim çalışmalarına bugün Sıtkı Yırcalı Caddesi’nde devam etti

TSKB’den BEST A.Ş.’ye 25 Milyon Euro Kredi

TSKB - Türkiye Sınai Kalkınma Bankası, BEST - Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri A.Ş. ile şirketin yenilenebilir enerji odaklı transformatör test laboratuvarı yatırımını desteklemek üzere 25 milyon Euro tutarında yeni bir kredi anlaşması imzaladı.

MHP’DEN BALIKESİR HABER TV’YE 10 OCAK ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, İl Yönetiminden İrfan Bilgen ve Erhan Yırcalı ile birlikte Balıkesir Haber TV’ye, 10 Ocak Gazeteciler Dayanışma Günü nedeniyle bir ziyarette bulundular.

Başkan Yırcalı: “Sorunları Göz Ardı Etme Lüksümüz Yok”

Uluslararası İşbirliği Platformu (UİP) tarafından bu yıl "Gelecek Yüzyılı Karşılamak: Zorluklar ve Beklentiler" temasıyla 14'üncüsü düzenlenen Boğaziçi Zirvesi, 53 ülkeden 1000'e yakın katılımcıyla İstanbul’da gerçekleşti.

Rona Yırcalı’dan Balıkesir Haber Tv’ye Ziyaret

Şehrimizin ve Türkiye’nin önemli sanayici ve iş adamlarından, BEST A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı bu sabah saatlerinde Balıkesir Haber TV’ye bir ziyarette bulundu.

Ticaretin 100 Yılını Anlatan Duayenler Ayakta Alkışlandı

Balıkesir Ticaret Odası tarafından Barış Aydın Meclis Salonunda gerçekleştirilen, Meclis Üyeleri, Komite Temsilcileri ve Basın mensuplarının katıldığı bir panel düzenlendi. Panele konuşmacı olarak BEST A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı, önceki dönem Belediye Başkanlarından Ziyaettin Tan, Şehrimizin önemli esnaflarından Orhan Günvaran ve fotoğraf sanatçısı Ahmet Esmer katıldı. Moderatörlüğünü Balıkesir Haber TV Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Karaca’nın yaptığı panel büyük bir ilgiyle takip edildi.

Okullarda Filistin'de Hayatını Kaybedenler İçin Saygı Duruşu Yapıldı

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı; Filistin halkına yönelik gerçekleştirilen işgal girişimi sonucunda başta çocuklar olmak üzere hayatını kaybedenler için Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesinde bayrak törenine katılarak öğretmen ve öğrencilerle birlikte 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Best 2 Bin Çalışanıyla Piknik Yaptı

Yırcalı Holding kuruluşlarından Best A.Ş personeli ve ailelerinden oluşan yaklaşık 2000 kişi geçtiğimiz hafta sonu fabrika kampüsünde düzenlenen piknikte bir araya geldi.

SYAL’de 157 Öğrencinin Mezuniyet Coşkusu

Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi’nde dereceye giren okul birincisi Ceyda Nur Akalın, okul ikincisi Mehlika Şeker ve okul üçüncüsü Halit Yılmaz’a ödül ve diplomaları düzenlenen törende verildi.

BEST Yeni Bir Dünya Rekoruna Daha İmza Attı

Dünyanın En Büyük Güçlü Ark Ocağı Fırın Transformatörü üretimini gerçekleştirdi. Nakil için yaklaşık 300 km lik yol 8 günde kat edilecek.

Yırcalı Holding Deprem Bölgesine Desteğini Devam Ettiriyor

Yırcalı Holding deprem felaketinin yaralarını bir an önce sarmak ve ihtiyaç sahiplerine hızla ulaşmak amacıyla depremin meydana geldiği ilk günden bu yana bölgeye yardım çalışmalarını sürdürüyor.

Best Kadın Çalışanları Anlamlı Günde Buluştu

BEST - Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri A.Ş, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kadın çalışanlarının katıldığı bir kahvaltı etkinliğiyle kutladı.

Yırcalı, Global İlişkiler Forumu Yönetimine Seçildi

Rahmi Koç’un Kurucu ve Şeref Başkanı; Zeynep Bodur’un Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Global İlişkiler Forumu’nda Hikmet Çetin, Ömer Dinçkök, Feyyaz Berker, Yavuz Canevi ve Mehmet Ali Bayar gibi önemli ve uluslararası isimler üye...

BEST Deprem Bölgesini Aydınlatacak

Ülkemizi derinden sarsan, 10 ilimizi etkileyen depremler hepimizin yüreğini yaktı. Yaşadığımız acıyı tarif etmek zor. Yırcalı Holding ilk saatlerden itibaren kurtarma ve yardım faaliyetlerinin aktif bir parçası olarak harekete geçti ve kaynaklarını sahaya yönlendirdi. Ağırlığı 325 ton olan iki adet 100MVA trafo Hatay ve İskenderun trafo merkezine doğru yola çıkartıldı.

Vali Şıldak'tan SYAL'e Ziyaret

Vali Hasan Şıldak Balıkesir’in köklü okulları arasında yer alan Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Trafik Kazalarında Araç Değer ve Kazanç Kaybı Talepleri

Avukat Ceyda Yırcalı “Trafik Kazalarında Araç Değer ve Kazanç Kaybı Talepleri” konusunda Balıkesir Haber TV’ye önemli açıklamalarda bulundu.

13. Boğaziçi Zirvesi 47 Ülkeyi Buluşturdu

UİP -Uluslararası İşbirliği Platformu tarafından düzenlenen 13’üncü Boğaziçi Zirvesi, 47 ülkeden gelen 1000’in üzerinde devlet adamı, siyasi lider, yüksek seviyeli devlet görevlisi, işadamı, akademisyen ve basın mensuplarının geniş katılımı ile İstanbul Conrad Otel’de gerçekleştirildi.

BSO Meclis Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Seçimleri Yapıldı

Balıkesir Sanayi Odası’nın 2022-2026 dönemi Meclis Başkanı ve Meclis Divanı, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve TOBB Genel Kurulu delegeleri seçimi Balıkesir Sanayi Odası hizmet binasındaki Rona Yırcalı Toplantı Salonunda yapıldı.

Rona Yırcalı : “Boğaziçi Zirvesi” Ülkemize Katkı Sağlayacak

UİP - Uluslararası İşbirliği Platformu’nun düzenlediği Boğaziçi Zirvesi'nin 13'üncüsü bu yıl 10-11 Kasım tarihlerinde İstanbul'da yapılacak. Bu yıl zirveye 47 ülkeden 100'ün üzerinde yabancı konuşmacının geleceği belirtilirken, 1500 civarında katılımcının yer alması bekleniyor.

SYAL Mezunları İstanbul'da Bir Araya Geldi

2020 yılında kurulan, SYAL - Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği tarafından İstanbul’da düzenlenen etkinlik tüm dönemlerden mezun öğrencilerin geniş katılımıyla gerçekleşti.

BSO’da Kurumsal Yönetimin Nedenleri Konusunda Panel Yapıldı

Balıkesir Sanayi Odası, Dünya Gazetesi ve Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği işbirliğinde, Rona Yırcalı Toplantı Salonunda “Neden Kurumsal Yönetim” konulu panel gerçekleştirildi.

Rona Yırcalı Kurtuluşun 100. Yılında Kuva-yi Milliyeyi Anlattı

Rona Yırcalı Kurtuluşun 100. Yılında Kuva-yi Milliyeyi Anlattı

Kuva-yi Milliyecilerin torunlarıyla söyleşi

Milli Mücadele kahramanları Yırcalızade Şükrü, Hasan Basri Çantay, Parti Pehlivan, Zarbalı Hulusi ve Keçecizade Hafız Emin Efendi'nin torunları anılarını paylaşarak 102 yıl öncesinin Kuva-yi Milliye ruhunu günümüze taşıyacak. İstiklal Madalyası talebi yenilenecek.

SYAL'de İlk Zili Yırcalı ve Yılmaz Çaldı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi’nde iş insanı ve yeni okulu yaptıran Rona Yırcalı ile birlikte ilk gün ilk zili çaldı. Başkan Yılmaz, öğrencilere laik, demokratik hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne bağlı bireyler olarak yetişmelerini temenni etti. 

Balıkesirspor’dan Rona Yırcalı’ya Anlamlı Ziyaret

Balıkesirspor Başkanı Nedim Ömer ve Yönetim Kurulu, şehrimizin saygın iş adamlarından Rona Yırcalı’ya bir ziyarette bulundu.

Muharrem Hasbi Anadolu Lisesi'nden 167 Öğrenci Mezun Oldu

Düzenlenen törende okul 1. Zeynep Kocadağ, 2. Ahmet Kutay Yaşa ve 3. Sena Yetişir’e diploma ve ödülleri takdim edildi.

SYAL Yeni Binada İlk Mezunların Coşkusu

Balıkesir’in en köklü ve ismi başarıyla anılan okullarından biri olan Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesinde mezuniyet coşkusu yaşandı. Okulun tören alanında bir araya gelen öğretmenler, öğrenciler ve veliler bu büyük coşkuya ortak oldu.

SYAL'DEN Öğrencilerine Uluslararası Eğitim Fırsatı

Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi "AP" programında birinci yılını başarıyla tamamlamanın gururunu yaşıyor.

DEİK’den Yırcalı’ya “Usta” Ödülü

DEİK - Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'nun Ustalara Saygı Ödül Töreni, T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, DEİK Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri ve İş Konseyi Başkanları, bunun yanı sıra çok sayıda işadamının katılımıyla DEİK Başkanı Nail Olpak'ın ev sahipliğinde İstanbul'da gerçekleştirildi.

BEST Çocukların Hayallerini Gerçekleştirdi

Nesillerdir eğitim gönüllüsü olan Yırcalı ailesinin Manisa Akhisar’da yaptırdıkları “Yırcalı Anaokulu’nda çocuklardan hayallerini çizmeleri istendi.