SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Kavaklı Çok Amaçlı Salon Hizmete Girdi

Karesi Belediyesi, kırsal mahallelerde yaptığı köy konakları ile unutulmaya yüz tutmuş köy konağı geleneğini yaşatmaya devam ediyor. Son olarak Kavaklı Mahallesi Çok Amaçlı Salon düzenlenen tören ile hizmete alındı.

BBB, Ayvalık’ın güzelliğine güzellik katıyor

Zeytin ve çam ormanlarının denizle kucaklaştığı, iç içe geçmiş birbirinden güzel koyları, çevresini sarmalayan irili ufaklı 22 adası, adeta bir açıkhava müzesini andıran mimari yapıları ve büyüleyici denizaltı dünyasıyla Balıkesir’in turizm cenneti Ayvalık; Büyükşehir Belediyesi eliyle hak ettiği hizmetlere kavuşuyor.

VALİ İSMAİL USTAOĞLU VALİLİK BAHÇESİNDE TÖRENLE KARŞILANDI.

İl Protokolü tarafından yapılan karşılamanın ardından makama geçen Vali İsmail Ustaoğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu

Mhp İvrindi’de Özcan Akbaba Güven Tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi İvrindi ilçesinde 14.olağan kongresini gerçekleştirdi

Okullarda ISO Seferberliği

Millî Eğitim Bakanlığının talimatları doğrultusunda Balıkesir'de kurumların emniyetli ve sağlıklı bir hale getirilmesi adına İl Millî Eğitim Müdürlüğü koordinasyonu ile başarılı çalışmalar sürdürülüyor.

Büyükşehir, Bandırma’da Yeşilçam Rüzgârları Estirecek

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Bandırma’da 4 gün boyunca Yeşilçam rüzgârları estirecek. “Bandırma Seyirlik Akşamlar” açıkhava film izleme etkinliğine geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da onur konuğu olarak Türk Sinemasının Kraliçesi Hülya Koçyiğit katılım gösterecek.

TARLA YOLLARI BÜYÜKŞEHİR İLE GÜZELLEŞİYOR

Kırsal mahallelerde tarım arazileri ile zeytinliklere ulaşım artık çok kolay. Büyükşehir Belediyesi; 8 ilçede tarımsal faaliyetlerin yoğun olarak yapıldığı kırsal mahallelerde üreticilerin arazilerine konforlu bir şekilde ulaşabilmesi için tarla ve zeytinlik yollarında genişletme ve düzenleme çalışması yapıyor.

Ateş Kuşu , Mağaratepe’de

Orman Genel Müdürlüğü, Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğünce Güney Marmaradaki yangına hassas ve değerli ormanlarını korumak için 1 adet Ateş Kuşu’nu Erdek İlçesi Mağaratepe’de konuşlandırmıştır.

Balıkesir İlinin Adı Yeniden Karesi Olmalıdır

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti Gurup Sözcüsü Mehmet Birol Şahin şehir merkezinde devam eden çalışmaları değerlendirdiği açıklamasında ilginç tabirler kullandı.

Tayfun Canlı Engelli Gencin Hayallerini Gerçekleştirdi

Edremit Belediyesi, İvrindi ilçesinde yaşayan ve bugüne kadar denize girmeyen 14 yaşındaki kas hastası Hilmi Nuri Güleç’in hayallerini gerçekleştirdi. Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı’nın eşlik ettiği Güleç, tekerlekli sandalyesi ile ilk kez denize girip unutamayacağı bir gün yaşadı.

Ören’de Anıt Ağaçlar Rehabilite Ediliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğünce ilçemiz Ören Mahallesi’ndeki, uygun nitelikteki ağaçlar, anıt ağaç olarak tescil edilerek koruma altına alınıyor.

Kazdağları’nın Eteğinde Gurme Deneyimi

Kazdağları’nın eteğinde doğa ile iç içe ‘Onhann Gurme Güre Restoran’, güler yüzlü hizmeti, uygun fiyat politikası ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi güvencesiyle Edremit’in Güre Mahallesi’nde hizmete açıldı. Bu eşsiz restoranda, 150 TL'ye karışık ızgara tabağını deneyebilirsiniz.

BURHANİYE 33.KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ KAPILARINI AÇTI

Bu yıl 33. Düzenlenen Burhaniye-Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali dolu dolu programı ile kapılarını sanatseverlere açtı.

İvrindi’de Üst Yapıda Hummalı Çalışma

70 yıllık altyapı yenileme sorunu çözülen İvrindi’de üstyapı çalışmaları tüm hızı ile sürüyor.

Rektör Oğurlu Görev Sürecini ve Yeni Gelişmeleri Anlatıyor

Rektör Oğurlu Görev Sürecini ve Yeni Gelişmeleri Anlatıyor

Tayfun Canlı: Kültür Ve Sanatın Yanındayız!

Edremit ilçesinde ilk kez düzenlenen “Adra Fest” Klasik Müzik Konserleri’nin 4. Gününde Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı ödülleri takdim etti.

Çengel Caddesi’ne Sıcak Asfalt

Balıkesir’in dört bir yanında sıcak asfalt serimi gerçekleştiren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Karesi İlçesi Çengel Caddesi birinci etabını tamamladı. Yolun ikinci etabı da tamamlanarak 21 Ağustos pazartesi günü trafiğe açılacak.

‘’Sevgi Dilimiz Yunus Emre”

Atatürk Gençlik Merkezi’nde ‘’Sevgi Dilimiz Yunus Emre’’ Adlı Söyleşi Gerçekleştirildi.

BGC:"Gazeteciler Şamar Oğlanı Değildir"

BALIKESİR'in Edremit ilçesinde yayın yapan Radyo Ses ve Ses Gazetesi imtiyaz sahibi Doğan Doğan, Ayvalık yolundaki bir trafik kazasını haberleştirdiği sırada sözlü ve fiili saldırıya maruz kaldı. Otomobilinde de hasar oluşan Doğan Doğan'a yönelik saldırının güvenlik görevlileri önünde gerçekleşmesi düşündürdü. 

Toplam 2171 haber.