SON DAKİKA

Spor

Spor Haberleri

 Gürespor 7’de 7 yaptı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, lider Tarsus Belediyesi’ni deplasmanda 69-66 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı. Lider Tarsus’a evinde ilk yenilgisini tattıran Körfezin Melekleri üst üste 7. Galibiyetini elde ederek rakiplerine gözdağı verdi.

Burhaniye Belediyespor 3.Lig Yolunda Dolu Dizgin Devam Ediyor

Bölgesel Amatör Ligi 12.grupta yer alan Burhaniye Belediyespor, ligin 18.haftasında kendi evinde Mimarobaspor ile karşı karşıya geldi. Burhaniye Spor Toto Stadyumunda oynanan mücadeleyi Burhaniye Belediyespor 3-0 kazandı.

Şampiyon İvrindi Belediyespor

İvrindi Belediyespor 6 yıl aranın ardından 1. Amatör Merkez A Grubu’nda şampiyon olarak Süper Amatör Lige yükseldi.

Türkiye Satrançla Tek Yürek Oluyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı İle Türkiye Satranç Federasyonu işbirliğiyle afetzede çocuklara satranç eğitimi verilecek. Eğitimler tüm Türkiye’de GSB Yurtlarında hayata geçirilecek. GSB Yurtlarında hayata geçirilecek satranç eğitimlerine gönüllü eğitmenler katılacak.

BAÜN’lü Milli Güreşçi Kerem Kamal Altın Madalya Kazandı

Mısır’ın İskenderiye kentinde düzenlenen Ibrahim Moustafa Ranking Serisi’nde grekoromen stil 60 kilogramda mücadele eden Balıkesir Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi milli güreşçimiz Kerem Kamal, Kazak rakibi Yernar Fidakhmetov’u 9-0 yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

Ali Eren Demirezen, Almanya'nın En İyi Boksörü Seçildi

Almanya’nın bir numaralı boks dergisi BOXİN1, başarılı ağır sıklet boksörümüz Ali Eren Demirezen’i yılın en iyi boksörü seçti. 

Medipol Başakşehir, Balıkesirsporlu Ayberk Kaygısız’la sözleşme imzaladı

Balıkesirspor Kulübünden yapılan paylaşımla Ayberk’in, Medipol Başakşehir'e transferi açıklandı.

Başkan Orkan Şampiyonları Ağırladı

Triatlon ve yüzme branşlarında 2021-2022 sezonunda katıldıkları müsabakalarda farklı kategori ve branşlarda Türkiye Şampiyonu olan Karesi Belediyespor sporcuları, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’ı ziyaret ederek, verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

BAÜN’lü Sporculardan Türkiye Kick Boks Turnuvası’nda Büyük Başarı

Balıkesir Üniversitesi öğrencileri, ulusal ve uluslararası sportif etkinliklerde başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. 22-29 Ocak tarihlerinde Şanlıurfa’da gerçekleştirilen Türkiye Kick Boks Turnuvası’nda da Balıkesir Üniversitesi öğrencileri toplamda 8 madalya kazandı.

Vali Şıldak'tan Bandırmaspor'a Ziyaret

Vali Hasan Şıldak Bandırmaspor’a antrenman tesisinde ziyarette bulundu. Spor kulübüne ziyaretiyle moral ve destek veren Şıldak, antrenman öncesi teknik ekip ve futbolcularla bir araya geldi.

5. Ulusal Balıkesir Jimnastik Turnuvası Sona Erdi

15 ilden 497 sporcunun katıldığı ve Şehit Turgut Solak Spor Salonunda 5. Balıkesir Ulusal Jimnastik Turnuvası sona erdi.

Balıkesir Jimnastik Turnuvası Başladı

15 ilden 497 sporcunun katıldığı 5. Balıkesir Jimnastik Turnuvası başladı. İki gün sürecek Turnuva Şehit Turgut Solak Spor Salonu'nda yapılıyor.

Sömestr Cup’da Futbol Heyecanı

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, öğrenciler için yarıyıl tatilinde çocukları spora teşvik etmek amacıyla Sömestr Cup futbol turnuvası düzenledi.

Balıkesirspor’da Hazırlıklar Sürüyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadelesini sürdüren temsilcimiz Balıkesirspor hafta sonu karşılaşacağı Karacabey Belediye Spor karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor.

Gürespor, Başkent’ten Mutlu Dönüyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, 19. Hafta karşılaşmasında Başkent Ankara’da Dibaspor’u 80-70 mağlup etti.

Balıkesirspor Yönetimi :” Yok Edilen Güveni Tekrar Kazandırdık”

Balıkesirspor Kulübün sıkıntılarının çözümü için geçtiğimiz hafta düzenlenen üst düzey yemek sonrası gelişmelerle ilgili olarak bir açıklama yapıldı. “Karanlıktan aydınlığa” sloganıyla çıkıldığı belirtilen bu kutlu yolda kulübün geleceğini garantiye almak için gereken tüm adımların atılmış ve atılmaya da devam edileceği vurgulandı.

Balıkesir’in Sesi - Enis Yurdakök Atlı Okçuluğu ve Çalışmalarını Anlatıyor

Balıkesir’in Sesi - Enis Yurdakök Atlı Okçuluğu ve Çalışmalarını Anlatıyor

Altıeylül’de Mahalle Ligi Kupa Töreni Gerçekleşti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 ilçe ve kırsal mahallelerdeki katılımcılar ile kurulan Mahalle Ligi Turnuvası’nın Altıeylül ödül töreni gerçekleşti. Ödül törenine Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Yahya Akduman, Altıeylül Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Akan, protokol üyeleri ve takım taraftarları katıldı.

Balıkesir’de Briç Heyecanı Yeniden Başladı

16 Mart 2020 tarihinde pandemi dolayısıyla lokal faaliyetlerine ara veren Balıkesir Briç İhtisas Spor Kulübü 21 Kasım 2022 tarihinde yeni lokalinde faaliyetlerine başladı. Ahmet Çavlan'ın ödül sponsorluğunda 07 Ocak Cumartesi günü kulüp lokalinde açılış turnuvası yapıldı.

Toplam 228 haber.