Yusuf Cengiz Haberleri
SON DAKİKA

Yusuf Cengiz Haberleri

İVRİNDİ’NİN YUSUF CENGİZ’İ VAR

Vizyonu, hayata geçirdiği projeleri ve mesai mefhumu gözetmeksizin yürüttüğü çalışmalar ile son 5 yılda İvrindi’nin çehresini değiştiren Başkan Yusuf Cengiz yeni projeler için tekrardan kolları sıvadı.

İvrindi Yatırımcıların Tercihi Oluyor

Önceki süreçte “İvrindi Sanayi anlamında adından söz ettirecek” başlığı ile haberlere konu olan İvrindi‘de, Başkan Yusuf Cengiz’in öncülüğünde sanayileşme anlamında somut adımlar atılmaya başladı.

İvrindi Eski Kaymakamlık Binası Müze Oluyor

Yusuf Cengiz başkanlığında hizmet anlamında son 5 yılda kabuğunu kıran İvrindi, tarihi değerlerine sahip çıkma anlamında önemli çalışmalara da imza atıyor. İlçenin manevi ve kültürel değerlerini yaşatma anlamında çalışmalar başlatan Yusuf Cengiz ve ekibi Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile İvrindi’ye müze kazandırıyor.

İvrindi merkezde üstyapı çalışmaları devam ediyor.

Yenilenen altyapı çalışmaları sonrası sıcak asfalt, kilitli parke taşı ve antik taş döşeme çalışmalarına tüm hızı ile devam edilen İvrindi’de Başkan Yusuf Cengiz öncülüğünde sanatsal görünümlü sokaklar ile konforlu ulaşım ağını genişletiyor.

İvrindi Yusuf Başkan’ın Projeleriyle Şahlanıyor

Belediye Başkanı Yusuf Cengiz önderliğinde bir çok yatırımı almayı başaran İvrindi’de birbirinden önemli projeler yükselmeye devam ediyor

Başkan Cengiz’den Gaziler Günü’nde Gazilere Anlamlı Hediye

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla ilçe genelinde gazi ve aileleri ile bir araya geldi

YUSUF BAŞKANDAN ÇOCUKLARA JEST

Her fırsatta vatandaşlar ile buluşmaya gayret eden İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz gününü miniklere ayırdı

İvrindi Belediyesinden Çiftçileri Rahatlatacak Adımlar

İvrindi Karaçepiş mahallesinde çiftçinin istediği yükleme rampası Başkan Yusuf Cengiz ile hizmete girdi.

İvrindi’de Projeler Başkan Cengiz İle Hayat Buluyor

Hayata geçirdiği önemli projeler ile adından söz ettiren İvrindi’nin başarılı belediye Başkanı Yusuf Cengiz “İvrindi kabuğunu kıracak, kendinden söz ettiren ilçe haline gelecek” dedi

İvrindi’de Kültürel Değerler Yaşatılıyor

İvrindi’de komşuluk kültürünün timsali niteliğinde olan mahalle fırınları, Başkan Yusuf Cengiz ile yenileniyor

Başkan Cengiz:"Gecemiz Gündüzümüz İvrindi"

Seçildiği günden bu yana her kesimin yanında olma gayretini ön planda tutarak sahada olan İvrindi’nin sevilen Belediye Başkanı Yusuf Cengiz gecesini gündüzünü hemşehrileri ile geçirerek takdir topluyor. Düğünler’den sünnet cemiyetlerine, hayır geleneklerinden, cenazelere İvrindi’lilerin yanında olmaya gayret etmesi ve saha enerjisi ile dikkatleri üzerine çeken Başkan Cengiz vatandaşların da gözdesi durumda.

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz Yaptıkları Çalışmaları Anlattı

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, seçildikleri günden bu yana yaptıkları çalışmalar hakkında Balıkesir Haber TV’ye özel açıklamalarda bulundu.

Şampiyon İvrindi Belediyespor

İvrindi Belediyespor 6 yıl aranın ardından 1. Amatör Merkez A Grubu’nda şampiyon olarak Süper Amatör Lige yükseldi.

İvrindi Belediyesi 8 Mart’ı Anlamlı Ziyaretlerle Kutladı

Başkan Cengiz’in selamlarını ileterek kadınları gününü kutlayan İvrindi Belediyesi günün anısına kadınlara karanfil hediye etti.

İvrindi’de Bir Proje Daha Nihayete Eriyor

İvrindi’nin eğitimci Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, seçim sürecinde sözünü verdiği projelerin birini daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. İvrindi’de eksikliği ciddi anlamda hissedilen ve öğrencilere modern ders çalışma imkanı sağlayacak İvrindi Belediyesi Millet Kütüphanesi’nde yürütülen çalışmalarda sona gelindi.

İvrindi’de Sokaklar Güzelleşiyor

Yaklaşık 1 buçuk yıl süren altyapı, kanalizasyon, İçme suyu, yağmur tahliye hattı ve evsel bağlantı ve doğalgaz çalışmaları sonrası ilçe merkezi güzelleşmeye başladı.

Engelsiz Belediye İvrindi

Engelsiz yaşam için ilçesinde yaşayan engellilere desteğini her zaman sürdüren Başkan Cengiz öncülüğündeki İvrindi Belediyesi, engellilerin yaşam koşullarını yükseltecek hizmetlerini sürdürüyor.

İvrindi Sanayi Anlamında Adından Söz Ettirecek

Başkanı olduğu İvrindi’ye bu zamana kadar ciddi yatırımlar kazandıran Yusuf Cengiz “Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Alanı” kazandırma mücadelemiz nihayete erdi dedi.

Başkan Cengiz:"2023 İvrindi İçin Üstyapı Yılı Olacak"

Şehrin kabuğunu kırma noktasında ilçeye yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Başkan Cengiz “2023 İvrindi’nin yılı olacak” dedi

İvrindi’de 22. Halı Saha İnşaatı Tamamlanıyor

İvrindi Belediyesi genç ve çocuklara yönelik yatırımlarını sürdürüyor. Bu yılsonunda İvrindi Belediyesi katkıları ile ilçe geneline kazandırılan 40*20=800 m2 halı saha sosyal tesislerin sayısı 18’e yükselecek, toplamda ise 22 halı saha vatandaşların kullanımına kazandırılmış olacak.

İvrindi Belediyesi’nden Öğrencilere Ücretsiz Servis

Önceki yılın ikinci döneminden itibaren ilçe merkezinde öğrenim gören öğrencileri okullarına ücretsiz taşıyan İvrindi Belediyesi, ücretsiz ring seferini bu yıl da sürdürüyor.

İvrindi’nin Kurtuluşu Coşkuyla Kutlandı

Düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Sene-i devriyesi olan 7 Eylül’de İvrindi, kendine yakışır bir kutlama programı gerçekleştirdi.

İvrindi’de Doğalgazda Sona Doğru

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ilçede yarım kalan doğalgaz çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağı müjdesini verdi.

Başkan Cengiz Esnafı ve vatandaşları dinledi

Düğünden cenazeye her zaman hemşehrilerinin yanında olmaya gayret eden, memnuniyetleri ve talepleri yerinde dinleyen İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz bu kez yine ilçe esnaflarını ziyaret ederek çay ikramı eşliğinde sohbet etti.

Futbolun Kalbi İvrindi’de Atıyor

Futbolu izlemesini ve oynamasını seven bir ilçe olan İvrindi’de mahallelilerin kaynaşmasını hedefleyen Mahalleler Arası Futbol Turnuvasına; Kaymakam Mevlana Kürkcü, Ak Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, Ak Parti İlçe Başkanı Muharrem Akçal ve Gençlik Spor İlçe Müdürü Merve Göktaş’ın başlama vuruşu ile start verildi

Gökkemer (Deliktaş)UNESCO Listesine Girme Yolunda

Önümüzdeki süreçte İvrindi başta olmak üzere Balıkesir’in turizm açısından önemli noktaları arasında yer alacak Gökkemer, UNESCO temsilcileri olan Prof Dr. İbrahim KOMOO ve Prof. Dr. Alireza AMRIKAZEMI İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz önderliğinde Gökkemer’i gezdiler

İvrindi Bahar Şenliği 24 Mayıs’ta Yapılacak

İvrindi Belediyesi tarafından tertiplenen İvrindi Bahar Şenlikleri 24 Mayıs Salı günü yapılacak.

Başkan Cengiz “Her Gün Başka Sofrada Buluşacağız”

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz Ramazan ayının bereketini hemşerileri ile paylaşarak her gün farklı sofrada iftar programı gerçekleştiriyor.

Başkan Cengiz Halkla İç İçe

İlçesi için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Başkan Cengiz vizyon projeleri ilçeye kazandırırken bir yandan da vatandaşlar ile birlikte olmayı, halk ile birlikte vakit geçirmeyi ihmal etmiyor.

İvrindi’de En Düşük Net Maaş 5106 Lira

İvrindi Belediyesi - Hizmet İş Sendikası arasında çalışana verilecek en düşük net maaşın 5106 lira olacağı protokol; Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, Hizmet İş Balıkesir temsilcisi Savaş Dal, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Önder ve belediye çalışanlarının katılımları ile imzalandı.