SON DAKİKA

Asayiş

Asayiş Haberleri

Jandarmadan Edremit ve Havran’da Hırsızlık Operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Edremit ve Havran ilçelerinde meydana gelen 6 iş yerinden, bağ/bahçeden hırsızlık olaylarını gerçekleştiren 3 şüpheliyi operasyonla yakaladı.

Balıkesir’de Aranan 140 Şahıs Yakalandı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda 140 aranan şahıs yakalandı, 77 şahıs tutuklandı.

Kontrolden Çıkan Kamyonet Ters Döndü

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde, meydana gelen trafik kazasında bir kamyonet kontrolden çıkarak ters döndü.

Balıkesir Aranan 38 Şahıs Yakalandı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce İlde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, il genelinde aranan 38 şahsı yakaladı ve 20 şahsı tutukladı.

Bandırma’da Yazlık Evlere Giren Hırsız Yakalandı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, evden hırsızlık olaylarına yönelik yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde harekete geçildi.

Jandarmadan Silah ve Uyuşturucu Kaçakçılığı Operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, Silah Mühimmat Kaçakçılığı ile uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Altıeylül İlçesinde silah, mühimmat ve uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen (1) şüphelinin ikamet adresinde arama yapıldı.

18 Aranan Şahıs Yakalandı

Karesi, Ayvalık, Bandırma, Burhaniye, Edremit ve Erdek ilçelerinde 30.01.2023 tarihinde yapılan çalışmalarda 18 aranan şahıs yakalanmış, 9 şahıs tutuklandı.

Balıkesir’de Aranan 151 Kişi Yakalandı

Balıkesir’de yapılan operasyonlar neticesinde 151 aranan şahıs yakalandı, 80 şahıs tutuklandı.

Bandırma’da Kaçakçılık Operasyonu

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Bandırma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği görevlilerince Sahte/Kaçak Alkollü içki, Tütün ve Tütün mamulü Kaçakçılığının önlenmesine yönelik çalışmalar yürütüyor.

Balıkesir Sahilleri Güvende...

Vali Hasan Şıldak başkanlığında Sahil Güvenlik Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Sahil Güvenlik Komutanlıklarının Çalışmaları Değerlendirildi

Ayvalık ve Dikili’de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 2 Tutuklama

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde harekete geçildi.

Balıkesir’de Hırsızlık Çetesine Operasyon

Altıeylül, Karesi, Susurluk, Bandırma ve Gönen İlçelerinde kablo hırsızlığı suçunu örgütlü olarak işleyen şahısların yakalanması ve suç delillerinin ele geçirilmesi maksadıyla 5 adreste eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

7 İlçede Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, 7 ilçede (Altıeylül, Burhaniye, Manyas, Kepsut, Gönen, Havran ve Bandırma) uyuşturucu madde bulundurduğu ve ticareti yaptığı tespit edilen (11) şüphelinin ikamet adreslerine baskın düzenlendi.

3 İlçede 10 Şüpheli Yakalandı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, kültür ve tabiat varlıkları ile tütün mamulleri kaçakçılığına yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, 3 ilçede (Manyas, Erdek ve Bandırma) kaçak tütün mamulleri imal ve ticareti ile izinsiz kazı yaptığı tespit edilen 10 şüphelinin ikamet adresi ve kazı yaptıkları bölgelerde aramalar yapıldı.

Balıkesir Jandarma Personeline Eğitim

12 Aralık 2022-05 Ocak 2023 tarihleri arasında Balıkesir İl Jandarma Komutanlığında görev yapan 583 personele Öfke Kontrolü, Stres Yönetimi ve Şiddetsiz İletişim konularında eğitim verildi.

10 İlçede 30 Aranan Şahıs Yakalandı

Altıeylül, Karesi, Ayvalık, Bandırma, Bigadiç, Burhaniye, Edremit, Erdek, Gönen ve Susurluk ilçelerinde 04.01.2023 tarihinde yapılan çalışmalarda 30 aranan şahıs yakalandı, 15 şahıs tutuklandı.

Villada Uyuşturucu Madde Ürettiler

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Ayvalık Küçükköy Mahallesinde villa içerisinde özel düzenek (iklimlendirme ve sera sistemi) kurarak kenevir bitkisi yetiştirmek suretiyle uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı tespit edildi.

Tarihi Eser Kaçakçısı Suçüstü Yakalandı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, kültür ve tabiat varlıkları kaçakçılığına yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Bandırma ilçesinde tarihi eser kaçakçılığı yaptığı tespit edilen 1 şüpheli elinde bulunan 1 Milyon TL değerindeki 4 adet katolik dini inancına ait tarihi eserleri satmak isterken suçüstü yakalandı.

Reflektif YELEK Giy Görünür Ol Kampanyası

Reflektif YELEK Giy Görünür Ol Kampanyası

Toplam 146 haber.